-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Skyrim örneği vermesek bari. Serinin en tırtovski oyunu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 sen boyle yapmazdin olm niye bozdun kendini simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 -Deno- said: Nasıl yani Archery'de crosshair yok mu??? aslinda varda normalde kapali/gorunmez, konsoldan acilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Skyrim VR fena degil oynattiriyor kendini VR biraz daha mainstream olunca first person rpg ler bi altin cag yasar diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 -Deno- said: Skyrim örneği vermesek bari. Serinin en tırtovski oyunu nerdeyse. Obliviondan kotu mu skyrim. Katilamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 skyrim oyun tarihinin en immersive 3-4 oyunundan biri net. kcd woşurt'a, henry de cerıltsteel the hedheheg'e çakar. tipte de, charın kabiliyetinde de, background'unda da sıkıntı yok. peasant >>>>>>>>>> çakma drizzt oyun çok ve kritik buglı şu anda, dün gece quest kitlendiği için 3 saatlik progress havaya uçunca kapadım oyunu. bethesda oyunlarıyla kıyas kabul etmez, burada 10 saatte gördüğüm bugı bethesda oyunlarında 100 saatte görmüyorum. fixlenir zamanla ama launch için kırık not. şu ana dek oyunla ilgili eleştirebileceğim tek şey perk'lerin %90'u çöp, +1 stat/-1 other stat varyasyonları. adamakıllı karakteri etkileyen perk yok gibi 3-5 şey hariç. yalnız kickstarter goallardan bazıları iç edildi, female charla oynanan bir kısım olacaktı mesela. hüpletmişler resmen, ileride dlc filan olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 bir karadenizlinin salataya limon sıkmasına ne denir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 eksili kofte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 bird in hand kadar buglı quest görmedim ben ya, yapmadıysanız aman bulaşmayın yamalanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 i5 4590, r9 280, 8gb 1600mhz ram ile low da rahat oynayabilir miyim ? sistem gereksinimlerine baktımda çoğu oyunun sistem gereksinimleri yanıltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 R7 360 ile 60-80 fps alıyorum lowda. zaten istediğin performansı alamazsan refund edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 @HarveyQuinn medium'da oynarsın gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 neyse hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 LAAAA ölüyormuş bu kıpçak!!! axedice said: Vavranın hesabına 100$ yollarsan cheat code atıyormuş, bi dene belki hoşuna gider (:D ps : Şu vidyodaki exploiti rahatlıkla yapmak için 20$lık özel dlc istersen pm at 8-) https://www.youtube.com/watch?v=XvwoOSC7AeM Target lock exploit bu arada, shiftle target lock ı kaldırınca hiç bi vuruşu blocklayamıyorlar ama her defasında kusursuz yapmak lazım tabi. Kasmaya değmez görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 şunun gibi olmuş https://www.youtube.com/watch?v=eFOyCwCRTgw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Anlaşıldı niye hemen hype yaptığınız bu oyuna çatlangozlar siziiii, https://livestreamfails.com/post/15047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 henry, hush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Ahhhaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 -Deno- said: Anlaşıldı niye hemen hype yaptığınız bu oyuna çatlangozlar siziiii, https://livestreamfails.com/post/15047 Abi hatuna hoşluk olsun diye dısarı çıkardım, kazayla gitti Virgin achievement. Lanet olsun şak diye üstüme atladı sürtük. GOODBYE, MUH CHASTITY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Alfred said: LAAAA ölüyormuş bu kıpçak!!! axedice said: Vavranın hesabına 100$ yollarsan cheat code atıyormuş, bi dene belki hoşuna gider (:D ps : Şu vidyodaki exploiti rahatlıkla yapmak için 20$lık özel dlc istersen pm at 8-) https://www.youtube.com/watch?v=XvwoOSC7AeM Target lock exploit bu arada, shiftle target lock ı kaldırınca hiç bi vuruşu blocklayamıyorlar ama her defasında kusursuz yapmak lazım tabi. Kasmaya değmez görünüyor. Şu baya bug abuse ama, adamlar bu salak unlock tech'i blocklayamıyor. Kendin için oyunun keyfini kacırırsın. O chain comboları yapmadan keyfi yok combatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Neden farklı başlangıçlar var oyunda? Kimisi ailesi babası sağ iken oyuna başlıyor kimisinde at sırtında yetim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://i.imgur.com/1oOTEtM.gif su cok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ahaha son gif müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 dün okumayı öğrendim gfd, kitapları nerden alıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 GONDARCENGIZ said: dün okumayı öğrendim gfd, kitapları nerden alıyoz Ķöylerde scribe'lar var. Onlardan satın alacaksın (yani çalacaksın). Ayrıca bazı trainerlarda eğitim verdikleri skilli öğreten kitaplar oluyor. Ayrıca kitaplık görürsen acıma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar