Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 O da sana diyor ki betada nerflemeyi justify edecek bir sample size yoktu, oyun çıktıktan 2 hafta sonra yeterli datayı elde ettiler ve öyle yaptılar değişiklikleri. Neden anlaşamadınız çözemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Betadan gerekli bilgiyi alamadılar kısmına takıldım ben. 10 milyon adama gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Fin said: Lectre said: Fin said: shadow hiç burst class olmadı zaten sustain dps aoe yetersiz kalıyor haste value stack çok düşük olduğu için zaten şu an. talentlarda allaha emanet leş gibi ordanda toparlayamadılar single targetta fena değil gerçi 14-16k çıkıyorda gene diğer classlara göre düşük baya işte mastery flm değişmiş, mastery abansak fırsatını bulunca reforgela falan gelmez mi kendine dersin? pvpde iyi gibi yani eskisi gibi açıkcası set bonusu sevdim 4, onun dışında copsan + glyphla orb sıkıntısıda çekmiyorsun. hani sen bunları yaparken birinin sana gelip 150 200k vurması hoş değil ama cidden asdas. mastery hiç bi zaman main stat olmadı shadow priest için,placeholder stattı multistrike versatile geldikten sonra gerek bile kalmadı ona şu an intten sonra mantıklı olan crit = haste > multistrike gitmek. pve konusunda set bonus kurtarabilir düzgün bişey gelirse sonraki patche yoksa soft haste cap gg olmuş 150k nasıl hangi class vuruyor yahu ? lvl100 müsün imkansız yani 50% hit alman paladin vurdu geldi ve vurdu, nasıl vurdu niçin vurdu bilmiyorum, hayır vurduda biz vurmadı mı dedik, bunlar bir takım uydurma laflar, harbi lan neden vurdu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Üniversiteyi ingilizce okuduysa diye sample, justify falan kullanmışsın gözümden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 @madcow ya gelip bana hesap yapma bnm orda demek istediğim acik tek execute abilitysi olan class ta Hunter değil zaten hunterin ki diğer classlara göre abartılı demek istediğim noıkta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 ilk defa ekspansiyon sonrası oynuyosunuz heralde gençler? bi sezon gelsin gear gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 paticik baya apışarası kıvamına geldi ya yemin ediyorum mmo'ya bile giresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 10 milyon oyuncunun hareketlerini(buna hersey dahil personal habitlerden/pc speclerine/kullandıgı ui dan/beraber oynadıgı insanlara kadar) predict edebilecek sample size ın betaya girmemis olması ihtimalinin girmis olması ihtimalinden fazla olması biraz normal gelmiyor mu? Ki betaya adım atmak/beta raidine adım atmak/beta raidinde classın sınırlarını zorlamak sample sizeinin aynı buyuklukte olmadıgını; betada raid deneyenlerin cogunlukla mekanikleri gormek, "aa burası nasılmıs" diye bakmak amacıyla iceriye adım attıgını ve ciddi anlamda raidleri deneyen insanların cogunlukla perfect setuplar ve "en" iyi oyunculardan olustugunu da hesaba katarsak suanki player baseinin yaptıgı hareketleri "karsılamıycak" sonuclar almıs olabilmeleri gayet muhtemel geliyor. Beylik laf dedigin boyle olur. Uzun cumleyi acıyım. Ahmet, Balance oynuyor 15k yapıyor. John, dunyanın en iyi balance oynayan oyuncusu, Balance oynuyor 25k yapıyor. Ahmet herseyi "olabildigince" dogru yapıyor. Positioning/fight mekanigi/insight/perfect setup gibi bilgilerden/yetilerden yoksun olmayan John balance dpsinin "bozuk olmadıgını" iddaa ederken bunların hic birine sahip olmadan "herseyi duzgun yapıyorum" diyen Ahmet classın dengesizliginden bahsediyor. Betada deneyenler cogunlukla John gibi adamlar. Ahmetler cogunlukla DnR kapısında cıksa da oynasak diye bekliyorlar. Bu yuzden betadaki samplelar oyunun kendisine uymuyor. Uydugu durumlarda da yeterince genis olmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ha gerçek zamanlı dps'de en iyi olsanız bile ağlamaya devam ama Blizzard'ın formlarında. Çünkü ağlamayana nerf çok. Beylik laf budur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Hep QQ hep QQ. Her zaman hep siz çok vurmak zorunda değilsiniz, yada ne bileyim en iyi heali siz atmak zorunda değilsiniz. Herzaman bazı classlar QQ yapar. Blizzard zaten herkesi mutlu edemez. Herkesi mutlu etmeye calışırsa firmanın işi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 class başına corespell 8 tane varsa bunlar her classta aynı dmg ı vurmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Sequo'cuğum /facepalm oyunun bütün zevkini sildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Sequo said: Hep QQ hep QQ. Her zaman hep siz çok vurmak zorunda değilsiniz, yada ne bileyim en iyi heali siz atmak zorunda değilsiniz. Herzaman bazı classlar QQ yapar. Blizzard zaten herkesi mutlu edemez. Herkesi mutlu etmeye calışırsa firmanın işi biter. yarın bi gün raidde şaman oynayıp, dpsin düşük seni atmak zorundayız diye atılırsan qq sırasına senide alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 vuran vuruyo beyler zor geliyosa bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Roqq said: Betadan gerekli bilgiyi alamadılar kısmına takıldım ben. 10 milyon adama gerek yok ki. Abi releasede daha fazla insandan daha tutarlı data alabilecekken neden daha kısıtlı bir oyuncu grubundan daha riskli bir datayla adamlar değişikliğe gitsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 olorin84 said: S-H said: olorin84 said: shaman dps e bir şey yapmamaları enteresan olmus. Yok yani healer dısında sildiler classı oyundan patch notları okumuyor musun ? valla ilk baktıgımda görmemişim paladin oynadiğim icin herhalde paladine kadar bakmısım :) eet almıs buff almasi da gerekiyordu zaten. bu az bile, elem daha fazla toparladı enha'ya göre ama özellikle enha'ya hala buff lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Roqq said: Betadan gerekli bilgiyi alamadılar kısmına takıldım ben. 10 milyon adama gerek yok ki. Gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Elemental oynuyorum WoD'dan beridir. Sürünüyordu Elemental. Dün akşam 2-3 heroic yaptım. Bayağı toparlamış. Lava Burst'e buff lazımdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Warriorla 99 oldum, Hunter'a dönesim var. Ama sıra konusu can sıkıcı, 1 saat sıra bekliyosun dps ile, tank 5 saniye.. Çözemedim bu expansionı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 her exp öyle ki? nesini çözemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bu klasiktir ya herkes yetemez ağlar, blizz herkesi bufflar, herkes ortalama bir dpste oynar ama kaç expansiondır tek bir spec hiç bir şekilde düzeltilmedi, shadow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 warlock değilim ama Rain of Fire damage has been reduced by 60% and no longer generates Burning bu neki şimdi 1000 vuruyorsa 400 mü vuracak komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 madcow baya mantıklı şeyler yazmış helal, adam haklı beyler dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 zaten ember için atıyorlardı sanırım genelde, bende lock değilim ama, nerflesinler ben miyim solo immerseus hc kesen asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Ahmetlere gelsin o zaman; http://www.youtube.com/watch?v=rJVV906tDSw madcow said: ... Uzun cumleyi acıyım. Ahmet, Balance oynuyor 15k yapıyor. John, dunyanın en iyi balance oynayan oyuncusu, Balance oynuyor 25k yapıyor. Ahmet herseyi "olabildigince" dogru yapıyor. Positioning/fight mekanigi/insight/perfect setup gibi bilgilerden/yetilerden yoksun olmayan John balance dpsinin "bozuk olmadıgını" iddaa ederken bunların hic birine sahip olmadan "herseyi duzgun yapıyorum" diyen Ahmet classın dengesizliginden bahsediyor. Betada deneyenler cogunlukla John gibi adamlar. Ahmetler cogunlukla DnR kapısında cıksa da oynasak diye bekliyorlar. Bu yuzden betadaki samplelar oyunun kendisine uymuyor. Uydugu durumlarda da yeterince genis olmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar