k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 di mi kendisinin mac gunleri herkese laf yetistirmesi communitymizi cok ileriye tasiyor halbuki. simdi lol ve recep ivedik konulari yuzunden 1 haftada cahil kaldik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 dota2 yle başlamıştım mobaya, bi süre oynadım kötü değildi ama çok da sarmadı beni, lol denedim, mekanikleri daha hoşuma gitti, oynuyorum hala arada açıp. Birini seven birini sevmek zorunda değil tercih meselesi bu, niye birbirinize oynadığı oyun üzerinden aşağılama gereği duyuyorsunuz? Dotada çok takılmadım o yüzden pek bilmiyorum komünitesi nasıl ama lol oyuncuları tam leş, çoğu oyunda dakika 5de mute luyorum yarısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 communitysi leş olmayan oyun yok sanırım. sorun topluca bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 hotsun community daha iyi gibi ya flame çok nadir oluyo genel olarak bi de casual oyun olduğu için keyiflik rahat herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 k1nJo said: di mi kendisinin mac gunleri herkese laf yetistirmesi communitymizi cok ileriye tasiyor halbuki. simdi lol ve recep ivedik konulari yuzunden 1 haftada cahil kaldik :( öyle deme abi kendi yaptıkları şey her zaman en doğrusu en iyisi başkaları yaptığında alaycı tavırlar aşağılamalar falan. Klasik çomar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 applev0dka said: Forumda guncelde en cok lol ve recep ivedik başlıkları olmaai ne kadar kötüye giden bir community olduğumuzun isareti :( k1nJo said: di mi kendisinin mac gunleri herkese laf yetistirmesi communitymizi cok ileriye tasiyor halbuki. simdi lol ve recep ivedik konulari yuzunden 1 haftada cahil kaldik :( KA_BUM_TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Flassh said: lolculer 35 apmleri ile dota çok yavaş diye gelmiş:d SC varken dota'cılar moba'da APM'den bahsettiği zaman gerçekten tüylerim ürperior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 hayir apm'ini gectim sanki biraz daha zor olanini oynayinca pro oluveriyosun da kendi noobluk seviyendekilerle oynamiyosun. neyin sidik yarisiysa. alt tarafi moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 APM belli bir seviyenin altında kötü. Sonrasında çok takılmamak gerekiyor. Zamanla kas hafızasıyla, daha iyi olmayla, daha hızlı analizle artıyor zaten. Altını çizeyim, belli bir seviye altı cidden çok kötü. Dota 2 oynarken, arkadaşlara yardım ederken kahroluyordum. O kadar sıkıcı oynuyorlarki çok bayıyordu. Kendini sürekli iyi zanneden 3k arkadaşlarım, kendi karakterlerini izliyorlardı (neredeyse) tüm oyun. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ya ben yine yayın yapıyorum; https://www.twitch.tv/minaplays bu arada eskiden tr'de (meh) diamond ligindeydim. oyunu bıraktığımdan beri toparlayamadım popişi. gold 5 ve gold 1 arası oynayan birisi var mı bizden? güçlerimizi birleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rh9VqIR-4_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 serverları istanbula taşımışlar 10ping ile oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ben brozunun esiriyim arkadaş ya var mı bronze iyi oynayan birlikte çıkalım kurtulalım bronze dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 asd :D Ben accountı yeni 30ladım girerizde 20 çar yok :( ADIÇ oynuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Valeron said: ben brozunun esiriyim arkadaş ya var mı bronze iyi oynayan birlikte çıkalım kurtulalım bronze dan seni kurtarsa kurtarsa allah kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 feverfeverray said: ya ben yine yayın yapıyorum; https://www.twitch.tv/minaplays bu arada eskiden tr'de (meh) diamond ligindeydim. oyunu bıraktığımdan beri toparlayamadım popişi. gold 5 ve gold 1 arası oynayan birisi var mı bizden? güçlerimizi birleştirelim. ben geçen sezon diamond bitirmiştim de bu sene gold1-3 arası dolanıyorum. eskisi gibi oynayamıyorum ama, daha da düşerim. yaşlanmışım resmen, refleksler konsantrasyon falan hikaye olmuş. bi de fazla casual oynayıp ciddiye alamıyorum eskisi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 westte iseniz oyun içi nicknameleri alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 TR : Wasabi dono eqLeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 herkes westte mi? ben de transfer mi olsam çok baydım tr veletlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 takım olarak girip bebeleri kudurtmak iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 BeBe_ToKatLayan_35_TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 allahım cıldırcam son 2 gün. 2 gün sonra lolü silcem albion geliyo. iyice saçmaladılar oyunda. Velet oyunu oldu Sezon 5ten sonra 4te tank metası geldiğinde iyice zorlaşmıştı oyun şimdi çok aptalca bi seviyede. Hele çıkan son hero ne kadar boktan dandik bi hero olduğunu söylemeyeceğim bile. Yaratıcılık sıfır. Hep aynı skill animasyonlar. Low skill cap high damage olayını kıramamışlar hala Yani kompleks oyun mekaniği olan heronun doğru oynandığında çok fazla üstünlük sağlaması gerekiyor mantıken ama Gelip size Syndranın 7 top ile Ulti atıp tek atması yani bırakın abi saçmalıktan öte değil. Ezik velet oyunu oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 bebe oyunu değil miydi bu oyun ezelden beri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 4 yıldır öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 şuankihaliyle evet kolsuz oyunu önceden bu kadar değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar