Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 kedi en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Ben de VR mı çaksam dedim, çok iyi indirim yapmışlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Psn plus US uyelikleri de girecekmis indirime. 👍 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 pspro çakmak lazım ya bundle iyi fiyat olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Bu arada vr icin pro sart degil. Duz ps de oldukca yeterli aklinizda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 vr'da pro olmayan ps bariz çok kötü sırıtıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Siritma derken ne kastettin bilmiyorum ama beni belirgin rahatsiz etmedi. 2014te aldigim ps’e indirimdeyken vr almistim gecen yil oynaniyor. Zaten ben de baska birinden gorup oyle almistim. Supheniz varsa yutupta comparison videolari da var bakilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 şöle diyim , oyunlarda pro ile normal ps arasında bence çok bi fark yok. horizon'ı fln açıp ps pro ve normalde oynasan , aradaki farkı hissetmeyebilirsin. ama vr için pro ve normal ps arasında kör test yaptırsam , direk anlarsın hangisinin pro olduğunu. çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 ya amazonda şöyle bi preorder bundle var, hedgelemek için alıp kenara atılır mı, ne diyonuz? Last of Us Part II + Death Stranding 140 Öyro. https://www.amazon.de/Last-Part-PlayStation-Death-Stranding/dp/B06XY1GFXS/ref=sr_1_10?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=videogames&ie=UTF8&qid=1542179438&sr=1-10&keywords=playstation+4&refinements=p_6%3AA3JWKAKR8XB7XF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Abi 140 yazinca sirin gozukuyor da onu kur ile carp bir daha bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 oyun başı 450 TL, bu oyunlar çıktığında 450 TL'ye bulabilir miyiz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 şu anda store'da 460 lira olan rdr2 kutulu olarak sahibindende ve spotçularda 300e falan alınıyor. her türlü düşürecekler o fiyatları storedaki. bence gerek yok 140 öyro vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 oyunlar 60 euro çıkıyor buna neden 70 verelim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 ps turkiye tatli su kurnazligi yapiyor ya. baba oyunlar hep bu yil sonuna birikince bu adamlar da biz de yolumuzu bulalim diye abuk subuk fiyat cektiler. 75 euroya falan oyun satıyorlar bahane kur ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 ama sonyle pazarlik yaptik last of us cok ucuza satildi sirinligi yapiyorlar haha dunyanin her yerinden daha ucuza geliyor bide instagram reklamina tikladim gecen biseyim direk d&r a yonlendirdi spoderman sadece 600lira(; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 yalnız şu andaki fiyat politikası aral'ın falan işine geliyor di mi. şikayet etmek lazım rekabet kurulu'na ve sony'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 d&r catir catir satiyo ya heueh gecen bi baba veled vardi tomb raider aliyolar 480tl falan 2 ay baska oyun yok tamam mi dedi cockta mal mal tamam dedi ahaha 20 saat gameplayi var oyunun demedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Bu ayın plus oyunları patates gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Yakuza 0 baya beğenmiştim ben yazın oynadığımda. Yakuza Kivami de iyi deniyor. Deneyin onu bi. Bulletstorm meh ama bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Fin said: d&r catir catir satiyo ya heueh gecen bi baba veled vardi tomb raider aliyolar 480tl falan 2 ay baska oyun yok tamam mi dedi cockta mal mal tamam dedi ahaha 20 saat gameplayi var oyunun demedim sdf abi çok kötüsün ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Avrupa kurdan TR Store'a yüklenince olan bize oldu. İndirim dönemi dışında düzeleceğini sanmıyorum. Apple bile kuru 7 TL'den alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Sizsiniz be patates :P Bulletstorm, serious sam kadar olmasa da o tat da gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 said: Sony Eurasia Pazarlama A.Ş. Hakkında Yürütülen Soruşturmaya İlişkin Nihai Kararın 4054 Sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 49. Maddesi Uyarınca Açıklanması Sony Eurasia Pazarlama A.Ş.’nin, bayilerinin sattığı ürünlerin yeniden satış fiyatını belirleyerek 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak yürütülen soruşturma sonucunda; toplanan tüm delil, bilgi ve belgeler, düzenlenen rapor ve yazılı savunmalar değerlendirilerek, 22.11.2018 tarihinde yapılan Rekabet Kurulu toplantısında 18-44/703-345 sayı ile aşağıdaki nihai karar alınmıştır: - Sony Eurasia Pazarlama A.Ş.’nin online satışlar bakımından bayilerinin yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiğine oyçokluğu ile, - Bu nedenle, 4054 sayılı Kanun’un 16. maddesinin üçüncü fıkrası ve “Rekabeti Sınırlayıcı Anlaşma, Uyumlu Eylem ve Kararlar ile Hakim Durumun Kötüye Kullanılması Halinde Verilecek Para Cezalarına İlişkin Yönetmelik”in 5. maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi ve ikinci fıkrası ile üçüncü fıkrasının (a) bendi ve 7. maddesinin birinci fıkrası uyarınca 2017 mali yılı sonunda oluşan ve Kurul tarafından belirlenen yıllık gayri safi gelirleri üzerinden, - Sony Eurasia Pazarlama A.Ş.’ye 2.346.618,62 TL idari para cezası verilmesine oybirliği ile, gerekçeli kararın tebliğinden itibaren 60 gün içinde Ankara İdare Mahkemelerinde yargı yolu açık olmak üzere, karar verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 çerez parası bile değil kestikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 psn indirimleri için mi bu? bi ara herkes fiyatları çok arttırdılar diye şikayet ediyordu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar