Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ilk gördüğümde normaldi. ikinciyle üçüncüde adams ailesinin üyesi gibiydi. baya kambur, ruhu çekilmiş gibi dolaşıyodu hastanede. bilerek takındığı bi tavır belli mesafe koyuyo. yabancı dergilere yazı felan yazan doktoramı yüksek lisansmı işte amerikada yapmış kitapları olan baya taşaklı bi uzmandı. baya çok sex yapan biriydi ama belli. gözleri faltaşı gibi açık ve donuk bakıyo öyleleri. bide böyle normal jest mimik halindeyken araya saniyelik farklı bi jest mimik koyup geri eski normal jest mimiğine dönerler. asistan bebeydi daha. yazık başına gelecekleri bilmiyo oyun oynar gibi. ama bi hasta üzmüş onu belli. tedirgin ve gardını almış vaziyetteydi hep. senin gibileri bilirim oyun oynayacaksın bana felan gibi tavrı hep. zor iş onlarınki ya. öbür uzman delirmiş zaten. ama önce gerdim baya ikisinide sonra rahatlattım. bu gittiğim yer ağır, yatağa bağlamalı vakaların olduğu biyer. ona bağlı. yoksa normali böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 BU OLAY NOLDU 7000 KÜSÜR TL BORCUM VAR DEVLETE :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sen okumuyor muydun bir yandan, belgeliyorsun siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ya yüksek bitti doktora var oda bitecekte 25i geçince kitliyorlar zaten af maf çıkmamış abi haberi silkeyim okudum detaylarını her türlü parayı alıyorlar çatır çutur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mal said: ... zaten pratikte psikologla psikiyatristin ayrımı o kadar keskin değil. birbirine karışıyo. ... girdiğin yer poliklinikse, kapıda Dr. X X yazıyorsa psikiyatristtir. Psk. X X yazıyorsa psikologtur. bilgilendirerek amme hizmetimi de tamamlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 af faizi için, ana paraya taksitlendirme yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Benim 3 bin tl borcum varmis. Okul bu sene bitti 24 yasindayim. odicem mi bunu simdi yoksa sildirebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 okuduğun dönemi kanıtla belirt silerler. Benim bildiğim öğrenciye ödetmiyorlar gss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 2500 lira borç gözüküyo zaa, hem öğrenciyim hem yurtdışındayım, gitmeden önce belirtmiştim öğrenciyim diye, onu da saymamışlar sanırım 16 ay borç yazmışlar. bu ne la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 üçüncü havalimanının parsaı çıkmadı dostum. senin de tuzun bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bende de 631 tl borç çıktı buyur burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Chemical said: 2500 lira borç gözüküyo zaa, hem öğrenciyim hem yurtdışındayım, gitmeden önce belirtmiştim öğrenciyim diye, onu da saymamışlar sanırım 16 ay borç yazmışlar. bu ne la. benimkini de silmemişler, okuldan gidip 25 yaşımı doldurduğum zamana kadar öğrenci olduğumu ispat eden bir kağıt isteyeceğim bakalım ne verecekler acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ya benzer birşey ben de yapacağım ama yüksek lisans ve lisans arasında 1 sene boşluk var benim. o dönemde normal ssk çalışanıydım. etkiler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 BalisticGel said: okuduğun dönemi kanıtla belirt silerler. Benim bildiğim öğrenciye ödetmiyorlar gss. devletin okulunda okuyoruz, trilyon tane kağıt-belge var okuduğumuza dair, online sistemlerde girişler çıkışlar belli, ama bak sen şu işe ki gss için kanıtlaman gerekiyor. ama bişey için harç parası ödenmesi gerekiyorsa ödendiği an sistemde görülüyor. ne kadar ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sigortalı çalışıyorum ama çalıştığım dönem boyunca gss prim borcu yansıtmışlar. hiç umursamazsam ne olacak merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 siz yata yata okurken biz calisiyorduk odeyin borcunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 benim 700tl borç 1.2k olmuş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 jacabo said: siz yata yata okurken biz calisiyorduk odeyin borcunuzu ben çalışıyorum sigortam da yatıyor hala utanmadan ekliyorlar, bakalım nereye kadar ekleyecekler merak ediyorum asfsda. kapıma geldiklerinde durun deyip gidip okuldan kağıt alıcam heveslerini kursaklarında bırakıcam ipnelerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Xenocide said: BalisticGel said: okuduğun dönemi kanıtla belirt silerler. Benim bildiğim öğrenciye ödetmiyorlar gss. devletin okulunda okuyoruz, trilyon tane kağıt-belge var okuduğumuza dair, online sistemlerde girişler çıkışlar belli, ama bak sen şu işe ki gss için kanıtlaman gerekiyor. ama bişey için harç parası ödenmesi gerekiyorsa ödendiği an sistemde görülüyor. ne kadar ilginç.E-devlete geçtik diye övünüyorlar ama bakanlıklar arasında bir bağ yok. SSKnın sistemiyle Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖKün sistemleri birbirinden ayrı. Hep belgeyle değişiklik yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 af geliyormuş http://www.sgk.gen.tr/sgk-haber/gss-affi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 said: 04.11.2013 Tarihli Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 sgk gen tr sgk'nın asıl sitesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 googleladım da verdim ben milliyette falan vardı ondan onun tarihine bakmadım. şöyle o zaman. http://ekonomi.milliyet.com.tr/4-milyon-kisiye-af-geliyor/ekonomi/detay/1870957/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 BalisticGel said: Xenocide said: BalisticGel said: okuduğun dönemi kanıtla belirt silerler. Benim bildiğim öğrenciye ödetmiyorlar gss. devletin okulunda okuyoruz, trilyon tane kağıt-belge var okuduğumuza dair, online sistemlerde girişler çıkışlar belli, ama bak sen şu işe ki gss için kanıtlaman gerekiyor. ama bişey için harç parası ödenmesi gerekiyorsa ödendiği an sistemde görülüyor. ne kadar ilginç.E-devlete geçtik diye övünüyorlar ama bakanlıklar arasında bir bağ yok. SSKnın sistemiyle Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖKün sistemleri birbirinden ayrı. Hep belgeyle değişiklik yapıyorlar. Ya onu geç, adamlar ülkede yaşamadığıma bakmıyor, la bu adamdan para istiyoruz amme bu herif hala yaşıyor mu türkiyede falan. 40 tane sisteme giriyorsun yurtdışına çıkarken, lol bize sölemediniz kekeke 2.5k tl plox yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 işte ya tutarsa. af gelirse zamanında ödeyene de ağır kazık olcak sfsdfs. o değil de seçim yatırımıdır bu. devlet daha önce hiç olmadığı kadar vergiye havadan ödeneğe falan açken silmezler bunu gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar