Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Warlords of Draenor" - WoW Expansion

emre3877

Öne çıkan mesajlar

valla ben vanılladada casual takılıodum
kimsede epiczzz olmayında
ve epicler pvpde çokta aman aman olmayınca
sorun deildi valla, epicli adam gördükmü SS alıoduk işte bizim için o o demekti yani.
itemlol
tabi saolsunlar artık oyunu "casullar ıcın" yaptıklarından benım gıbı casullar oynayamıo
cunku ıtemlara erımesk kolay ve siksok bisürü ıbırık yapmaya mecburuz artık
eskiden mavilerlede rahat rahat takılıoduk
Sosyal ağlarda paylaş

Niye ya heroic raiderlara mor yerine kırmızı verseler rahat mı edeceksiniz yani. Renk ayrımına bu kadar takılmayın bence, hardcore adamların ekipmanı hala normal oynayanlardan çok daha iyi.

Eskiden bir raid yaparlardı oyunun çok az bir bölümü bunu görebilirdi, şimdi milettin dandikde olsa görme şansı var LFR ile. Adamlar naxxramas ı çıkardıklarına o kadar az kişi gidebilmiştiki, hele expansion da kısa sürede duyurulunca, adamlar mecburen bir daha getirdi naxxraması.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin şu yaklaşımla şirket kurmanızı öneririm belki bir apple olursunuz =) elitizm hat safhada. Zaten önceki sayfalarda neden casual kısım daha fazla önemseniyor anlattık. Çünkü sen hardcore olarak azınlıksın ben çoğunluğum yapacak bişe yok kabullenmelisin bu durumu. Ha ben her ay 40€ veririm ama diğer oyunculardan daha üstün olmalıyım dersen bu fikri BNet forumlarına taşı illaki bir mavi post gelir cevabı zaten verir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla LFR de mal adam olayı benim gözlemlediğim kadarı ile timeless isle geldikten sonra oldu e tabi birde SOO raidi önceki LFR raidlerine göre daha zordu .Şimdi timless isleden 496 ilvl yapan maşallah garrosh a kadar akıyor.öncekilerde 476 yada 483 ilvl gear kullanan adam, ne bileyim set bonus alıyordu yada adam gibi gem slotu bulunuyordu e haliyle adam "mal" da olsa item ile birşekilde boss kesiliyordu .timeless isle gear özellikle mal adamları meydana çıkardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...