smartgun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi diyorsanız ki 10 saat çalışmış adamın eve gelince 2 saat wow oynamaya hakkı yok eyvallah size anlatılcak birşey yok. Ama bilin bu oyunu oynayan çoğunluk sizin gibi düşünmüyor, blizzard çalışanları da sizin gibi düşünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 o kız eskiden tekti, güzeldi, gençti herkes ona ilgi gösteriyordu. şimdi yaşlandı, alternatifleri türedi, eski albenisi kalmadı e haliyle farklı türlü cazibe odakları yaratması gerekiyor.. erkek ilk sevgilisini unutamazmış, kız da son sevgilisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 valla ben vanılladada casual takılıodum kimsede epiczzz olmayında ve epicler pvpde çokta aman aman olmayınca sorun deildi valla, epicli adam gördükmü SS alıoduk işte bizim için o o demekti yani. itemlol tabi saolsunlar artık oyunu "casullar ıcın" yaptıklarından benım gıbı casullar oynayamıo cunku ıtemlara erımesk kolay ve siksok bisürü ıbırık yapmaya mecburuz artık eskiden mavilerlede rahat rahat takılıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Niye ya heroic raiderlara mor yerine kırmızı verseler rahat mı edeceksiniz yani. Renk ayrımına bu kadar takılmayın bence, hardcore adamların ekipmanı hala normal oynayanlardan çok daha iyi. Eskiden bir raid yaparlardı oyunun çok az bir bölümü bunu görebilirdi, şimdi milettin dandikde olsa görme şansı var LFR ile. Adamlar naxxramas ı çıkardıklarına o kadar az kişi gidebilmiştiki, hele expansion da kısa sürede duyurulunca, adamlar mecburen bir daha getirdi naxxraması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Sizin şu yaklaşımla şirket kurmanızı öneririm belki bir apple olursunuz =) elitizm hat safhada. Zaten önceki sayfalarda neden casual kısım daha fazla önemseniyor anlattık. Çünkü sen hardcore olarak azınlıksın ben çoğunluğum yapacak bişe yok kabullenmelisin bu durumu. Ha ben her ay 40€ veririm ama diğer oyunculardan daha üstün olmalıyım dersen bu fikri BNet forumlarına taşı illaki bir mavi post gelir cevabı zaten verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 0 dan shaman kasıyorum lvl 40 oldu ama artık o kadar baydım ki lvl kasasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 4-5 kişi toplanın hedef belirleyin işte mümkünse IRL olsun yada önceleri oynadığın tanıdığın kişiler. hedef amaç belirleyin beklentinizin adını koyun arena pvp world pvp pve gayet akıyo yani sorun yok fazlada beklentide olmazsa daha iyi oluyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Hafta başı priestin valoru capliyorum sc-ins-lfr ile sonra hunterı capliyorum aynı şekilde baska serverda kalan 90 rogue var onada cap kasınca kusma geliyor.Hatta onu direk baymış vaziyetteyim. Çok mal adam oluyor lfr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Valla LFR de mal adam olayı benim gözlemlediğim kadarı ile timeless isle geldikten sonra oldu e tabi birde SOO raidi önceki LFR raidlerine göre daha zordu .Şimdi timless isleden 496 ilvl yapan maşallah garrosh a kadar akıyor.öncekilerde 476 yada 483 ilvl gear kullanan adam, ne bileyim set bonus alıyordu yada adam gibi gem slotu bulunuyordu e haliyle adam "mal" da olsa item ile birşekilde boss kesiliyordu .timeless isle gear özellikle mal adamları meydana çıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Tank zor buluyorsun zaten,tankın biri cıktı beklerken diger tankı kickledi mallar sonra bekle 1 saat tank gelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 DBM tanklarken ne zaman taunt edicen söylüyor mu? Daha hiç 5 man üzeri instance yapmadım tank charla o yüzden bilmiyorum. Birde benim bu char LFR SOO tanklayabilir mi yetemez mi? http://eu.battle.net/wow/en/character/emerald-dream/Absoyoda/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 valla 650-700 k civarı hp li tanklar görüyorum ben lfr de digeri iyi ise idare ediyor.Tabi 1 milyon hp li tankda gördüm lfr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Lan zamaninda UO oynamamis bebeler, gelmisler burada yok pvp soyle olmali, epicler fark yaratmali falan diyorlar. Hacim, olunce ustundekilerini kaybedip, ruh olarak OoOOooO yazmadigin oyun da pvp yoktur. Kim takar sen olunce gelen kill sayisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu oyunu yıllardır oynarım sırf Lore için. Her event için ayrı güzel. Bu oyun üzerinden olumsuz eleştiri yapanların neredeyse çoğu kişi bir ara oyuna dönüp hala oynayabiliyor olmasını ilginç bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 İnsanlara UO oynamamış bebe diye hitap edilebilecek en son forum burası olabilir türkçe forumlar içerisinde dfslgaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben oynamadım bebe de değilim come at me bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 baya talihsiz bir tanımlama olmuş pati community için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Nedir şu son fotolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 remodel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi undeadlere hangi ırktan undead olmak istediğine değir seçenek verilmeli yahu. sylvanas belfken biz niye dandirik humanlardan oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sen forsakensin çünkü. Lore filan oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 male undead şahaneydi de bu ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aHAHAHAAAHAHAHAHHAHAHA bunelan ne alakası var bunun undeadle o popodaki etler ne? neden güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Oh hai http://images2.layoutsparks.com/1/244431/undead-wow-dark-fantasy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar