Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Ubisoft un fiyatlandirmasina yakin bir seviyeye gelmesi lazim. Ama Kotick iste ne bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 https://www.gamespot.com/articles/ubisoft-cancels-four-games-including-splinter-cell-vr-and-ghost-recon-frontline/1100-6505722/?ftag=NLS-04-10aaa1d Alıntı As for Ghost Recon: Frontline, this was a free-to-play battle royale game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 bazi oyunlarin fiyati degismis 8-10 kat, baska bulursaniz ekleyin: tmnt: Shredder's Revenge https://steamdb.info/app/1361510/ Tails of Iron: https://steamdb.info/app/1283410/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 https://steamdb.info/pricechanges/ al burda var son değişenler tmnt fiyatının patlayacağı belliydi, gamepassim olmasına rağmen fiyatı ucuz diye gidip steamden aldıydım çıktığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 tails of iron tatsız olmus keske alsaydım.. tmnt nin artcagı belliydi ama tarzım degil dolayısıyla np. tw:warhammer 3 600tl olmuş oha. 345miş a plague tale : requiem 550 tl..önce bu kadar degildi diye hatırlıyorum. o kadarmış yanlış haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 endonezya da olabilirsiniz her an, kötünün kötüsü var https://www.theverge.com/2022/7/30/23285091/indonesia-bans-access-steam-epic-games-paypal-yahoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 endonezyalı arkadaş bugün ağlıyordu, bütün devletler yerele yapılan dijital satıştan vergi toplamak isteyecek önümüzdeki dönemde belli. macron araladı o kapıyı, kapanmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 (düzenlendi) inşallah bizdede olur ya. vergi vermiyen, ofis açmayan defo lup gitsin Temmuz 30, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Vergiden ziyade asıl mesele kamu düzenini bozan içeriği çıkartma şartı getiriyor habere göre. Yani RTÜK denetimi. Edonezyalı islamcılar kendi ahlak eksikliklerini millete ahlak satarak kapatmaya karar vermiş. Sam bir de hiç alakasız Macron kapıyı araladı falan yazmışsın, Çin senelerdir ÇKP ile ortak olmadan dijital platformlara izin vermiyor, hadi onu geçtim biz ta Macron Başkan olmadan önce Paypal'ı yasakladık vergi kaçıyor bahanesiyle. Erdoğan araladı kapıyı desen daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Ben baskıcı bir hükümetin başında olsam video oyunu oynamayı mümkün olduğu kadar kolaylaştırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Vergi olayı sorun olmayacaktır. Endonezya'da İslam'dı sorun. Steam yakında lisans alıp girer zaten geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 @eldarşimdi yerel ofisle ditijal satışlardan genel vergi alınması aslında ayrı mesele örütüşüyor gibi gözükse de. ama gitgide daha çok ülke yapmayı deniyor işte görüyoruz. dünyada ilk kimin aklına gelmiştir ya da uygulamaya başlamıştır özellikle araştırmadım. vergi meselesini ilk yüksek profilli başlatan macron ama, abd gümrük misillemesi yaptı filan. türkiye yasaklasa da yasaklamasa da sallayacakları kadar büyük bir pazar değil. dijital satışların hacmi büyüdükçe daha fazla ülke bu işe girişecek, yazılım olayındaki ülkelerinin bütün harcamalarını abd'ye gümrüksüz vermek istemeyecek gücü yetenler. yerel sansür yapayım kısmı başka bir kafa ama onu da birleştiriyor malum bazı ülkeler. halihazırda zaten gelişmiş saydığımız ülkeler de kendi kafasına göre müdahale ediyor işte malum yok gamalı haç yok bilmemne, kimisi de islamcılık kafasıyla. ben bunların hiçbirini tasvip etmediğim için hepsi kökten sorun bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2022 (düzenlendi) 3 saat önce, eldar dedi ki: Vergiden ziyade asıl mesele kamu düzenini bozan içeriği çıkartma şartı getiriyor habere göre. Yani RTÜK denetimi. Edonezyalı islamcılar kendi ahlak eksikliklerini millete ahlak satarak kapatmaya karar vermiş. Sam bir de hiç alakasız Macron kapıyı araladı falan yazmışsın, Çin senelerdir ÇKP ile ortak olmadan dijital platformlara izin vermiyor, hadi onu geçtim biz ta Macron Başkan olmadan önce Paypal'ı yasakladık vergi kaçıyor bahanesiyle. Erdoğan araladı kapıyı desen daha mantıklı. Fransa internet ve internet terimlerinde de ağır baskıcı düzenlemeler getirmiş sanırım. Streamer yerine abuk sabuk bir kelime dayamışlar. Avrupa'da internet sansürleri ne durumda bilmiyorum. Almanya'da oyunlara çok sansür uygulandığını ve İsveç'in de son derece özgür (TPB kafası) olduğunu hatırlıyorum da, yeni gelişmeleri hiç takip etmiyorum. Temmuz 30, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 (düzenlendi) zaten konuştuğumuz şeyler çoğu ama güzel özetler. özellikle ilk videoda ama neden %850 value offer tarzı şeyler var anlatılıyor. Ağustos 4, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 almayin olm siz de microtransitionlari. Oturup oyun yaparlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 aslında dolar topikine de gider bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 İsterdim böyle bir arkadaş xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Gerçek dost işte budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 On 04.08.2022 at 15:45, senko dedi ki: almayin olm siz de microtransitionlari. Oturup oyun yaparlar o zaman. sorun da orada zaten. sen almıyorsun ben almıyorum ama şirket 10 milyon reklam parası harcayıp, yarattığı hype ile o microtransitionların felaket iyi satılmasını sağlıyor. Oblivion çok kötü bir oyundu, ama oyun dergilerine para akıtarak şişirdiği review puanları sayesinde oyuncuların aklına girmeyi başardı. sonra horse armor diye dangalakça bir şey çıkardı, internette yer yerinden oynadı. ama yine reklam basarak horse armor'un iyi satmasını sağladı. oyuncuların almaması, eleştirmesi, protesto etmesi felan bir anlam ifade etmiyor artık. "ay siz zaten toxic'siniz" diyerek tüm eleştiriler çöpe atılabiliyor. sonra reklamcılar yine bir şekilde yolunu buluyor. bir oyuna €70 verip, sonra bir de her yeni item için birkaç dolarlık lootbox satın almak çok anlamlı ve keyifli bir şey değil, ama sistem bu hale geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Horse armor oblivion’da degil skyrim’deydi diye hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Oblivion. ilk DLC o muydu hatırlamıyorum gerçi de baya bir olay olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Tek başına satılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 oyuncuları fazla büyütüyorsunuz gözünüzde, kötü taktiklere direnecek bilinçli oyuncu azınlık kalıyor. yukarıdaki düğün fotosunda da damat "abi aldın ama gelin oynatmayacak ki" diye içine içine ağlamış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Live BBC Proms: the Royal Philharmonic Orchestra explore the musical world of gaming an electronically expanded RPO explores the musical universe of gaming: from the classic console titles of the 1980s to a suite from Battlefield 2042. https://www.bbc.co.uk/sounds/play/m0019kp1 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar