Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Aynen, trevor'un tasaklarina ne gulmustum ya.. Cok iyi anlar vardi 5 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 GTA 6 yıllardır yapılacak diye konuşuluyor zaten. Vice City 2 çıksa, Peter Weller ve Sigourney Weaver oynasa o zaman konuşacak bir şeyler olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 2006'da şu Project Offset beni çok heyecanlandırmıştı. şimdi oyunların ortalama grafiği bu kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 o listede bir gariplik var çünkü 2070 ile 3060ti neredeyse aynı benchmarklarda, 3 serisinin ray tracing performansı o kadar dramatik farkettirmemesi lazım. ray tracing de gördüğüm yenilen performans darbesine değecek birşey değil gördüğüm henüz. ne zaman gpu'larda ona ayrılan kısım yenilen darbeyi makul ölçüye düşürecek noktaya gelir, o zaman esprisi olur. 15-20 yıl önce all shadows veya max particles gibi birşey. o projeksiyona göre 2030 ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 bazı oyunlarda çok yakın sonuçlar çıkabiliyor ama genel olarak 3080 > 3060 Ti > 2070 > 2060 > 1050 Ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 bu benchmark hangi sitenin? böyle basit bi chart ile filtreleyip karşılaştırmak güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 notebookcheck olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Evet, orası https://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphics-Cards.13849.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 ahaha immersive gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 lmao cidden oyunlarda istenmeyen şeylerin feedback yapılması konseptini maksimuma taşımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Literally 2 post üstte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 He ya varmış sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Empire earth definitive edition ciksin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Orjinal hali bile çok güzel, çıkmasa da olur. Empire earth age of dan önce çıksa kimse yüzüne bakmazdi age of'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 birşey yazmayacaktım şu denmeseydi. sevenine lafım yok ama empire earth tırnağı bile etmez aoe1&2'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Empire Earth iyi oyundu ama aoe2'nin yanına yanaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 EE güzel oyundu ya hele ilk oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 3 saat önce, Pordakal dedi ki: Orjinal hali bile çok güzel, çıkmasa da olur. Empire earth age of dan önce çıksa kimse yüzüne bakmazdi age of'un çıkabilse çıkardı, eycof'tan önce akıllarına gelmemiş işte ;)))))) hiç de sevmem eycofu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Ya eskiden marketlerde joystick olurdu 20-30 lira en basit tipte. Aratiyorum bulamiyorum, 500-1000 liralik seyler cikiyor teferruatli. Zaten joystick gamepad ayirt edemeyenler sagolsun hep gamepad cikiyor da. Bulunca da o pahali urunler var. Bilen varsa yonlendirirse super olur. Cok basit boyle bir cubuk birkac tus en ucuzlari oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 https://www.ciceksepeti.com/arcade-joystick-plastik-aparat-kcm95632054 abi bu niye bu kadar pahalı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 50 liraya şunu al kendin yap abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 10 saat önce, sylvanas dedi ki: Ya eskiden marketlerde joystick olurdu 20-30 lira en basit tipte. Aratiyorum bulamiyorum, 500-1000 liralik seyler cikiyor teferruatli. Zaten joystick gamepad ayirt edemeyenler sagolsun hep gamepad cikiyor da. Bulunca da o pahali urunler var. Bilen varsa yonlendirirse super olur. Cok basit boyle bir cubuk birkac tus en ucuzlari oluyordu. eskiden dediğin 2008 felan sanırım. dolar FECİİİİ arttığı için en aşağı 500 TL'lik ürünler bulman normal. gördüğüm en ucuz joystick şu: https://www.amazon.com.tr/Thrustmaster-2960623-2960623-USB-Joystick-Siyah/dp/B00A8XGF3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Diy zor ya onceden kartonlu falan vr gozluk yapayim demistim guzelim durbunu parcaladigimla kaldim dsb. Bizde onceden direksiyon joystick gamepad falan vardi yegenlere dagitmistim takilin diye resmen gelecege yatirimmis en ucuzu bile. Su ustteki gibi 200-300 max veririm zaten fsx elite falan oynamak icin. Ne acayip olmus pc parca fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Steam'de Next Fest demo/stream etkinliği başlamış. https://store.steampowered.com/sale/nextfest Zilyon tane bağımsız yapım var henüz çıkmamış ama demosu yayınlanan. Sizin de çıkar illa wishlist'ten bişiler. Builders of Egypt ve Pharaoh New Era çekiyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar