Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 kaz gelmis sonunda: https://store.steampowered.com/app/837470/Untitled_Goose_Game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 lol 3.12 dolar =))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Bunlar şu geceli gündüzlü odun kesip barınak kale yapmalı survival oyununu yapıp sonra facebook reklamlarıyla falan pazarlamaya çalışan ekip mi? Yoksa yeni mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 https://www.dreamhaven.com/news/announcement yok yahu yeni, duyurusu dün yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 bu ciddi ya, hem eski ceo hem kadro paso ex blizz hemde adamlar oyun degil 2 yeni studyo acikladi oyun aciklamadan iki sifirdan o kadar talent olan studyo hemde covid donemi buyuk risk yatirim olarak, bakalim oyun aciklasinlar ole gomeriz ehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 morhaym metzeni de çağırmış.. son bir jesus yazmanı istiyorum kardes.. son bir jesus.. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Öz Blizzard A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Game Pass varken zor ya. İçeriğe bakmak gerek gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 50 oyun varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 ilk metal gear ve castlevania oyunlari gelmis goga, tabi biraz pikselli: https://www.gog.com/partner/konami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 fuckonami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 bu mafiaII ve III definite edition epic de 49 steam de 199, fiyat yanlışlığı var nedir isteyen baksın. https://www.epicgames.com/store/tr/product/mafia-iii-definitive-edition/home trilogy fiyatı 374 o kısmı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 https://www.cnbc.com/2020/10/06/house-democrats-say-facebook-amazon-alphabet-apple-enjoy-monopoly-power.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Ooo büyük haber, görmemişim bunu. Bildiğimiz şey ama kongrenin söylemesi önemli. Gerisinden birşey çıkar mı orası ayrı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 90'larda Microsoft'a Monopoly davası açan ABD'nin, Apple, Disney, Amazon, Facebook ve Google'a çoook fazla taviz verdiğini düşünüyorum. Danışıklı dövüşüklü devlerin pazarı ele geçirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 bu sene yapilan trial lardan sonra algoritmalarin boku cikti 25 yildir internet kullaniyorum artik google a arama yapmiyorum youtube a birsey sormuyorum birseyi like bile yapmiyorum. dunyami daraltti serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Bende Bone ile ayni dusuyorum. Vaktiyle Netscape vs. IE savasinda MS in girtlagina coken devlet, simdi hic dokunmuyor. Benim tahminim EU nun bu konuda bir adim atacagi yonunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Judge in Apple 'Fortnite' case slams Epic's tactics, hints at July trial date Judge rules Apple can continue blocking Fortnite from the App Store apple satın almış yargıcı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Yok ya, Apple bariz haklı. Epic bariz bir şekilde Apple ile arasındaki sözleşmeyi ihlal etti. Rekabet ile ilgili kurumlara gitmesi gerekiyordu, mahkemeye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 inXile yeni steampunk rpg yapiyor olabilir demisler: https://wccftech.com/inxile-big-aaa-rpg-could-be-steampunk-themed-according-to-these-images/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Vaaay Jason Anderson ın inxile a döndüğünü bilmiyordum, 1 yıl geçmiş nerdeyse. Yalnız Troika'nın üç ayağının microsoft çatısı altında birleşmesi ahah Bide journey to the center of arcanum yaparlarmış . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Inner Worlds olur, fpsrpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar