Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) nesi fazla geldi ki? bu aletin tek olası sorunu parçaların demode olmadan önce bozulma ihtimali bence lol. birşey bozulsa yerine ne alsan downgrade olur 2025'e kadar. Eylül 8, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 bunun yanına alacağın monitöre de 10k vericen, durduk yere masraf dicektim ki monitör de veriyormuş tontişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Verdiği monitor vatanda 30k hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 On 07.09.2020 at 14:34, Silphatos dedi ki: sanki çıkacak hahah hayal kurulmuş bi de çıksa satarık diye lol sanki sen mail atmadın :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 23 saat önce, Lancelion dedi ki: 250 hesapla trade isindeki tf/cs/dota mafyasi yigilmadan seri cidden bu giveaway vs olaylarinda bize kalir mi ya, cinliler hintliler kabilece katilirlar 1000 hesapla. worldwide fln diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 atmadım zahmete gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 İşte bot olmasın diye sadece o ana kadar aktif steama bağlı mail demiş adam. Hazırda bi sürü bot hesabı olanlar yine sıkıntı tabii. Ama eşşek değiller ya, kazanan hesap organik mi kontrol etsinler, olmayanı atlayıp tekrar çeksinler organiğe gelene kadar. Çok zor iş değil. Hepi topu 2 kazanan olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Bir kere piyangodan 400TL dışında (onun da çeyreğini aldım zaten) hayatımda hiçbir şey kazanmadım. Hadi hayırlısı. Çıksa fanlarını kısarım, evde soba işlevi de görür meret. Hem oyun, hem ısınma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) benim istiklal caddesinde, asmalimescit'te ustume 10dk'da 3 kus pislemisti. istiklal'in en ustune kadar gordugum her piyangocudan 2 ceyrek bilet almistim. kontrol etmek bile basli basina belaydi, koca bir hic aldim tabi... Eylül 8, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 tek atmaları gerekiyordu, 3 tane yiyince olmamış aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Aşkta kazanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Playstation Twitter resmi hesabından Mafia 2 kazandım ben geçen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 banada twitchte bi kere kod gelmişti. Bunada başvurdum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) Liseliler bilmez, Türkiye interneti ilk keşfederken yıllaaaar önce 90'larda meşhur internet sitesi zuxxi vardı. Orada Star Wars Episode 1 duyrulunca SW bilgi yarışması yapmışlardı, kazananlar arasında da çekilişle tişört vermişlerdi. Oradan Episode 1 tişörtü kazanmıştım. Delikli melikli hala durur 20 küsür senedir evde. Kargo falan da yok ha, Taksim'in arka sokaklarında bi depo adresi vermişlerdi, arkadaşı da almış gitmiştim öpmeseler bari diye, oradan aldıydım. Hayatta da yegane kazancım budur kuradan. Üniversite arkadaşım Ankara'da Cepa AVM çekilişinden araba kazandı ama. O çekilişler en azından büyük ödüller için kesin hileli diyodum, meğer kazanılabiliyomuş, orada gördüm. Mayhem'e söylemeyin ha bu çekilişi, tutar yine kazanır. Eylül 8, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 araba cikinca vergileri sana iteliyorlar dimi nasıl yürüyor process. Porsche mercedes kazansak vergiyi verecek para yok. Dip not video; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 (düzenlendi) Kendi arabasını satıp bi kısmıyla vergi ödediydi gibi kalmış aklımda ama üstünden yıllar geçti, net hatırlamıyorum. 10 senesi var en az. O zamanlar vergi bu kadar saçma değildi arabada zaten. Eylül 8, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 zuxxi ne güzeldi ya. içeriği falan hatırlamıyorum da eğlendiğimi hatırlıyorum. sıkıldım deyip kapatan o deil miydi? bi site öyle kapanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 3 saat önce, Valvyn dedi ki: araba cikinca vergileri sana iteliyorlar dimi nasıl yürüyor process. Porsche mercedes kazansak vergiyi verecek para yok. genelde o vergileri veremeyecekler için, akbaba galericiler beliriyor orda satı veriyorsun adamlara kazandığın arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 MS fena saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 zaten tartışmasın en iyi abonmanlıktı ms gamepass, bu ilave hamlelerle iyice netflix for gaming titleını almaya yaklaşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Xbox Game Pass for PC members get EA Play on Windows 10. https://news.xbox.com/en-us/2020/09/09/get-ea-play-with-xbox-game-pass-at-no-additional-cost/ microsoft masaya vurmuş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 (düzenlendi) sen yanlis anlamissin, en ucuz tier'i veriyor. (yani 10 saat oynayabiliyorsun maks her oyunu.) oyle bold falan vuracak bir olay degil... Eylül 9, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 (düzenlendi) sadece en yeni birkaç oyun 10 saat trial, diğerleri sınırsız. steamdeki ea playin aynısı olacak işte Eylül 9, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 işin kötüsü benim 1er yıl hem ea play hem de pc gamepass var ama steamden ucuza çaktıydım playi neyse artık rip .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar