Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 origin subnautica seviyesinde ve o kadar yeni bir şey vermedi hiç. bi de 2 haftada bir diyo epic, origin 40 yılda bi akıllarına geldiğinde yapıyodu on the house, devam da etmiyolar galiba bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 subnautica sayfası "COMING SOON" yazıyor lol, bu muymuş free dedikleri? hayır epic yıllardır sevdiğim şirket de steam'i değil de ms store'u baltalasınlar önce, ms store esas windows oyunlarına gerçek tehdit çünkü uwp yüzünden. epic de yıllar önce dedi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ms storeu kim sallar, subnautica da haftaya available for free from Dec 14 - Dec 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 subnautica cok iyi oyun. o sure zarfinda bitirilebilecek bir oyun. dev hizmet olmus. tabii orada biraz da subnautica'nin pazarlanilmasi soz konusu zira expansion'i yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Silphatos said: evet ilk free game geldi epic store'un, subnautica :D hep böyle devam ederse rip steam https://www.epicgames.com/store/en-US/product/subnautica/home Subnautica by Unknown Worlds (available for free from Dec 14 - Dec 27) nasıl devam etsin olm böle, sürdürülebilirliği ne yani paso beleş oyun verip oyun başına yayıncısına para vermenin? bu biraz daha star gazetesinin ilk gününde pringles vermesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 fortnite'tan para basıyolar, bir süre devam edebilirler bence rahat rahat isterelerse. tabii o bir süre geçtiğinde artık yapmalarına gerek kalmayacak kadar büyüyecek kitle. işte o zaman bitirirler arcane, o süre arasında alması bedava ama aldıktan sonra hesaptan silinmiyor. free weekend styla değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 yani işte prime time'da sundukları subnautica ise bi süre sonra 1$'lık humble bundle'ları tier'a bağlarlar bence devam etse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Silphatos said: arcane, o süre arasında alması bedava ama aldıktan sonra hesaptan silinmiyor. free weekend styla değil yani o zaman daha da iyiymis. bir de ben simdi baktim expansion standalone'mus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Evet evet stand alone gelecek o. Bunu beleş oynayın işte. Ekstra hiçbir şeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Car Mechanic Simulator 2014 WDIK6-CF3GB-JX08D 3KC78-I2BGM-R5KQY Hawken ZWVB4-KY3VB-LJV4H elimde kalmış kenarda, alın ekleyin oynucak olan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 G.Kore de bir kişinin oyun hesabına girip onun karakterini kasmanın cezası ağır olacak 18.000 dolar ceza 2 yıl hapis :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Ben olsam mancinikla kuzeye atardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 şu kore mantığına bayılıyorum ya ikiside birbirinden saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=p-WlEgn_pig güzel grup, diğer video'larına da bakın mutlaka. nerdrock fgsjhd m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 -The exchange of money or items of value -An unknown future event determines the exchange -The outcome is at least partly determined by random chance -It's possible to avoid loss through non-participation -Winners gain at the expense of the loser The psychological definition of gambling Nottingham Trent University psychologist Mark Griffiths Loot boxes: An industry at war with itself over a technicality https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-12-12-loot-boxes-a-year-in-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=MsBRul39ymo lan yine mi just cause çıktı dedim. adamlar alpha kafasında release etmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Ilginc olmus 3 guzeldi grafik efekt olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 3teki wateri direkt alsalar daha iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 oyun pc'de var mı bilmiyorum da https://www.youtube.com/watch?v=V7h1wzdyTgQ capcom oyun içine reklam koymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 evet steam'de ücretsizdi bir hafta ama ona rağmen steam reviews'da yerine dibine sokmuşlardı geçen hafta bakınca, denemek istiyordum ama soğudum bir anda onları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Bu kadar çiğ ve iğrenç bir reklam modeli olamaz. Dhalsim'in boynuna astığı köyünde ölen çocuk kafataslarından birinde reklam var ake. Kafatasının üzerinde ake. Herif saygısından asmış boynuna. Reklam koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 sağda solda bilbordlara reklam tamamda, boyna asılan şeye reklam nedir abi? :D ayrıca bilborda reklama tamam dedim ama ücretsiz olmalı oyun. para verip reklam görmek nedir asdfs bu reklam işi eninde sonunda gelecek bu oyunlara. Kaçarı yok bu işin. Mantıklı olması ve fazla sırıtmaması koşuluyla dert etmem. Oyunu kapatana kadar böyle bir alternatif yolu ile f2p iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 reklam konusu yeni değil, 10 yıl önce yapmaya başlamıştı oyunlar, yarış oyunlarında billboardlara reklam vs şeklinde ama o iş hızlanmadı, kaldı öyle. oyunda reklam olayı tutmadı çünkü oyun zaten paralı, ulaşabildiği kitle sınırlı en popüler mmo, moba veya battle royale filan değilse. bu sf'ye konması bayağı anlamsız olmuş hani o bakımdan. benim korkum yok reklam konusunda çünük 10 yıl önce de gelecek filan denmişti, gelmedi. başka şeyler geldi onun yerine. reklam yerine başka fiyatlandırma politikaları ön planda ve daha büyük tehdit. lootbox vs konuşuyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 fps oyunlarında çatılarda NEXT & NEXTSTAR çanaklarını görür gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 fifa da kaleci topu kurtardiktan sonra ekrana donsun, donundan paketi cikarip, "sorf yerim ama gol yemem" jenerigi girsin, sonra korner atisiyla oyun devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar