axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Tau'nun olayı ne WH40K'da? Yani tamam bi tarafta imperium un makina tanrısı diğer tarafta protosslar var. Bunun harici kaçırdığım bişey mi var? Ne olacak ki çocuğa böyle isim koyduysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 ilan max uyelik olmadan dm atmayi engelledigin icin spacex ini alevler sarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2023 axedice, 12.09.2023 11:13 tarihinde dedi ki: Tau'nun olayı ne WH40K'da? Yani tamam bi tarafta imperium un makina tanrısı diğer tarafta protosslar var. Bunun harici kaçırdığım bişey mi var? Ne olacak ki çocuğa böyle isim koyduysa? Tau lar imperium onları ilk bulduğunda az gelişmiş Kabile tarzı yaşam süren bir ırk. Ancak çok çabuk gelişip evrimleşiyorlar ve 10.000 yıl sonra pulse/plasma teknolojisi ve warsuit teknolojisi ile gelişkin bir ırklar. Dogmaları da Greater Good. Yani çoğunluğun iyiliği için savaşıyorlar 40k daki diğer ırkların aksine biraz daha barışçıllar (nispeten) bu arada teknolojileri ile üstün bir atış gücü (fireower) a sahip olsalar da yakın dövüşte iyi değiller ve warsuitleri olmazsa aslında 1-1,5 metre boyunda mavi balıktan gelme kırılgan varlıklar. Spacemarinlerin 2,5-3 M lik bulkları ile yakın dövüşte balık gibi eziliyorlar. warsuit teknolojileri ile kafa tutabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 adamın kafa gitmiş ya iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 çelişki içinde hem özgürüm diyip hem de israil'in ayağına gitmek ağır gelmiştir arada da bi kaç milyar doları erimiştir herkesin imtihanı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 esrar çekip çıkmış herhalde ya, johnny depp röportajları gibi olmuş. ben de 15 saat paradox oyunu oynadıktan sonra böyle oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 disney'in patronuna özel bir kini var elemanın muhtemelen. ben beğendim şahsen. ileride abd başkanı olmak ister mi bilmiyorum da böyle kasımpaşa çocuğu tavırları her zaman artı puan getiriyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 teknik olarak abd başkanı olabiliyor mu? vatandaşlıkla alakalı bir şeyler vardı o konuda tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Orada doğması lazımmış herhalde ama mahkeme kararı falan varmış sanırım dışarıda doğan abd vatandaşları da başkan olabilir diye. bizim bir türk eleman da aday başkanlığa cenk bir şeydi. bu young turks kanalının sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Elon reiz bir şeyi yapıyorsa kafasında bir planı vardır kesin. Millet yok biz blueskya gidicez diye artistlik yaptı sonra reiz attı önüne harçlıkları hepsi tek tek mavi tik aldı etkileşim spamliyo para kazanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 İsveç gazetesinin, Masgaskar'da çocuk işçi çalıştırılan madenlerle Tesla arasında bağlantıyı anlattığı haberin link'ine tıklamaya çalışınca güvenli değil diye uyarı veriyor twitter. İlk defa böyle bir uyarı görüyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 oradan kurallara goz attim uyari cikan mesajlarin gorulebilirligi de limitleniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Mesaj görünürlüğünü bilmiyordum ama Musk aldığından beri bazı hesapların görünürlüğünü azaltıyorlar, takip etsen bile anasayfana düşmeyebiliyor mesajları, hesabına gidip görebiliyorsun. Gazete de uyduruk bir şey değil anladığım kadarıyla 200 yıllık, İskandinav ülkelerinin en yüksek tirajlı gazetelerindenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Isvecle arasi bozuk zaten Tesla yuzunden grev vardi sanirsam. Aftonbladet en koklu gazetelerden evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 iyice çocuk adam oldu bu musk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 baya eğlenceli konu kız biraz burs desteğiyle yurtdışı yapmış, doktorlardan linç yiyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Avrupa turu uzerine mekke piknigi yapmis puhaha, ulan onlari silseydin once bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 tipik siyasal islamcı ya ilk okuduğumda üzülmüş, doktoru kınamıştım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 şahsi olarak burs veriyormuş zaten. ister devam eder ister keser yani ne diye ağlıyosa... şimdiye kadar verdiklerine teşekkür etmesi lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2024 fazla geziyor diye iptal ediyor, istnabul storyleri görüp, avrupa gezilerinden çok sonra (tek seferde gidip akrabasında kalmış) öğrenci adam gezmyecekse kim gezecek okuldan daha çok geliştirir geri istemiş bir de parayı, öğrenci de durumum olunca geri ödeyeceğim yazmış sdsd en baştan düzgün araştırsaymış, not ortalamasına baksaymışlar kimse zengin olmaz bi bursla gerçi kyk da alıyormuş işsiz olduğum için olayı özetledim elbette gerçek ihtiyaç sahipleri, başarılı öğrenciler alsın da bi tane tc vatandaşı kısa bir süre insan gibi yaşama fırsatı bulmuş onu da hor görmüşler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar