Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ben beğenmedim. Hani çizgi romana göre saçma desen, kendi içinde film olarak da kötüydü. DC sinematik evreni bana kalırsa Man of Steel ile çok iyi başlangıç yapmıştı ama burada resmen boka bastı... Çoğu konuşulmuş zaten ama 2-3 filmlik olayın tek filme özet gibi sıkıştırılması vs. direkt olayın bokunu çıkarıyor. Background yok, zaten biliyorsunuzdur çizgi romandan gibi anlatıyor ama çizgi romandaki bütünlüğün ve mantığı çeyreği falan yok. Şu filmle ilgili tek iyi anılarım karakter tercihleri oldu. Hemen hemen bütün karakterler kusursuz seçilmiş. Net bir şekilde en iyi Batman olmuş Ben Affleck. Hikayedeki konumu, psikolojisi vs. tam anlamıyla bir Batman olmuş. Christian Bale de çok iyiydi ama Bruce Wayne psikolojisini yansıtmada zayıf kalıyordu. Ayrı bir karizmaydı. Diğerlerinden bahsetmeye gerek yok. Ben Affleck harbi kusursuz olmuş. Lex Luthor da Jesse de harikaydı ama genç Luthor'a ısınamadım. Yine de performansı kısa parçalarda olsa da iyiydi. Ama mesela background sorunu tamamen onun üstünde de vardı. O kadar alakasızdı ki geçmiş hakkındaki bilgileri vs. ona anlattırmak zorunda kalmışlar ve hep havada kalmış vs... Neyse... Henry Cavill zaten başlı başına muazzam, Reeve'den bile iyi. Alfred'in alışagelmişin dışında pop-kültür ürünü olması biraz garipti ama o da hoş olmuştu. Justice League'cilerinde tipleri hoşuma gitmedi. Özellikle Flash çok alakasız, Khal Drogo Aquamen ayrı ama onu hadi yine yedirirsin. Meksika-Asya kırması Flash hiç olmamış. Bakalım filmler geldikçe kurtarabilecekler mi backgroundı, sanmıyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Zaman geçirmelik film olmuş, THY'yi araya sıkıştırmışlar ama hostesler tırt. Türk dediğin 2 tane yapıştırır oturtur yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 miştiri hizmitliri diye kamera varken çarpamamıştır, kadraj dışında tokatlamıştır np bi de avangers'la rekabet edelim gogo superhero team hype train diye rush'lamışlar işte bariz. ha daha filmi izlemedim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Yalnız dizideki Flash'ı kullanacaklar falan diye biliyordum ben, hatta o konuşuluyordu. Niye ondan vazgeçtiler ki? O çocuk açık ara en iyi opsiyon gibi bir şeydi ya, dizi boktan gerçi ondan oradan bir şey çekmek istememiş olabilirler de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 kurgusu nasıl bu kadar kötü olabilir bir filmin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 DarKRideR said: Yalnız dizideki Flash'ı kullanacaklar falan diye biliyordum ben, hatta o konuşuluyordu. Niye ondan vazgeçtiler ki? O çocuk açık ara en iyi opsiyon gibi bir şeydi ya, dizi boktan gerçi ondan oradan bir şey çekmek istememiş olabilirler de bilmiyorum. Toparlaması zor onu ya. Dizideki flash 3 dizi dolusu karakterle muhattap. Kafa karıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Trde afislerde thy amblemi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 HarveyQuinn said: sinematik evrende thor kim abi tanrı falan değil önüne gelenden dayak yiyor :D her şeyi hafife alıyor ondan öyle. yeni filmi bekle, kıyamet patlayıp işler ciddiye binince kafa göz dalacak herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Bone said: HarveyQuinn said: sinematik evrende thor kim abi tanrı falan değil önüne gelenden dayak yiyor :D her şeyi hafife alıyor ondan öyle. yeni filmi bekle, kıyamet patlayıp işler ciddiye binince kafa göz dalacak herkese. 4 film dayak yiyip sonradan gaza geliyorsa gene saçma abi :D çizgi romandaki gibi tam hizada ilerlemedi hiç sinematik evrende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 dayak yemeden dayak atmayi ogrenemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 cizgi romanda da dayak yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 filmlerdeki gibi esprili şakalı mı full ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 film gerçekten kötüymüş. "çok iyi, mükemmel, uyarlama filmlerinde yeni dönem açmış" felan diyenlere kulak asmamak gerekiyor, Rottentomatoes'taki o %29'ı gözönüne almak gerekiyormuş. marvel filmlerini seversiniz sevmezsiniz, MCU çatısını titizlikle devam ettirdiğini kabul etmek gerekiyor. aynı ilgiyi DCCU'da göremiyoruz. TV dizileri kendi dünyasına sahip, filmlerde gösterilecek diye bu dizileri baltalıyorlar, ama dizilerde seçilen oyunculardan bile daha kötü oyuncuları seçmeyi becermişler. sırf bu tutarsız dünya yüzünden Justice League çizgi filmini tekrar izleyesim geldi. ağzımdaki pası temizler. filmin en büyük sıkıntısı Superman'in tanrılaştırılma takıntısı. Golden Age, Post-crisis ve Timmverse içerisinde gayet dengeli bir Superman yer alıyordu. Silver Age gibi evrenler arası seyahat edebilen, galaksilerin yerini değiştirebilen, gerçekçiliği etkileyebilen epey abartı bir karakter sunmuşlardı. son zamanlarda bu karaktere dönüş var. internette neredeyse her yerde gördüğüm bir laf: "Batman Superman'i nasıl dövsün, sonuçta bir insan". e ona baktığımızda da Superman de sonuçta bir uzaylı, bu kadar dengesiz güçleri alacak shounen karakteri değil. film de bu mevcut algıya oynuyor. Man Of Steel'deki "Klasik Superman"den sonsuz kere güçlü, tanrı kıvamında olduğunun bilinciyle şişmiş egosu ve sürekli sinirli ve kibirli yüz ifadesiyle dolaşan Superman'i yerleştirmişler. siyahlaştırılmış bir Superman'in karşısına da grileştirilmiş bir Batman yerleştirmişler. ve mecburen de bu iki siyah karakterin kavgasını işlemek zorunda kalmışlar. bizim sevdiğimiz ve alıştığımız Superman, mavi mavi parlayan gözleriyle, güler yüzlü biçimde dolaşan, insanlara sevgi ve iyilik aşılayan, optimist bir karakterdir. New 52 ile "donunu içine giymeyi öğrettiğinde" ergen atarı ve tanrı kompleksi eklemeleri de gerekmiyordu. Batman ve Superman'in yanyana durmasının eğlenceli yanı da buydu zaten. biri siyah diğeri mavi, biri pesimist diğeri optimist, biri depresif diğeri umut dolu... ama ikisi de bu dünyaya ait olmadıklarının ve birbirlerinin aile eksikliklerini giderebilecek kişiler olduklarının bilincinde. Public Enemies çizgi filminde de bu konu güzelce işlenmişti. ama Dawn Of Justice filminde tamamen alakasız bir konsept içermişler. filmin tek sıkıntısı Superman değil elbette. bahsettiğim gibi dünya içinde tutarsızlık var. Arrow-Flash-Supergirl-LoT dizileri ne kadar pembe dizi kıvamında olsa da, daha tutarlı ilerleyip sundukları dünyayı yavaş yavaş açmışlardı, aynen MCU'da olduğu gibi. izlediğimiz son DC filmleri ve gelecek Suicide Squad, dünya yaratıp izleyiciye sunmakta yetersiz kalıyor. filmi izlerken ne olmuş ne bitmiş, background nedir hiç bişi anlamadım şahsen. Lex Luthor'un çocuğu nerden çıktı, bu dünyada Lex Luthor vs Superman mücadeleleri hiç gerçekleşti mi, Batman'in yaşlanmasına kadar geçen süreçte neler oldu... bunların hiç biri anlatılmıyor. sanki bir kitabın ilk sayfasını (Man Of Steel), sonra tam orta sayfasını (BvS), ve son sayfasını (Suicide Squad) okuyup kapatıyormuşum, ama aralardaki sayfalar eksikmiş gibi hissettim. "metahuman" olarak tanıtılan kişilerin metahuman olmayışı ve bu kadar rahat kayıt altına alınmaları da ayrı bir saçmalık olmuş. özetle: DCCU'dan zerre umudum kalmadı. onun yerine açıp Batman, Superman, Batman Beyond, Justice League, Young Justice çizgi filmlerini sırayla izlemek daha zevkli ve keyifli olacak. geri kalan her şey için: MCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ulan ne yerden yere vurdunuz. insanda izlemeye heves kalmadı sdfs. bilet aldım meraktan gidiyorum. 6/10 bile olsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 6/10 eder ama bir Leon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 leon bunu altıya çarpıp ona böler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 DarKRideR said: 6/10 eder ama bir Leon değil. le/10. AYOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ilk yarı acayip bayıktı, hatta uzun zaman sonra ilk defa 3 - 4 dakika da olsa uyudum dsf. ki hardcore çizgi romancı olarak bu tarz filmlerde uykusuz olsam bile gram uyumam. ikinci yarıda toparladılar. ben affleck'ten hiç umudum yoktu ama çok kötü oynamamış bence. ortalama geldi bana. superman'in zaten aman aman bi repliği, acting skill gerektiren bi şeyi yoktu. klasik "batman hazırlıklıysa herkesi alır abi" kafaları vardı. ama koreografileri beğendim ikisi arasındaki kavgada. 6/10 kıssadan hisse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bundan sonra ne gelicekti civil war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 senko said: bundan sonra ne gelicekti civil war mı? DC için soruyorsan İntihar Timi var. Evet Türkçe :) Marvel için soruyorsan Civil War var. Gidilir film diye soruyorsan Jungle Book var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 filmi izledim. 2 saat 40 dakka falan sanırım. 5.45'de girip 9'da çıktık sdfds. zaten 20 dakka reklamlarda çok sinirleniyorum ekrana kafa atasım geliyor. film güzel başladı bence. giriş sahnesi güzeldi. marvel'in o rengarenk komikli evreni yerine dc karanlık batman dünyasını tercih ederim. bu nedenle filmin atmosferi iyiydi. aslında şikayet edildiği gibi sahne atlamaları beni çok rahatsız etmedi. lex'i beğenmedim. bu tarz filmlerde kötü karakter önemli. bizim facebuk oraya olmamış bence. aslında baya başarılı olacakken direkten dönmüş bir film. final battle man of steel'dekinden kötü. hani dark knight rises'ın o komikli dövüşlerini bile tercih ederdim. filmin ederi 6.5 ben afleck olmuş. bale falan diyenler var da ben afleck bruce wayne olmak için doğmuş bence sdf. adam bruce wayne. yaşlı ve iri batman daha karizma. açıkcası avengers yerine batman,wonderabla ve superman tercihimdir. marvel'ın da çoğu filmi bi bok değil ama daha hızlı tempo sonra hulk geliyor thor'a vuruyor falan üstelemiyor kimse. dc filmleri daha ağır. insanlar superman öldü falan diyor çok komik. ulan toprak kalktı havaya görmediniz mi ? bi de orc kırması şeytan patatesti. son aksiyona 90'lardaki holywud filmi gibi sadece ateş patlama basmışlar. anlamıosun bi bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Red'in yorumu filmle cok ortusmus cidden. Film gibi iyi baslamis, sonra kopup gitmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 man of steelden bile kotu olmasi izlemeye tesvik etmiyor valla adamin icinde kalmisti ordada, butun sehri patlattiktan sonra "dur kaparken birde drone indirtelim!" modunda bam gum, diyalog yok, karakter gelisimi yok sadece patlama ve yikim heryerde grimdark filmleri bende tercih ederimde bir kurguyu grimdark yapmanin nedeni karakterleri zorlamaktir herseyin basinda, bok gibi karanlik dunyada uc noktalara ittigin siradan karakterlerin o cektigi aci ve stres ile bunlardan beslenerek buyumeleridir grimdarkin lezzetli kismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 buradaki yorumlardan sonra baya düşük beklentilerle gitmiştim filme, belki o yüzden ben beğendim filmi 8/10 yinede çok daha iyi olabilirmiş sanki atlaya atlaya geçmişler gibiydi film.belki 2 filme sığdırsalardı daha iyi bir film olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar