Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yok beklio bir süre işte açık arttırma gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 hayır tabi ki. bekliyosun biri alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kartların fiyatı çok düştü ya tadı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kartlar + sattığım tf2 itemlarıyla 2 oyun aldım. ki ayrıca 3 oyun + summer sale zımbırtısını craftladım. ama sonu yok bunun. bi bok düştüğü de yok. noldu yani oyunda leve1 oldum emoticon ile profile bacround verdi. aynı oyundan başka kartta düşmeyeceği için ya yeni oyun alacaksın onun kartları trade edicen ya da wallet'a para atıcan. tam bir sömürü. şişkoya yakıştıramdım. şuan hala 5-6 cardlı oyunum var da 30gb yükleyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 neyi sömürü abi? para ile kart alma market'ten steam'de kendileri de yazmış show off diye bir olayı yok. sen kart düşürüp satıp oyun alıyorsun ve bunun adı sömürü oluyor, nasıl oluyor anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahye koyuyosun yane en ucuzdan koyarsan direk satılıyo 2 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi adam beleşe oyun aldırıyo keriz parasıyla ona ble aglıyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Belese oyun almak icin kart dusurmeye ugresmak istemiyorsan ugrasma. Ben ugrasmiyorum hic, gelen kartlar da oyle duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 metro +40tan fazla indirime girer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bence artık en fazla o flash daki indirimi günlüğe koyarlar o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 2 oyun aldım kartlardan gelen parayla, totalde 15 doları geçti. sistem gayet başarılı. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 nordlydian said: ben gece yarısı bir oylama kaçırıyorum sanki??? Sanırım Lords of Football, I am Alive, Universe Sandbox alıcam.. Killer said: beyler kızlarla mesajlaşıyodm uyuyamadım 50dk var daha lan şu arada kaynamasın.. bildiğin uyuyamadım lan sonrasında da sgks kalktım oyladım şu an ki oylama çok kritik beyler üç oyunu da merk ediyorum. wat do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ninja abanın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 gogda var yine system shock 2 aldım ak, ftlden sonra 2. oyun oldu böyle. artık tek orj yetmiyo ikişer alıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 system shock olan oylamayı kaçırmışım ya. insanız lan uyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 hay ya ninjanın vidyosunu izlicektim voteladım deadlightta ilginçmiş lan anlatım vidyosu hoşuma gitti baya bu orcs must die'i alırsak adam lazım sanırım yanına keyfi çıkmaz tek* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 deadlight a verdim güzel görünüyor. ninja var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 lan olm aklıma soktunuz şunu http://store.steampowered.com/app/220700/ hayatta kullanmıcam eminim ama "ya kullanırsam, ilerde kullanmak istersem ucuza hazır bulmuşken niye almadım diye yanmayayım" falan diyorum. almamak için kendimi zor tutuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Seru said: neyi sömürü abi? para ile kart alma market'ten steam'de kendileri de yazmış show off diye bir olayı yok. sen kart düşürüp satıp oyun alıyorsun ve bunun adı sömürü oluyor, nasıl oluyor anlamadım ben. uzun vadede sömürü. bone gibi 1000 tane oyunun yoksa diyelim 50 oyunun var bunların 10 tanesinden kart düşüyor. hepsinden her kartı düşürdün ve sattın oyun aldın.ya da craft yaptın bitti. bundan sonra card macerana devam etmek istersen nasıl edeceksin ?. summersale bitecek elbet. gidip card için oyunlara ya 15 dolarlar vericeksin ya da en mantıklısı marketten abanıcaksın. hadi ben gidip daha almam ama bir ortamda level kasma craft ve ah varsa millet wallet'a abanıcaktır. mebla ufak belki 0.20 ler 0.30 lar olsa da bu olaydan sitim ağır sömürü yapar. para vermeyin demeleri bişi ifade etmiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Kart sisteminin nasil calistigini bilmiyorum, AH denen yere de hic girmedim. Icine girme abi, zorla degil. Eksisi gibi devam et. Bir seyin somuru olmasi icin once zorunlu olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi iyide dövmişyolar ki steam levelde kartta e-peen dısında bi bok değl istemişyosan yapma ben emesela babam cıksa satıyorum kart umrumda olmaz 2 3 beles oyun daha alsam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ya abi niye geyik yapıyorsunuz ki :) tabi dövmüyorlar. tabi herkes istediği şekilde para harcar. tabi ben almaya mecbur değilim. benim anlatmak istediğim bu değil. sonuçta level kasmak istersen istediğin kadar oyun al sistem seni yine 0.20 dolar vermeye itecekse bu sömürü. diablo'da ah var diye ağlayanlar şişko yapınca laf etmiyor. şuan biz bedeve oyun almaya derdindeyiz. kar kardır mantığındayız. da millet badge kasacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 satan da oyuncu alan da oyuncu. sadece görüntü olsun diye rozet alıyosun. yani steam ile alakası da yok olayın. fikri getirenlere destek verdi sadece ve badge sayfasını düzenledi. ben sadece olan oyumlarımdaki kartları satarak 15 dolar kazanıp 3 oyun aldım memnunum. rozet toplayan da memnunki topluyor. oyun firması fazla oyun satıyor memnun. card'dan olmasa da artan oyun satışından ve markete olan ilgiden valve memnun. herkesin memnun olduğu yerde daha ne kötü niyet arıyosunuz =) edit: red diablodaki ah oyunu etkiliyordu. oyunda iyi item için ah'yi zorluyordu. adam gibi rare düşmüyordu. bunda oyunlardan bağımsız görsel bir rozet için her şey. yani arada uçurum var. diablo ah ile kıyaslamak abes bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi diabloda item almassaniyi olamıyosun burda düşen cardtan yaptıgın badge dotada heronu guclendirmiyo fark orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 red, amarigalıların 100 yıllık beyzbolcu kartı olayı bu. meraklısına. nasıl o kartlar bedava değilse bunlar da değil. işlev olarak tamamen gereksiz, meraklısına card collecting olayı işte. "ya illa toplamam lazım" diye hissediyorsa insan kendini, demek ki işlevi o. https://lh5.ggpht.com/-3Xk0ISLuM8E/UNG8iLJT1mI/AAAAAAAAAcc/utBcgrGfIJs/s454/Gotta%2520catchem%2520all.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar