Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 sinema okullarında oyuncu seçimi nasıl yapılmamalı diye okutulması lazım. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 http://cdn01.cdnwp.celebuzz.com/wp-content/uploads/2013/08/14/jennifer-lawrence-10.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 fena değildi 6.7/10 adamın düşünceleri benimkilere benzediği için filmin yaratmak istediği "ahahah ne adamlar var ya" düşüncesi bende oluşmadığından eh iştelik bir film gibi geldi belki de bana edit:büyük afiş bulamadım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 7.5/10 baya düşük beklentiyle gittim ama baya beğendim güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 bilimkurgu bekledik romantik komedi çıktı. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 GONDARCENGIZ said: eh işte aksiyon da pek yoktu aslında ama,yalandan izlenir hani 6/10 3/10 maykıl keaton resmen yaşlandı biraz para kazansın yoksa fakirhanesinde ölecek diye oynatılmış. robocop tip olarak iticinin kralı ztn o herifi hiç sevmem. film genel olarak geceleri kanald de yarısında denk gelsen bile oturup sonuna kadar bakacağın 8. sınıf aksiyon filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 aslına bakarsan 5 alır,6da ayıp olmasın bebeyken azmı robocop izledik diye verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 http://www.doctorwhotv.co.uk/wp-content/uploads/an-adventure-in-space-and-time-poster-a.jpg daha yeni seyrettimde güzelmiş. Doctor Who seven herkes seyretmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 https://1.bp.blogspot.com/-y_cCxfMxb7k/UCAy9twmdiI/AAAAAAAAK1g/BdWSgYW4o3w/s1600/Kiki%27s+Delivery+Service+%281989%29+Japan_1.jpg eheheheh çok güzeldi ya. uzun zamandır izlemiyordum. en son trt'de denk gelmiştim türkçe dublajlı haliyle. aklıma geldi izleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 7/10 bol ekşınlı güzel film jon snow da hep küçük emrah ya asdfvsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 saçma sapan bi filmdi ya yapma gözünü seviyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 sayın admin lordum başlık patlamış yenisini açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BODIzODYzNTM4OF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTQ5MjQ4MQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg yeni izledim ama baya güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 SIKYAHONAW said: 7/10 bol ekşınlı güzel film jon snow da hep küçük emrah ya asdfvsa ya bu filmin adı pompe 2 mi yoksa pompeii mi tam kavrayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 pompe 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 sallama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 afsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 6/10 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 http://www.afilifilintalar.com/depo/2014/04/itirazim-var.jpg 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ben de izledim ve puanım 7 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 8/10 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Red said: GONDARCENGIZ said: eh işte aksiyon da pek yoktu aslında ama,yalandan izlenir hani 6/10 3/10 maykıl keaton resmen yaşlandı biraz para kazansın yoksa fakirhanesinde ölecek diye oynatılmış. robocop tip olarak iticinin kralı ztn o herifi hiç sevmem. film genel olarak geceleri kanald de yarısında denk gelsen bile oturup sonuna kadar bakacağın 8. sınıf aksiyon filmi olmuş. Kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 daha önce de izlemiştim. bir sahne bu filmde geçior diye izledim ama yanlış tahmin. tekrar izlemiş oldum. 6/10 aklıma gelen sahne de dota ki sand kinglerle yaşayan bir kabile var. belli bir bölüme kadar onlarla devam ediliyor yola. hatırlayan olursa yazarsa sevindirik olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 war of the titansın 2. filmi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar