Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

fena değildi 6.7/10

adamın düşünceleri benimkilere benzediği için filmin yaratmak istediği "ahahah ne adamlar var ya" düşüncesi bende oluşmadığından eh iştelik bir film gibi geldi belki de bana

edit:büyük afiş bulamadım lel
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

eh işte aksiyon da pek yoktu aslında ama,yalandan izlenir hani

6/10

3/10

maykıl keaton resmen yaşlandı biraz para kazansın yoksa fakirhanesinde ölecek diye oynatılmış. robocop tip olarak iticinin kralı ztn o herifi hiç sevmem. film genel olarak geceleri kanald de yarısında denk gelsen bile oturup sonuna kadar bakacağın 8. sınıf aksiyon filmi olmuş.
Mesaj tarihi:
https://1.bp.blogspot.com/-y_cCxfMxb7k/UCAy9twmdiI/AAAAAAAAK1g/BdWSgYW4o3w/s1600/Kiki%27s+Delivery+Service+%281989%29+Japan_1.jpg

eheheheh çok güzeldi ya. uzun zamandır izlemiyordum. en son trt'de denk gelmiştim türkçe dublajlı haliyle. aklıma geldi izleyeyim dedim.
Mesaj tarihi:
Red said:

GONDARCENGIZ said:

eh işte aksiyon da pek yoktu aslında ama,yalandan izlenir hani

6/10

3/10

maykıl keaton resmen yaşlandı biraz para kazansın yoksa fakirhanesinde ölecek diye oynatılmış. robocop tip olarak iticinin kralı ztn o herifi hiç sevmem. film genel olarak geceleri kanald de yarısında denk gelsen bile oturup sonuna kadar bakacağın 8. sınıf aksiyon filmi olmuş.

Kotu
Mesaj tarihi:

daha önce de izlemiştim. bir sahne bu filmde geçior diye izledim ama yanlış tahmin. tekrar izlemiş oldum.
6/10

aklıma gelen sahne de dota ki sand kinglerle yaşayan bir kabile var. belli bir bölüme kadar onlarla devam ediliyor yola. hatırlayan olursa yazarsa sevindirik olurum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...