Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Khiran

Öne çıkan mesajlar

amd'ye gene kazık atmışlar meh.
"Captain Logar" said:

said:
Agents total:
000006268
Male (95.9%):
000006014
Female (4.1%):
000000254
Playstation 4 (39.5%):
000002477
PC (33.3%):
000002090
Xbox one (27.1%):
000001700
Avg. Height in cm:
000000162

%96 erkekken, 162cm ortalama ürkütücü yaş bakımından. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Alsam mı ya, Da çok pahalı be , Genel itibarı ile fena değil gibi geldi. Derin düşüncelerdeyim. Gaz verin accık.

hiç ilgilenmiyorken 2 günlük beta sıfırdan alma kararı verdirdi ki buy to play oyun ilk defa alıyorum sanırım. gw2 bile almamıştım.

ama milletin gazı iyi birşey değil, çok pişmanlık da getiriyor. beta videolarına bak biraz derim.
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

.
the servers go live officially March 8 at 00:01AM Australian Eastern Daylight Time (AEDT).
.
Players who have purchased digital copies can begin preloading today for
Xbox One; Thursday, March 3 at 6PM CET /
9AM PT for PC (Steam/Uplay);
and March 6 at 00:01AM local time on PlayStation 4

..

ne biçim bi açıklama bu hepsi farklı zaman dilimiyle verilmiş anasını satayım

preload bize ne zaman başlıyo yani şimdi

steam'de açık değil şu an yarınmış tarih :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şimdi doğum tarihini 03.03.xxx filan yapınca mı 20 tl indirim veriyor ?

Alacağım da Tek şifre hatası veriyor açamadım üyelik.

İstediği şifre şeklinin alasını giriyorum.

Kaıyt ol basınca teknik arıza , TEKSIFRE-HATA-101 , her ne demekse artık daha sonra bir daha denerim.
Sosyal ağlarda paylaş

şu konu hakkında bilgisi olan var mı

bi arkadaş oyunu g2a'dan pre-order yaptı, ödeme falan tamam. (global uplay key olarak aldı)
şimdi bu preload başlayınca indirmesi lazım herifin ama key yok. yarın preload açılınca teslim ediyorlar mı keyleri bu tip siteler yoksa release günü mü alır?

sitede gezindim biraz ama buna dair bi açıklama yoktu
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte arka sayfalarda tartışıldı bu bayağı

kimi insan performans ve k/m için pc'yi tercih ediyor
kimi insan cheat olması ihtimalini bile istemiyor, controllerla oynama konusunda sorunu yok, bazen arkadaşlar da vesile olabiliyor beraber oynarız falan filan diye, o da ps4'e alıyor.

oyun genel olarak pc'den çok konsol odaklı yapılmış zaten adamlar da bunu söylüyor ancak pc versiyonu için de bayağı iddialılar.

en nihayetinde parayı veren adam istediği yerde oynar. son kullanıcıya kalmış.

edit: bu arada goering'in postu gibi bi post ubi'nin official forumunda da vardı. adam link vermeden bu hile işini iyi yapan ve satan bir siteden divisionla ilgili projenin detaylarını, fiyatını falan herşeyi koymuş ve hal böyleyken ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sormuş dev ekibine. resmi bir cevap yoktu başlıkta bayağı uzun olmasına rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

division'ı ben takip ettim sadece ya, hypelanacak bir şey görmüyorum tbh. almadım zaten. alırsam ps4'e alırım, o da olursa releaseden 1-2 ay sonra olur. content'i görelim ne kadar dolu, endgame nasıl, pvp nasıl gidiyor falan ondan sonra. betada eğlendim ama çok çabuk bayacak gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...