Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 amd'ye gene kazık atmışlar meh. "Captain Logar" said: Kimliklerinizi yenilemeyi unutmayin :D said: Agents total: 000006268 Male (95.9%): 000006014 Female (4.1%): 000000254 Playstation 4 (39.5%): 000002477 PC (33.3%): 000002090 Xbox one (27.1%): 000001700 Avg. Height in cm: 000000162 %96 erkekken, 162cm ortalama ürkütücü yaş bakımından. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7oXSfUzjjV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ön yükleleme nerede kaldı .. Son çıkan nvidia sürücüler Division degil. Gears of Wars UE içinmiş. Division için bir gün önce çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 division da şimdi herkeşler aynı serverda mı olacak yoksa PC PS Xbox vs diye ayrılcak mı nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ayrı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 . the servers go live officially March 8 at 00:01AM Australian Eastern Daylight Time (AEDT). . Players who have purchased digital copies can begin preloading today for Xbox One; Thursday, March 3 at 6PM CET / 9AM PT for PC (Steam/Uplay); and March 6 at 00:01AM local time on PlayStation 4 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Alsam mı ya, Da çok pahalı be , Genel itibarı ile fena değil gibi geldi. Derin düşüncelerdeyim. Gaz verin accık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 dreagloth said: Bu arada gold edition ttnet playstore da 189 tl Playstore üyeliği açarken doğum tarihinizi bir sonraki güne atarsanız 20 tl indirim geliyor 169 tlye alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Quo-Vadis said: Alsam mı ya, Da çok pahalı be , Genel itibarı ile fena değil gibi geldi. Derin düşüncelerdeyim. Gaz verin accık. hiç ilgilenmiyorken 2 günlük beta sıfırdan alma kararı verdirdi ki buy to play oyun ilk defa alıyorum sanırım. gw2 bile almamıştım. ama milletin gazı iyi birşey değil, çok pişmanlık da getiriyor. beta videolarına bak biraz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sam bile bu oyunu aldıysa, ben kesin beğenirimden yola çıktım zaten. adsdsfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 kizillelma said: . the servers go live officially March 8 at 00:01AM Australian Eastern Daylight Time (AEDT). . Players who have purchased digital copies can begin preloading today for Xbox One; Thursday, March 3 at 6PM CET / 9AM PT for PC (Steam/Uplay); and March 6 at 00:01AM local time on PlayStation 4 .. ne biçim bi açıklama bu hepsi farklı zaman dilimiyle verilmiş anasını satayım preload bize ne zaman başlıyo yani şimdi steam'de açık değil şu an yarınmış tarih :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 playstore'da 20 tl indirim vermedi sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Yani şimdi doğum tarihini 03.03.xxx filan yapınca mı 20 tl indirim veriyor ? Alacağım da Tek şifre hatası veriyor açamadım üyelik. İstediği şifre şeklinin alasını giriyorum. Kaıyt ol basınca teknik arıza , TEKSIFRE-HATA-101 , her ne demekse artık daha sonra bir daha denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 yarın girdiysen tarihi yarın olunca gönderir indirimi şimdi niye göndersin hemen =) bu arada ben tatava yapmadım aldım gold'u bekliyorum. tam da istifa ettim 1-2 ay dinlenmeye evdeyim. güzel olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 şu konu hakkında bilgisi olan var mı bi arkadaş oyunu g2a'dan pre-order yaptı, ödeme falan tamam. (global uplay key olarak aldı) şimdi bu preload başlayınca indirmesi lazım herifin ama key yok. yarın preload açılınca teslim ediyorlar mı keyleri bu tip siteler yoksa release günü mü alır? sitede gezindim biraz ama buna dair bi açıklama yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Genelde release gunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Release gününde veya bir-iki gün önce gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 pşt gangren sifreni verde oyunu yukleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ps4'de oynama sansi olan ordan oynasın, baya cheatfest geliyor. preorder private hack ilk defa bu oyunla gormus oldum, link vermiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Popüler her shooter'da oluyor, yeni birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 AMA ubisoft vs cheat en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 abi işte arka sayfalarda tartışıldı bu bayağı kimi insan performans ve k/m için pc'yi tercih ediyor kimi insan cheat olması ihtimalini bile istemiyor, controllerla oynama konusunda sorunu yok, bazen arkadaşlar da vesile olabiliyor beraber oynarız falan filan diye, o da ps4'e alıyor. oyun genel olarak pc'den çok konsol odaklı yapılmış zaten adamlar da bunu söylüyor ancak pc versiyonu için de bayağı iddialılar. en nihayetinde parayı veren adam istediği yerde oynar. son kullanıcıya kalmış. edit: bu arada goering'in postu gibi bi post ubi'nin official forumunda da vardı. adam link vermeden bu hile işini iyi yapan ve satan bir siteden divisionla ilgili projenin detaylarını, fiyatını falan herşeyi koymuş ve hal böyleyken ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sormuş dev ekibine. resmi bir cevap yoktu başlıkta bayağı uzun olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Bright a bisey anlatmaya calısmayın hileden kosarak kacıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ya Bright 'a bende burdan kırgınım. Hayatta kabul edemem yani böyle aleni cheat, koşarak ta kaçamam. 30 sene sigara içtim ciğerler müsait değil. 350 tl verdik emenike PS4 e, cheat olmaısn diye..Bıngıldak ile akacaz güya. Hype treninin konduktörü piyasada yok o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 division'ı ben takip ettim sadece ya, hypelanacak bir şey görmüyorum tbh. almadım zaten. alırsam ps4'e alırım, o da olursa releaseden 1-2 ay sonra olur. content'i görelim ne kadar dolu, endgame nasıl, pvp nasıl gidiyor falan ondan sonra. betada eğlendim ama çok çabuk bayacak gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar