Ulan wow dan hafif baydım dedim bakiim ne gelmiş yeni diye, tel değiştirdim 2 step verify san giremedim hesabıma damn it.
benim de arada bir oynayasım geliyor bunu
her boka free update demeleri artık fena irite ediyor beni ya.
yok bi de para alsaydın ya.
yok bi de para alsaydın ya.
Bu mu? destiny 2 mi? ikisi de item bazlı sanırım ? Buna hiç bulaşma bekle destiny 2 yi mi diyorsunuz ?
2 side yoksa destiny 2 al tabiki. ama the division varsa hali hazırda götürür seni baya :D
nereye götürüyor baya ya, evden bakkala götürür anca
Update başına para mı alıyorlardı? Free update diye belirtmesi neden?
- 2 hafta sonra ...
Pc de son hali nasil? Dz de pvp fln zevkli mi?
Free update diyor çünkü düz patch değil, content update, yersen :D Yeni bir PvE bölgesi ve tam anlamamakla beraber horde mode gibi bir şey geliyor.
Ben arada açıp world boss farmlayıp bırakıyorum. Destiny 2 gelinceye kadar oyalanmaca işte, tahminimce D2 gelince yedek hard disk'e kayar :D
Ben arada açıp world boss farmlayıp bırakıyorum. Destiny 2 gelinceye kadar oyalanmaca işte, tahminimce D2 gelince yedek hard disk'e kayar :D
- 2 ay sonra ...
Bu haftasonu free weekend var. deneyelim belki daha oynanabilir olmuştur.
Oyun hep oynanabilirdi.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=GJCJme9ILPs&t=1s?feature=oembed" width="459">
böyle bir free update gelmiş.
Steam'de 52TL gorunuyor su an. Alsam mı diye bir kararsızlık içindeyim. Sonuç olarak tek takılmak istemiyorum bayıyor sonra.
internette destiny'e dilenen insanları gördükçe bu oyuna acımaya başladım ya. ilk başta ben de 30 levela kasıp biraz da gear yapıp bırakmıştım ama geçen gelen update ile geri döndüm. oyunda epey bi content birikmiş dlclerle birlikte. özellikle son gelen incursion stolen signal tam bi raid kafasında olmuş cover alıp şarjör boşalt mantığında değil. dün gece son odayı geçmek için random grupla 2-3 saat uğraştık ama olmadı.
global event var şu sıralar, gündüz vakitlerinde bile queue ile alıyor oyuna. oynamayı düşünen, bir yerlerde indirim gören varsa kaçırmasın.
global event var şu sıralar, gündüz vakitlerinde bile queue ile alıyor oyuna. oynamayı düşünen, bir yerlerde indirim gören varsa kaçırmasın.
Duz versiyonun uzerine neler gerekli content icin? Sonucta oyun guzeldi ama bitmemisti content yoktu.
Öne çıkan mesajlar