APC elektronik damage alıyosa 4 tane elektronik stacklemis adam BFB ile ucurabilir yani bunu glitchsiz bile?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Division
offf ne kadar çirkinmiş şu ya, bokunu çıkarmasalar olmuyor.
@mad kafanı çıkardığın anda öpüyorlar challenging'de öyle yaklaşıp bfb cast etmek falan hayal, anca öyle gerizekalı modunda yapılır o iş.
@mad kafanı çıkardığın anda öpüyorlar challenging'de öyle yaklaşıp bfb cast etmek falan hayal, anca öyle gerizekalı modunda yapılır o iş.
bakalım bunları ne kadar zamanda fixleyecekler, banwave gelecek mi
Ya da glitch fixleseler mesela duvardan gecme 1 aydır falan bilinen bir glitch.
4. waveden sonra mob gelmiyor? 4. waveden sonra spamle? Ama denenmistir heralde bu kadar basit bisey.
4. waveden sonra mob gelmiyor? 4. waveden sonra spamle? Ama denenmistir heralde bu kadar basit bisey.
işin komik tarafı bazı yerlerde çalışmıyor artık shield, bazı yerlerde oluyor halen, talentı düzelteceklerine duvarları yamıyorlar, inşaat ustaları çalışıyor sanki firmada.
4. wave'de durmuyor gelmeye devam ediyor bir süre sonra tekrardan.
4. wave'de durmuyor gelmeye devam ediyor bir süre sonra tekrardan.
Mobile cover ı duzelttiler de. Mobile cover + Shieldle yapılan var. Onu duzeltemediler.
Yani aslında gelsinler daha iyi dusununce. Caduceusla CD kısaltırsın NPClere vurarak bi de. Stick bomb range i cok kısa degil. Ama dedigim gibi bakmak lazım. max Electronic stickyden kac yiyor. Burda adamın vurdugu 12k vuruyor. Max Electronic bu ise kac damage lazım olduguna bakıp direk boss rushlanabilir.
Yani aslında gelsinler daha iyi dusununce. Caduceusla CD kısaltırsın NPClere vurarak bi de. Stick bomb range i cok kısa degil. Ama dedigim gibi bakmak lazım. max Electronic stickyden kac yiyor. Burda adamın vurdugu 12k vuruyor. Max Electronic bu ise kac damage lazım olduguna bakıp direk boss rushlanabilir.
heh sonunda aldım :)
akşam akıyorum
psn: croswell85
yardımcı olacak çıkarsa sevinirim :)
akşam akıyorum
psn: croswell85
yardımcı olacak çıkarsa sevinirim :)
Russian da en azından duvar kırmak için bir çaba vardı asdfsfs. Kolay mı öyle? LMG al, 1000 mermi harca, gözümüzden yaş geliyodu Hornet için asdfsfsdafa.
mad, mob wave ler geldikçe, normal sticky bomb BFB ile kesmek için gözünden yaş gelir.
mad, mob wave ler geldikçe, normal sticky bomb BFB ile kesmek için gözünden yaş gelir.
yeni raid i deneme fırsatı anca buldum da silkeyim pug grubu.olmıyor aga çatışmanın ortasında ayrılan hipnelerle dolu sinirimden konuşamıyorum neyse..
Öne çıkan mesajlar