vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bless Online gameplay'lerini seyrederken aşka geldim, varmıdır paladin clas'lı MMO? Eski, yeni, p2w, f2p farketmez animasyonları düzgün olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 rift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 rift'i indirdim oynuyorum ama klasik warrior bu paso kılıç sallayıp kalkan vuruyorum, umarım ilerde düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Rift sentinel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 dark age of camelot derim. Asıl paladin o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 waow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Bunu uplim ya, neler var başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 baldurs gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 knight online http://store.steampowered.com/app/389430/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 diablo II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 riders of icarus geliyor. orada var paladin https://www.youtube.com/watch?v=U3AHhE55rxA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 wowda paladin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ölüyü diriltmiş sin :D Bless Online oynuyorum bu aralar. Paladin gibi paladin. Dünyası güzel, classlar güzel. Content tam değil ama iyi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 wow'da oyna. rp realmde ak hatta. isigin yolunda iblislere ve lanetlilere adalet cekicini tattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 knight oyna bence, para kazanırsın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 WOW u sevmedim sevemedim ben. Knight da ise KO pedal almak istemiyorum, fakirliğin gözü körolsun. Bless güzel oyun be. Gökten indirdiğim zincirlerle bağladığım düşmanımı ışıklara boğup topuzumla allah ne verdiyse yardırıyorum. Tek sıkıntı korelilerle anlaşmak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 wowda kılıç veren paladinlik görevini yapsan yeter. bütün aşamalarını tek başıma tam levelinde yapıp paladinliği damarlarımda hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 WOWu trial disinda hic oynamadim ya, yeni oyun gibi ona girisebilirim belki. Bless de fena durmuyor ama ben pvp yapmak istiyorum ya, dungeon raid falan ugrastirmasin beni gear icin. WOW'da mesela hic pve yapmadan hatta main cityden bile cikmadan sadece bg'lere girsem ac kalirmiyim? AH'de satacak biseyler gelir mi pvpden hem satmak icin hem giymek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 sadman said: Bunu uplim ya, neler var başka? https://www.youtube.com/watch?v=Otf9Bnm48Kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 abi bu bless e baktım biraz neci bu oyun? böyle baya güzel duruyor lan. Paladin falan da var. Yeni oyun gibi duruyor(avruppa icin) böyle ev tarla marla archeage gibi trade run falan var mıdır? hiçbir şey bulamadım hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 MMO degil ama pen&paper disinda Paladin tadini sadece Baldur's Gate serisinde aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 lineage 2, dark avenger https://i.ytimg.com/vi/E1IauZ0EoDU/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 skyforgeun paladını cok ıyı bakmanı tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar