deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Yukarıdaki aşağılama yorumlarının hepsine bakmadım da, film bayağı güzeldi. 90'lardan beri bulamadığım o havayı bu filmde buldum. Gerizekalılara action izlettirme derdinde olmayan, konuyu güzel güzel anlatan, çok fazla boşluk bırakmayan bir tarzı vardı. İzlerken mutlu oldum resmen. Bu arada bilim kurgu kısmını bir kenara atarsak, insanın kibrini, bencilliğini ve hayatta kalma içgüdüsünü çok iyi özetlemiş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Cuce said: nedir şimdi film lamer dimi Baya lamer. Müzikler çok iyi sürekli, hiç faillamıyor. Geriye kalan herşey baya subpar. Docking sahnesinden sonra bitse idare edecek filmi fanteziye sokup, hollywood romantisizminden sürükleyip, cesedini kötü sci-fi mezarlıgına atmış nolan. Nolanfaglerin fanboylugunun ucsuz bucaklıgına şahit olmak için izlenmeli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Film baya iyi. Belgesel izlemeye gittiğini zannedip bir bilimkurgu filminin içinde bir baba-kız ilişkisinin de işlenebileceğini kavrayamayan seyirci kitlesine bazı yerler kötü gelmiş olabilir. Matthew müthiş oynamış ama duygusal hollywood atraksiyonları olmasa daha iyi diyen hırtolar da o duygusal hollywood atraksiyonları olmasa Matthew neye iyi oynayacak onu da anlatırlarsa güzel olur. Yani ben felaket etkilendim adamların ufak bir fuck-up'ı yüzünden 23 sene atlayıp oğlunun ve kızının bütün hayatlarını kaçırmasına, torununun doğumunu ve ölümünü 1 dakika içinde öğrenmesine falan. The Dark Knight Rises'dan sonra kendini affettirdi bana Nolan efendi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 hangimiz kara delikleri sevmiyoruz ki abi? ondan etkilenmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Hisli çocuğum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 docking müziğini alarm yaptım. sabahları inanılmaz rahat uyanıyorum lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Xaenin said: duygusal hollywood atraksiyonları olmasa daha iyi diyen hırtolar da o duygusal hollywood atraksiyonları olmasa Matthew neye iyi oynayacak onu da anlatırlarsa güzel olur. "Aşk evreni ve quantumu aşan 5. boyuttan hala anlayamadığımız bir güç" temalı pseudoscience zırvadan bahsediyoruz, lütfen filmi ve filmi eleştirenleri anlamadan yorum yapmayalım. Kendimizi küçük düşürmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Sen anlamamışsın kızım bence filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Şimdi lütfen stop casting and http://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 said: Matthew müthiş oynamış ama duygusal hollywood atraksiyonları olmasa daha iyi diyen hırtolar da o duygusal hollywood atraksiyonları olmasa Matthew neye iyi oynayacak onu da anlatırlarsa güzel olur. Üç defa okudum, çünkü bu kadar saçma birşeyin senin o tatlı çemçük agzından çıkma olasılıgına inanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ay ne bileyim abi çok güzel filmdi işte herkes izlesin. Görsel olarak da duygusal olarak da beni çok güzel etkiledi, zerre sıkılmadığım bir 180 dakika geçirtti keşke sevişebilseydik kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Newsroom'un 5. bölümünü izledim az önce darmadağın oldum bırakın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 nolanfag'ler filmi overrate edip 9 mu veriyor? nolanhater'lar başkası çekse 9 verecekleri filme sırf nolan diye 6 mı veriyor? http://i.ytimg.com/vi/DJ5r3oNFVeE/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Xaenin said: Ay ne bileyim abi çok güzel filmdi işte herkes izlesin. Görsel olarak da duygusal olarak da beni çok güzel etkiledi, zerre sıkılmadığım bir 180 dakika geçirtti keşke sevişebilseydik kendisiyle. abi yok ya duygusallığı hakkaten gereksizdi. cem yılmaz'ın pek yakında filmindeki o gereksiz dram gibiydi. dünyayı kurtaracan 6 milyar insanı kurtaracan fişek gibi olmanız lazım. bunlar ağlıyor. yani dünyadaki insanları da kurtarıcaz gazıyla gönderiliyorlar öyle olmasa da sdfs. ırkı kurtarıcaksın öyle ya da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Ben 5 dakikada arkadaşları diğer galaksiye bırakıp döneceğiydim T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Red said: dünyayı kurtaracan 6 milyar insanı kurtaracan fişek gibi olmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 yani tabi 6 milyar işin şuan 80 milyon bizi izliyor abartması sdfs da görevin önemliliği ortadayken azıcık profesyonellik başka bişi değil. böyle bi görevde mermiye kafa atması lazım lan adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konunun başlı başına duygusallığı gereksiz değildi bence, Matthew'un oyunculuğu da bunu taçlandırmış, ama çok çok zorlama bir "reunion" kasılması mide bulandırıcı bir klişe. Kötü bitmesi gerekiyorsa kötü bitsin, pembe gözlük olacağına. Evinde moment problemini zor çözen adamların, bu film çıktıktan sonra okuduğu 3-5 makale/fanpost ve BTTF seviyesinde zaman bilgisi ile quantum fiziğinin lordları gibi atıp tutmasına hastayım ben esas. Filmde işlenen konularla ilgili 10^10 tane farklı teori var ve hiçbiri diğerinden daha fazla kanıtlanmış değil. Film de bilimkurgu olunca, hepten "osur osur ipe diz" dediğimiz konseptte yani. Buna göre izleyip, bu beklenti ile keyif almak lazım. Kendi içinde tutarlı olduğu sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 madem buraya kadar geldin. dünyanın kaderini sana emanet edek bari hazır gelmişsin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 biz de tam seni arıyorduk. sen geldin kalp kalbe karşıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Red said: yani tabi 6 milyar işin şuan 80 milyon bizi izliyor abartması sdfs da görevin önemliliği ortadayken azıcık profesyonellik başka bişi değil. böyle bi görevde mermiye kafa atması lazım lan adamların. red eğer öyle olsaydı daha çok shitstorm olurdu yok "kahraman amerika dünyayı kurtarıyor", yok "tek boyutlu duygusus amarikan white male generic hero" hede hödö diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Xaenin said: Ay ne bileyim abi çok güzel filmdi işte herkes izlesin. Görsel olarak da duygusal olarak da beni çok güzel etkiledi, zerre sıkılmadığım bir 180 dakika geçirtti keşke sevişebilseydik kendisiyle. The face of a true pleb, everybody. http://i.imgur.com/7ZyohMR.jpg Nolan izledigim en inconsistent yönetmen olabilir. Herif bi 8lik bi 4lük, biraz da 7lik, sonra da 6lık film yaptı. Hayır iyi de çekiyor, Dark Knight Rises istisnasıyla. Görsel olarak bu kadar kuvvetli olup substance olarak bu kadar rezil olması Interstellar'da akıl alır şey değil. Kubrick'le kıyasladılar lan filmi, lel. Ha kötü film yapılmaz mı yapılır ama kitle gerçekten insanları çıldırtacak derecede fanboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 nolan haksız çıkmasın diye bizi "quantum fiziqçi misin qanq" diye suçlayıp kendisi quantum fizikçi gibi açıklamalar yapan kekeler basmış hakikaten. güldük geçitk eğlencelik film, görsel olarak sinemada doyuruyor, hoş vakit geçirtiyor, hmm dedirttiği yerlerde var ama izledikten bir hafta sonra unutulacak bir film. öyle ufuk açan tartışmalara bu filmle giriyorsanız zaten daha önce yüzüne bakmadığınız şeyleri güzel ambalajlı haliyle izleyince piri kesilmeniz yapmacık oluyor. ya biz filmi böyle yaptık ama belki şimdi bilmiyoruz birgün öyle olduğu bulunur ehe diyerek ipe dizilen kısımlara da alkış tutmayın lütfen. kapakta nolan yazmasa, predestination veya looper ayarında olsa 7den fazla vermeyecek adamlar 11/10 basıp hayatımın filmi falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 hayatımın filmi olayını bende anlamadım zaten yanı guzel fılm, ama gzel fılm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 komikmiş film ya. bu Nolan psikopat abi niye böyle bi film çeker ki insan. 8.1/10 gidin izleyin ya sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar