Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben girince herkes boş otobüste ayakta gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben girince kimse farketmesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 imamizer said: ben girince kimse farketmesin :/ bamya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Photoshop performansını devam ettirseydi belki ps special powerları koyabilirdik ama 3 hit wonder olarak kaldı imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 zirvede bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Yapmayı planladığım şeyler sırayla: [list] [*] Blog: Gelişmeleri ve oyun yapımının nasıl gittiğini özetleyen bir blog açıcam. Buraya koyduğum linkler yazılar vs arada kaynayabiliyor. [*] Örnek oyun akışı: Oyunun başlangıcını ve oynanışını 3-5 el üzerinde adım adım anlatan resimli bir örnek hazırlicam. [*] Proje planı: Oyunun kapsamının hafif detaylı listesini hazırlayıp ilk versiyonda hangi özelliklerin olacağa karar vercem. [*] Teknik kararlar: Oyunun teknik olarak nasıl hazırlanacağını belirlicem (Kullanılacak framework'ler, library'ler vs.) [/list] Bunların yanı sıra sürekli bu başlığı takip edip yorumları ve önerileri dikkate alıyorum. Kuralları ve kartları da güncellicem paralel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ben kartları 4 race olarak kurguladım. Mod, troll , standart üye, balonlu üye. Modun troll üzerinde ekstra dmg si var. trollda standart üyeyi trollüyo. Standart üye moda atar yapıyor. Balonlu üye heleki fake özelliği aktif ise intihar bombacısı gibin basıyo küfürü hem karşı tarafa hasar veriyor bir miktar hasarda kendi kullanıcısı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 standart üyenin madalya veya post sayısına göre troll damage'e reduction'u olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 eski gereksiz konuları uplayanların damage reduction'ı olsun bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Wall of text kullanarak WOT kurallarını açıklıyorum efenim: Wall of Text (WOT) kuralları WOT aktif özelliğini kullanan oyuncu, mesajı hangi konu başlığa atacağını seçer. WOT kartı yeni başlık açmak için kullanılacaksa oyuncu konu alanı seçer. Diğer oyuncular aktif kartı “Incoming WOT” şeklinde görür, ancak mesajın hangi konu başlığına ya da konu alanına geleceğini görmez. WOT yazılması bir el sürer. Sıra mesajı yazan oyuncuya tekrar geldiğinde WOT konu başlığında gözükür. WOT konu başlığında gözüküne kadar hedeflenen konu başlığına atılan her mesaj WOT kartının vereceği puandan 2 puan düşürür. WOT yeni konu başlığı açmak için kullanılıyorsa, WOT yeni konu açana kadar hedeflenen konu alanında yeni bir konu başlığı açılırsa, WOT kartının vereceği puan sıfırlanır. Maximum konu başlığı sayısına ulaşılmışsa WOT kartı boşa gider. WOT kartları Viktor - Wall of Text (3* Puan) Bone - Wall of Text (4* Puan) Sonunda * bulunan puanların değeri hesaplanırken oyuncu sayısıyla çarpılır. Örnek: 3* puanlı kart 2 oyuncu varken 6 puan, 3 oyuncu varken 9 puan değerinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nginx kartı olsun sıradaki oyuncu bir el beklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Blog hazır: http://paticik-online.blogspot.de/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Daha aciklayici olmus blog, ancak anladim oyunun nasil oynanacagini , da yuk olmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ninja var ya ona kart yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 tahminen ne zaman başlar denemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 "nedankoay yük olmasın" kartı olsun. board'u temizlesin area mazters olsun, herkez elini acsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 typoda sey olsun. kartı ıkı türlü okuyabillelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 AYNI ZAMANDA TW OLDUĞUM UNUTULMUŞ!!!!! çok kastık biz bunlar için çok iki saniyede silip atamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fixed. ;) Örnek oyun akışını hazırlamaya başladım. Oyunun başlangıcını ve oynanışını 3-5 el üzerinde adım adım anlatan resimli bir örnek olacak. Önümüzdeki 3 gün tatilde olduğum için devam edemicem büyük ihtimalle. Pazartesi ya da salı bitirmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 direk MTG den hacı bi oyun sistemi olsa ya her uyenin bi mana costu olur topik lerde mana olur işte troll topik wot topik garbage topik feşlan gibi mesela xun 2 garbage 1 trolle gelsin oyna eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Valla en son MTG oynamayalı abartısız 10 yıl oldu. O yüzden pek bir şey hatırlamıyorum. Ama olabilir. Daha yapıma başlamamışken konsepti tepetaklak değiştirmek mümkün. Fikirleri toplayıp kuralları detaylı olarak hazırlayacak biri lazım. Şu anki MTG bilgimle benim öyle bir şey yapmam mümkün değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 genel mdoerasyonda yazmıstım ben bisiler, magic ile pokemon arası bı zorluktaydı, land cartları yerıne madalya vs vs bı brainstorm yapabiliriz, direk cakma sadelesmis magice dondurebilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 said: user-ability-artifact-event ve resource kartları olsun (Abilitylerle eventler mergelenebilir) user kartları 3 e toplansın, TCG olmıyacagıan gore rarıty cıkma sıklıgı olabılır pati admin moderator user seklınde gitsin, kartlar guc olarak asagı yukarı aynı olsun ancak user haric her tiere ozel guc olsun aynı kapıya cıkan pati *emaleth* - Ayar "Terlik": hedef event/ability veya userı devreden cıkar admin *fizban* - server bey: "Banhammer": hedef userı yok et moderator *sam* - area masterz: "Minigun": hedef ability/event/artifacti yok et bedel costu olur veya tap olur vs spam engellenir veya her kart bir kere kullanabilir vs ability kartları memelerden oluşur zaten, yozdil kartı, bilimsel perinçek, kubat damage, saz çalan hitler, sevmesemde viktor goreve kartı, oblivion guard vs vs bin tane buluruz enteresan şeyler, illa inside kullanmamıza gerekte yok burda eventler abilitylerle mergelenebilir ayrıda olabılır, cetintaş haber blitzkriegi, bonbon topiği, troll gecesi. lanparty vs artifactler permanent bonuslar olur, sadece bazı userların abilityleri kaldırır misal artifact oalrak cevab veremedi, tie fighter orjinal, starcraft 3, xunn un sequya aldırdıgı ekran kartı (mısal bu oyuna gırınce bonus effect olarak xunn kartı otomatık yokedılır), chemical gibi sayko userlarda destroy target artifact bonusu konur cillop resource aklıma gelmedi, madalya olabilir costlar hangi useri cıkarıcaksan o userın madalyalarını taplersin, 3 farklı tıp rarıty bazlı madalya kartı olur işte, user bilityleride atıyorum 3 bronz, 1 silver bi gold seklınde olabilir, user summonlayınca 2 turn, abilityde 1 turn taplenir vs vs, expert diilim balans konusund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Özellikler çok az ama. Her kartın bir özelliği olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar