Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

POKO: Paticik Online Kart Oyunu


Mirage

Öne çıkan mesajlar

Bir kez daha yeni bir projeyle karşınızdayım.

Paticik Online Kart Oyunu (POKO) browser ile online olarak 2-4 kişi oynanan bir kart oyunu olacak.

Oyunun özeti şu: Oyun başında herkes belli bir sayıda kart ile başlıyor. Bu kartlar Paticik kullanıcıları, konu alanları ve etkinlikler olurak üçe ayrılıyor. Oyunun amacı bu kullanıcı kartlarını kullanarak konu başlıkları açıp, konulara mesaj atmak ve max puan toplamak. Oyunun zorluğu doğru kart kombinasyonlarını kullanıp kombo oluşturmak ve karşı taraftaki oyuncuların kombolarını engellemek.

Oyunun özel tarafı, kartların Paticik kullanıcılarından oluşması ve kullanıcılara ait özellikler sunması. Örnek olarak Bonecrusher kartıyla Wall of Text atılabilir, karşı taraf GM-Newbie kartıyla troll mesajı atabilir. Başka bir oyuncu nedanko kartıyla banhammer ile karşılık verebilir.

Detaylar için http://paticik-online.blogspot.de/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

f2p olacak. Magic tarzı bir kart ticareti ilk plan için düşünmüyorum. Şu haliyle bile yeterince karışık yapması çünkü. Oyun başında deste karıştılacak ve herkes rastgele bir el ile başlayacak.

sipeyskeyk: İşim gücüm var. Kendimi geliştirme amacıyla başlattığım bir proje bu. Pek vaktim de yok. Otobüste şurda burda aklıma gelen fikirleri şu bir kaç sayfaya dökmem bile bir aydan fazla sürdü. Ama kendini geliştirmek için vakit ayırmak gerekiyor sonuçta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...