Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bir kez daha yeni bir projeyle karşınızdayım. Paticik Online Kart Oyunu (POKO) browser ile online olarak 2-4 kişi oynanan bir kart oyunu olacak. Oyunun özeti şu: Oyun başında herkes belli bir sayıda kart ile başlıyor. Bu kartlar Paticik kullanıcıları, konu alanları ve etkinlikler olurak üçe ayrılıyor. Oyunun amacı bu kullanıcı kartlarını kullanarak konu başlıkları açıp, konulara mesaj atmak ve max puan toplamak. Oyunun zorluğu doğru kart kombinasyonlarını kullanıp kombo oluşturmak ve karşı taraftaki oyuncuların kombolarını engellemek. Oyunun özel tarafı, kartların Paticik kullanıcılarından oluşması ve kullanıcılara ait özellikler sunması. Örnek olarak Bonecrusher kartıyla Wall of Text atılabilir, karşı taraf GM-Newbie kartıyla troll mesajı atabilir. Başka bir oyuncu nedanko kartıyla banhammer ile karşılık verebilir. Detaylar için http://paticik-online.blogspot.de/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 lawl güzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 vehey guzel fikirmis cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sandbox mı !! ticaret nasıl '!?^!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Abi GERÇEKTEN işin mi yok. Yani çok iyi çok güzel de nasıl uğraştın bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sürekli online olmak zorundaymışız :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 f2p mi olacak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 güzel fikir.devamı gelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bi ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 benim de aklımda forum üzerinde oynanabilecek frp gibi birşey yapabilir miyiz acaba diye sorular vardı ama bu da çok iyi. bunun içine rpg öğeleri yerleştirdik mi daha güzel olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 f2p olacak. Magic tarzı bir kart ticareti ilk plan için düşünmüyorum. Şu haliyle bile yeterince karışık yapması çünkü. Oyun başında deste karıştılacak ve herkes rastgele bir el ile başlayacak. sipeyskeyk: İşim gücüm var. Kendimi geliştirme amacıyla başlattığım bir proje bu. Pek vaktim de yok. Otobüste şurda burda aklıma gelen fikirleri şu bir kaç sayfaya dökmem bile bir aydan fazla sürdü. Ama kendini geliştirmek için vakit ayırmak gerekiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paticik: the Posting hadi hayırlısı, güzel olacağa benziyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 HAHAHAHA çok iyi fikir kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Neden bu kadar iyi bi fikir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 İşte bunların hepsi manyaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 joker kartlar var mi ? çetintaş the world destroyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi naptın troll center açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 çipetpet the muslim guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Admin kartları joker baabında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 emek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yihu! hep bir oyun karakteri olmak istemistim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bana stun thread özelliği verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Fistan karti gelen direk win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sadece kartları okumak bile güzel olabilir. neler çıkacak bekliyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar