GenceKsK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Benim Barbar Maksat başlık canlansın. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 aylar sonra yeniden başladım oyuna, en son patchler vs ile barbarda neler değişti? Daha level 50yim neler önerirsiniz? Offhandde kılıç vardı yüksek dpsli, yerine lvl 25 kalkan aldım damage daha da arttı mesela bu kafamı çok karıştırdı :) Offhande ne almak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Çok kasmadan oyna bu ara. 2 ay sonra expansion gelince kökten değişiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Expansion gelmeden 60 olayım biraz da Paragon Level alayım diye uğraşıyorum, 59 oldum rahatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Drevstarn-2407/hero/25867389 Canım barbarım, 27M bütçe var. Önerileriniz var mı? Main hand'e echoing fury alayım dedim ama çok pahalı. Expansion öncesi parayı harcamak mı daha mantıklı tutmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 50m 5 lira mı ne abi, hem de real money ah'ta. 27m'i tutmak sana bir şey getirmez sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 barbara diye okudum başlığı yazmaya geldim,iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 deadwoll said: 50m 5 lira mı ne abi, hem de real money ah'ta. 27m'i tutmak sana bir şey getirmez sdfdsg oyun içi ekonomiden aşırı bihaberim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paranı harca tabi. 2milyonmilyargold harcadık şimdi hepsi çöp birazda sequo destek çıkmıştı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 herif yavercikleri diabloyla topluyormuş sdfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ww yattara patch ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sprint+ww yalan oldu ama ww gayet iş yapıyo, güzel bence ya. özellikle blood funnel rune ile güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Selam.Yeniden başlıyorum da wizard la barbar kasacağım.Barbarın durum nedir şu an ? Hangi skiller buildler falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Bele yapıyorun ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Buna değiştim öteki yeterince iyi değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WXdRTQ!gWY!aYacZY şöyle bir build dehşetengiz daha denemedim de değişik geldi... diyor ki : boulder toss o anki fury'mizin seviyesine göre damage yapıyor; ''expend all remaining fury to deal 20% weapon damage for every point of fury expended to enemies within 9 yards of the impact location.'' ahaha ekşi de yazmış da bak birde video koymuş https://www.youtube.com/watch?v=529ud_uO4oQ 6 saniyede elite kill videosu torment 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bouldertossda buildin etkisini arttıkmak için max fury item takmak lazım 180-200 fury ile tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bouldertoss full fury ile 8.5m critliyorum. sdfsd yakında nerf gelir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 2h ile güzel oynanıyor mu? WW veya rend vs.. Oynanıyorsa dönecem yoksa almam ROSu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 2h siz oynanmaz zaten biriyle vurcan biriyle kescen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Yok 2 handed ile dediydim.. dual değil.. Sevmiyorum ufak ufak bıçak batırmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Alcan skornu yardircan ben heo 2h yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Buildi linklesene bi Göktürk.. Son bıraktığımda Rend lifesteal runeu ayakta tutuyordu.. Cleave ve relentless assault yardırıyordun.. Şimdi bakmadım neler değişmiş 1 senedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 valla şu anda ben şu buildle gidiyorum altta var itemlarla birlikte buildi koyuyorum sana: http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/1787095 torment 3 yapıyorum bununla. 4 üü hiç denemedim solo party de rahat gittik ama artık olay hızlı kesmek olduğu için leap groundstomp ve charge ile fury doldurup WW ile kesiyorum. t3 de yapıyorum da ara ara lezerler bilmemneler elitlerin bazılarında zorlanmıyorum değil. itemlerım dehşetengiz değil ondan sanırım. boulder buildi için daha iyi diyorlar onu deneyeceğim bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Hmm değişmiş bayaa birşeyler.. Akşam yükliyim bari exp öncesi ısınma turlarına başlayayım.. Bi de şimdi aklıma geldi throw buildi vardı ricothet ile bayaa sardırmıştı o ne alemde nerf yedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar