Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2


Gangren

Öne çıkan mesajlar

1-hayır
2-buildine göre
3-statlar dps farkını kapatıyorsa evet

şöyle bişey oku önce abisi

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/1170k8/a_comprehensive_guide_to_the_double_tornado/

bunu da zaman bulup oku mutlaka. öncelik bunda olsun hatta

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4902400739
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç hafta önce dayanamayıp ben de başladım şu illete. günde 2-3 saatten fazla oynayamıyorum, infernoyu yeni bitirdim. dynun ve fede sağolsun biraz beslediler ama aktif barbar oynayan, hem genel oyun bilgisi hem de "şu itemi kullan, buna aban" vs bilgiler verebilecek varsa öm lütfen, battletag paylaşalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Selamlar,

Linkteki Barbarımı üzülerek satılığa çıkarıyorum. Kendisi paragon level 59, edepli bir Barbar'dır. Yanındaki kadına laf söyletmez, ağzına vurur adamın. Kıyafetlerle birlikte teslim. 158k damage gözükse de bunun sebebi hellfire ring'in boktanlığıdır. Birkaç milyonluk bir yüzükle min. 10k'ya kadar artıyor damage. Skorn vs derken çok ucuza 200k damage oluyor. Dilerseniz o haline getirip teslim ederim.

Fiyat 299TL'dir. Ayrıntıları konuşuruz.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gongolak-2964/hero/23734829
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/1787095 şuna bir bakarmısınız barbar kardeşlerim inferno da critic atamazsam eğer sıkıntı çekiyorum ama baya idare ediyor beni... ama yorumlarınızı bekliyorum yine de. pauldron bulamadım bir de düzgün önerileri alabilirim.

EDIT: daha inferno nun heme başındayım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bracer'ı acil değiştir. strongarm alsan şimdilik yeter. ilerde demonic essence ile craft yaparsın all resistli yüksek critli bi tane.

pant olarak all resistli ve çift socketli 200 vit+ olabildiği kadar str li bi tane ile değiştir. omuzluk için vile ward alırsın. yine daha iyisini demonic essence ile craft edersin. bi de takıları değiştirmen lazım. amuleti de demonic essence ile craft dene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mp8 farmlıyorum ama üzülmeyin bize de düşmüyor. yüksek dps ve life steal ile mp10 da sorun değil ama mp8de baya koşa koşa farm yapabiliyorum. warcry + wotb açıkken 504k dps ile geziyorum.

hellfire ring oyundaki en büyük şansım herhalde, 2. yaptığım ringti ve level 18den beri takıyorum. şimdi parayla aynı dpsi alsam gene 300 500m vermek gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...