vadaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bu konu daha once açıldıysa affola dizi tavsiyesi lazım arkadaşlar yabancı diziler eski yeni farketmez tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Back streets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 house of cards'a başladım yeni. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://www.episodecalendar.com/trends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 once upon a time walking dead suits big bang theory how I met Your mother Vampire Diaries House İtalikler halen yayında devam eden Altıçizili olan House ' u ise boş vakitlerimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 arrow breaking bad game of thrones house of cards da pek övülüyo ona başlıyasım var.zira konusuda ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 house of cards arrow supernatural spartacus vikings works and powers lan neden hiç biriniz söylemiyorsunuz Sherlock (BBC) mükemmeldir totalde 2 sezon çıktı 3er bölümden 6 bölüm. izle direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bugun carsamba demek ki PSYCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 en iyi dizileri ben izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 The Tudors'a dün başladım. Breaking Bad, Boardwalk Empire, Californication, Dexter, Game of Thrones, Hell on Wheels, Mad Men, Misfits, Shameless, Spartacus, True Blood genelde takip ettiğim diziler ancak çoğu sezon finali yaptı. Final yapmış izlediğim dizileri saymıyorum çok var aklıma gelmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 [list] [*] Banshee [/list] [list] [*] Spartacus [/list] [list] [*] The Walking Dead [/list] [list] [*] Game of Thrones [/list] [list] [*] Sons of Anarchy [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Firefly House of Cards Firefly Dead Like Me Firefly Castle Firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 arrows game of thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 oliver queenin ikizi mi çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 vampire diaries; amerikan kolej hayatı, vampirler eğlenceli diziydi.tam ergen style ama çok drama bağladılar. walking dead; zombi olsun bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 KAYGISIZLAR BİZİMKİLER İKİNCİ BAHAR BİZİM MAHALLE fistan/fede/forgiver ekolü post olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 GAME OF THRONES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 game of thrones the walking dead person of interest suits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Supernatural Arrow Spartacus Başladıkları zaman da Game of Thrones ve True Blood. Bir anda 3 ten fazlaya çıkmamaya ve hatta 3 rakamını indirmeye çalışıyorum. Allahtan Spartacus bitecek de oradan bir indirime gireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Hangi dizilerimizin favorimiz oldugundan ziyade şu an ne izledigimizi sormuş sanırsam. Breaking Bad House Of Cards The Walking Dead Edit: Yok onu sormamış. The Wire, Generation Kill, Rome, bunları bi süpür önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Heaa pardon, tavsiye istiyormuş :) Rome ve Band of Brothers benim gözümde tüm zamanların en iyisi sıfatını paylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 twin peaks kafadan tüm zamanların en iyisi sonrasında six feet under+boardwalk empire+generation kill+the wire+shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 altin kizlar charles in charge who is the boss full house dallas three is company perfect strangers mork and mindy taxi cheers frasier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar