Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 mani said: Robin Wright gibi bir eşin olsun dünyalar kadar borcun olsun. Forest Gump'ta hastası olmayan yoktur zaten. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lippch2c0T1qz8g0yo1_500.png fucking Nike Konuyla hiç alakam yokta şu resmi görünce içim acıdı.Ne güzel filmdi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 GERGE said: http://www.youtube.com/watch?v=RT0wyjCWphw çok iyi yapmışlar yalnız :) diziyi bende bitirdim, gerek kevin spaceyden dolayı, gerek karakterin güzelliğinden dolayı, aşırı derecede sevdim diyebilirim, umarım netflix bunu bir 4 sezon falan çeker. Ki büyük ihtimalle çekecekler zaten, dizi baya tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dizi bitti, yenisini istiyoruzzz !!! bağımlılık yaptı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dizi güzel ama bir kaç yerde çok zorlama gelişti olaylar, oralarda hafiften soğudum; ama dizi güzel. merakla beklemekteyim ikinci sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kevin almış götürmüş diziyi. Birinci sezonu yeni bitirdim.. şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 İyi başlayıp progresif olarak kötüye gitti. Hayal kırıklıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ilk 3 bolum izledim,guzel ilerliyor(simdilik).xunn,yorumu biraz tuketti ama bakalim bitirelim anlariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 dizi iyi..kevin dayı akmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Birkaç günde izledim ben de, bayağı iyi dizi. 2. sezon hakkında herhangi birşey bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bitirdim,anlam veremedigim ufak 2 sey var. Claire'in 'strange' encounter'lari,mezarlikta yasli kadin ve para verdigi homeless tip,bir iki tane daha var buna benzer.anlam veremedim,birsey mi anlatmaya calisiyorlar!? birde,frank'in bir zamanlar 'gay' olmasi,yani ne katti ki story'e heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yasliniyor, menapoza giriyor. Sembol iste, ama dizideki kotu sembollerdendi ya da benim anlamadigim bir sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 knox said: bitirdim,anlam veremedigim ufak 2 sey var. Claire'in 'strange' encounter'lari,mezarlikta yasli kadin ve para verdigi homeless tip,bir iki tane daha var buna benzer.anlam veremedim,birsey mi anlatmaya calisiyorlar!? birde,frank'in bir zamanlar 'gay' olmasi,yani ne katti ki story'e heh spov Frank'in gay olmasını şey diye düşündüm beni hani eşcinsellik çoğu kişi tarafından hoş karşılanmayan, iğrenç bulunan bir durum olduğu için diziye gerçeklik katıyor. Yani böyle süper kahraman durumunu engelliyor frank'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hayır abi, frank'in hiç bir oturmuş dünya görüşü ya da kendini bağlayan ahlak anlayışı olmadığını anlatıyor. adam hedoist gibin bişe işte. bir şey aklına gelebiliyorsa almaya hakkı olduğuna inanıyor. o an işine gelen neyse adam o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Bu yil bitmeden Netflix 4K streamini cikartiyormus bunun bu arada. Ilk olacak bu bu boyutta. Nasil olacak bakalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Jim_E_Rustler said: İyi başlayıp progresif olarak kötüye gitti. Hayal kırıklıgı. daha iyisini sen çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Dün akşam yemeğinde ne izleyelim diye bakınırken Netflix'de tesadüfen buldum House of Cards'ı. Şuana kadar 4 bölüm izledim hakikaten harika bir dizi. Bu yıl 2-3 dizi dışında keyifsiz dizilerden baymışken ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jFhJjCmYi1M&feature=youtu.be 14 Şubat, tüm bölümler aynı anda çıkıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yarin yarin!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Yarin gelio mu 2. sezon ilk bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 13u birden. tum sezon 1 gunde geliyor ya abi bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 İyi iyi true detective i beklerken izleyecek bişey geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kanuni said: 13u birden. tum sezon 1 gunde geliyor ya abi bunda. Hiç bilmiodum bunu ilk sezonu izledim ayıla bayıla izlemedim ama kevin için bitirebildim, yardımcı roller epey kötü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ilk bölümü izledim (tu) F.U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Actim Netflix'i tekrar sirf bunun icin. Lilyhammer bitince kapamistim en son. Yollarini iyi buldular. AHH'nin 2. sezonu ve Borgias da eklenmis, girmisken onlara da bakarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 çok iyi ya.. baya sardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar