Komutan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Kararı önceden almış olmaları daha akla yakın zaten. Böyle bir olay yüzünden verecekleri bitirme kararı bu kadar ani olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 "Kevin Spacey’nin ağabeyi Randall Fowler, Daily Mail’a özel açıklamalarda bulundu. Fowler, kendisinin ve kardeşinin babaları tarafından sürekli şiddete maruz kaldığını ifade ederken, babası tarafından defalarca tecavüze uğradığını itiraf etti." http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/skandal-ortaya-cikti-babasi-kevin-spaceyyi-taciz-etmis-2070783/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 adamı resmen harcadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ne harcıyacaklar lan adam şu ana kadar para-ödül kazanacağı kadar kazanmış zaten şu saatten sonra kendine bi ada alıp gaylerle doldurup kazandıklarını harcayarak yaşayabilir dizinin bitmesi de iyi olur zaten tekrarlamaya başlamıştı, ana hikayede büyük bir bela çıkar her sezon son anda onu yenerken biraz daha fedakarlık yapar konsepti. Boardwalk Empire da aynı bu şekilde olmuştu. dünya savaşı falan çıkarmayacaklarına göre tadında kalsın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bu hollywood'da normal adam var mı lan acaba jim carrey ve tom hanks ile ilgili bişey çıkarsa artık film izlemeye tövbe ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 lan netflix madem çok delikanlısın yayınlamadan iptal et zaten prodüksiyonu yarıladıktan sonra 6. sezon son demek kolay sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Saeros said: bu hollywood'da normal adam var mı lan acaba jim carrey ve tom hanks ile ilgili bişey çıkarsa artık film izlemeye tövbe ederim Jim son dönemlerde bi garip, çıkıp Saerostan hoşlanıyorum açıklamasında bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 jim de kızarkadaşını bezdirmiş kız kendini intihar etmiş işte, daha tipik karı kız fuhuş koko particisi bi malmış o da. esas morgan freeman(zenci allah), michael caine (allah) falan hibine pedofili incest vs çıkarsa işler değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 onlar belki düzgündür de onlardan hemen sonraki nesilden sonrası acayip leş baksana spacey regular insanlara ilgi gösterip onları zokalıyormuş, sonra after party uyuşturucu içki derken hop kucaktasın ne yapacaksın dünyanın karşısına çıkıp kevin spacey bana üfletti mi diyeceksin lel çoğu ünlü bu durumdan yararlanmıştır yani ilişkilerinde felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bilocan yapıyomuş space sonunda y yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Sonun olacağı belliydi Kevin Reyiz, biz bunu kitaplarımızda yazdık; https://www.youtube.com/watch?v=s7U0roMnD5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Rasmon said: Saeros said: bu hollywood'da normal adam var mı lan acaba jim carrey ve tom hanks ile ilgili bişey çıkarsa artık film izlemeye tövbe ederim Jim son dönemlerde bi garip, çıkıp Saerostan hoşlanıyorum açıklamasında bulunabilir. ben onu sadece arkadaşım olarak görüyorum :s:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bence biraz boku cikti bu isin. SJW'lik adina en temel hukuk prensiplerinden biri cigneniyor surekli: innocent until proven guilty. Kevin Spacey hakkinda bi dusuncem yok, house of cards'i da hic izlemedim (kesin British version daha iyidir zaten :P). bu tarz iddialarin kanitlanmasi zor ve dikkatle dinlenip arastirilmasi lazim, ona katiliyorum. ama ayni zamanda "supheli"nin de haklarina sahip cikilmali. en temel haklardan biri de hukuki surec devam ederken bu konuda karara etki edecek sekilde publicity yapilmamasidir. su an resmen no-name biri, sacma sapan BuzzFeed gibi bir siteyi kullanarak 24 saatin biraz ustunde bir surede unlu birinin hayatini karartabiliyor. kimse de potential SJW medya baskisi yuzunden bisey diyemiyor bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Ya zaten tepki diye, sosyal mesaj diye iptal edecek adam çekimi de komple iptal eder bırakır diziyi, ya da o adamsız çeker. "Bu son sezon kendisiyle çalışmayacağız bir daha" falan diyorlarsa direkt yalandır, rating falan işlerinden zaten bitecektir de arada PR da kasalım demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Oski said: bence biraz boku cikti bu isin. SJW'lik adina en temel hukuk prensiplerinden biri cigneniyor surekli: innocent until proven guilty. Kevin Spacey hakkinda bi dusuncem yok, house of cards'i da hic izlemedim (kesin British version daha iyidir zaten :P). bu tarz iddialarin kanitlanmasi zor ve dikkatle dinlenip arastirilmasi lazim, ona katiliyorum. ama ayni zamanda "supheli"nin de haklarina sahip cikilmali. en temel haklardan biri de hukuki surec devam ederken bu konuda karara etki edecek sekilde publicity yapilmamasidir. su an resmen no-name biri, sacma sapan BuzzFeed gibi bir siteyi kullanarak 24 saatin biraz ustunde bir surede unlu birinin hayatini karartabiliyor. kimse de potential SJW medya baskisi yuzunden bisey diyemiyor bu duruma. SJWler işi hep cadı avı mentalitesinde götürüyor. Kafalarına göre hedef gösteriyorlar, moda rüzgarı onların arkasında estiğinden kimse birşey yapamıyor. Resmen pazarlama stratejisine çevirdiler sosyal hak arayışını, bunların da hoşuna gidiyor destek görüyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Oski said: bu tarz iddialarin kanitlanmasi zor ve dikkatle dinlenip arastirilmasi lazim, ona katiliyorum. ama ayni zamanda "supheli"nin de haklarina sahip cikilmali. en temel haklardan biri de hukuki surec devam ederken bu konuda karara etki edecek sekilde publicity yapilmamasidir. su an resmen no-name biri, sacma sapan BuzzFeed gibi bir siteyi kullanarak 24 saatin biraz ustunde bir surede unlu birinin hayatini karartabiliyor. kimse de potential SJW medya baskisi yuzunden bisey diyemiyor bu duruma. Ortada hukuki bir süreç yok ki. Hem mahkeme önünde kanıtlanması zor bir olay hem de zaten ciddi bir boyuta varmadan iş durmuş. Burada önemli olan Kevin Spacey'nin toplumdaki itibarı. Masumiyet karinesi dava durumunda işler ama insanların yargılarını etkilemez. Ben bu olayın yüzde yüz doğru olduğunu düşünüyorum. Yapması mümkün olmayan bir şey olsa Spacey şiddetle itiraz ederdi, "sarhoştum, hatırlamıyorum" diyerek topu taca atmazdı. Üstelik bir de bu olay açısından önemi varmış gibi gay olduğunu açıklayarak üstüne tüy dikti. En büyük hatası bu oldu, çünkü hem dikkati dağıtma hamlesi gibi duruyor hem de sanki tacizi gaylikle bağdaştırıyor. Anthony Rapp Kevin Spacey gibi bir yıldız olmamakla beraber hiç tanınmayan biri de değil. Bu olayı 16 sene önce de anlatmış ama yayınlayan gazete Spacey'nin ismini yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 üzüldüm spacey’in böyle birşey yapmış olabileceğine de, bundan kariyerinin etkileniyor olmasına da. taciz elbette çok kötü birşey ama bunu tecavüz derecesinde işlemek de yanlış. ayrıca suçlamak yetiyor neredeyse artık, kanıta filan gerek yok gibi bir ortam oluştu. ileride çok sıkıntı yaşanır böyle genel kabul görürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ztaen sıkıntı. hollywood konusu neyse de, haberlere çıkmayan çok olay var. kısa dönem askerlik yaptım jandarma olarak 3 ayda bile 4-5 tane olay oldu. klasik hikaye hep şu, herif kızı kandırıyor belli bir süre yatıp kalkıyorlar, sonra bırakıyor tabi. kız gelip şikayetçi oluyor tecavüz etti. gidip tutup getiriyorlar adamı, adam sevgiliydik diyor, fotoları mesajları gösteiryor telefondan bildiğin kız telefonu tutmuş canlı canlı videoya almış ilişki anını yani daha ne kadar açık olabilir gönüllü olduğu hakkında. ama mecburen işleme alıyorsun, konu tecavüz olunca savcılık bırakmıyor tabi, içeride yatıyor mahkeme bitene kadar. kadın birinden nefret ediyorsa çok rahat öcünü alır yani şöyle. ya da adam neyse bu konu için tabi. adam yalan söylüyor demiyorum da, sam in dediği oaly doğru. kanıta gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 6. sezon production'ı durdurulmuş http://deadline.com/2017/10/house-of-cards-production-shut-down-suspended-indefinitely-following-kevin-spacey-allegations-netflix-series-1202198465/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 goldbären said: esas morgan freeman(zenci allah) çayı boğazıma kaçtı ahdshf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 emmy odulunu de vermeyeceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Neyse ki sjw ler var valla.. Hala spaceye yazık oldu QQ çekiliyo... Sjw olmasa suan produksiyona force sakso kasıyordu spacey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Sam said: ayrıca suçlamak yetiyor neredeyse artık, kanıta filan gerek yok gibi bir ortam oluştu. ileride çok sıkıntı yaşanır böyle genel kabul görürse. @Komutan, dediklerine katiliyorum. dedigim gibi Kevin Spacey ozelinde degildi benim mesajim. Sam benden daha iyi anlatmis benim demek istedigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 kardesinden babamiz naziydi aslinda aciklamasida gelmis, https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/kevin-spacey-brother-father-sexual-abuse-actor-randall-fowler-thomas-geoffrey-fowler-a8029776.html birde, kucukken uzaylilar kacirdi ondan boyle, gelirse 3'leme tamamlanacak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=eUQqeabxnNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar