mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 yeni izlemeye başladım son sezonu. 3. bölümü bitirdim dün baya gerginlik veriyor yine ama önceki sezonlardan sonra bişiler eksik gibi geldi sanki. detaya girmeden çok üstünkörü anlatıyorlar bazı konuları. birleştiremediğim yerler olmadı değil yani. burdaki yorumlarda sezonun genel olarak kötü olduğuna yönelik ama umarım toparlıyordur sezon sonuna doğru yine güzel gerginlik veriyor tabi dizi orda bir eksiklik yok kesinlikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 5. sezona 2 bölüm dayanabildim. izlemeyecem sanırım bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 cinsel istismar iddiaları yüzünden Netflix diziyi 6. sezon'da bitiyormuş. https://www.unilad.co.uk/tv/netflix-have-cancelled-house-of-cards/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 adamın 30 yıl önceki tacizi neye mâl oldu? abd'nin bu huylarını seviyorum. bizde olsa çocuğu linç ederlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 sarhostum hatırlamıyorum zaten bakın hem gayım ben açıklaması çok vahim. Hiç mi bişi kapamamış house of cardsdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 çok daha düzgün bir açıklama yapabilirdi. sarhoştum ve o an için onun da istekli olduğunu düşündüm ama 14 yaşında olması yüzünden çok yanlıştı falan özür dile de en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Son sezon çok kotuydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Harbi hacı o açıklama nedir, gayim ben normal çoluk çocuğa sarkmam dermiş gibi - shitstorm zamanı gay ppl vs Kevin Spacey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 kevin reiste hep bi pedo tipi vardı ya. şaşırmadım habere. oynadığı ruh hastası karakterler yüzünden herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 pedo değil de böyle sinsi gibi puşt gibi bakıyor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bana göre yaşayan en iyi oyuncu kendisi. bırak sıradan bi gay olmayı boş zamanlarımda zencilere double anal penetration yaptırıyorum dese saygımdan sevgimden gram eksilmez. arkandayız kevin reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 götün götümüzdür başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 yatakta naaptığı kimseyi ilgilendirmez ama pedo olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 14 yaşında çocuğun o saatte orda ne işi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bizim eleman davet etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 sanssizsansli said: 14 yaşında çocuğun o saatte orda ne işi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 zaten dizide erkekleri daha bir tutukuyla emikleyerek öpüyordu herif, insanın canı çekiyordu bi kıllanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 goldbären said: insanın canı çekiyordu bi kıllanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 adamın gay olduğu 20 senedir bilinmiyor muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 https://i.pinimg.com/originals/0e/16/47/0e1647a1da1a8c5792e09b28d0cdf761.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 diziyi bitirme kararini oncesinde almislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Yersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 holywoodda predator yada pedo olmayan kimse yok sanirsam aktorlerden, hatta steven segal bu yuzden rusyaya kacmis diyorlar. 5 ay once, ks: https://np.reddit.com/r/movies/comments/6anq9d/watching_nine_lives_with_my_kid_is_kevin_spacey/dhgfy4h/ http://ragefaces.memesoftware.com/faces/large/happy-ba-dum-tss-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bir sey yemeye gerek yok. son sezonu izleyince maks 1 sezon daha devam eder diyorsun. buralara kadar altin yumurtlayan tavuk hesabiyla gelmistir. alti sezonluk hesap olsaydi underwood'u ikinci sezonda baskan yapmazlardi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar