Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ilk defa ilgimi bu kadar çekebilen bir telefon oldu. Xperia SP ve l ne kadar olacak acaba. şu su geyiğini de sadece bir seri telefona yapmak ayıp ya. teknolojik değil kullanışlı telefon istiyorum ben arkadaş. :( 300 € ? 4.6-inç çizilmeye dayanıklı TFT ekran/ 1,280 x 720 piksel çözünürlük, 319 ppi piksel yoğunluğu Sony Mobile Bravia Engine 2 Çift çekirdekli 1.7 GHz Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T işlemci 1 GB RAM 8 GB dâhili hafıza MicroSD ile 32 GB hafıza 8 MP, LED Flaşlı, oto fokus özellikli, 16x dijital zoomlu, arka kamera Android 4.1 Jelly Bean 2,370 mAh pil Wi-Fi, Wi-Fi hotspot özellği Bluetooth 4.0 4G LTE PlayStation onaylı 3D surround sound Boyutlar: 130.6 x 67.1 x 9.98 mm Ağırlık: 155 gram olm çok güzelmiş lan. http://www.youtube.com/watch?v=pgA4YCAIGBI& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 reampage said: barbu said: 10 dan fazla tutuyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. hangi kılıfı diyorsun sen bir de? link verir misin http://www.spigen.com/cell-phone/other/sony-ericsson/sony-xperia-z-skin-guard.html bu case değilmiş sadece korumaymış bu arada meh. bunu görmüştüm evet. ama case e gerek var mı ki ya sizce? hani arkası önü korumalı oluyor. yanlar boş kalıyor bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 valla eğer telefonu rahat kavrayabiliyorsan case kullanma derim, zaten olayı tasarım aletin. Ha ama büyük geliyorsa düşücek gibi oluyorsa kavranabilirliğini artıran bir cover gerekebilir, note 2 de şart gibi birşey yoksa tek elle sakat her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Xperia icin case aramak Samsung'dan Sony'ye gecenin dramidir. Geldigi gibi kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Abi ben kullanmicam zaten. Ben arkaya o korumayı bile takmam seffaflar yeterli. Annem kullanicak. Çanta vs problem. Ondan su icine konan torbamsi deri kılıflar en ideali aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ben hala acaip memnunum 1 haftadır kullanıyorum. iOS'dan Android'e geçtim onun da etkisi olabilir tabi, bir anda gözüm gönlüm açıldı yemin ederim. Telefonun henüz öyle kötü bir yanını göremedim, korkunç hızlı, korkunç görüntü kalitesi var. Viewing anglelarda birazcık hasiktirlik yaşanıyo renk kaybı falan olabiliyor da, telefona gün içinde sürekli enteresan açılardan bakmıyorsanız hiç bir sorun yok yani inanılmaz temiz ekran. kath said: Teknosada var bugün gelmiş sanırım. Ben hiç beğenmedim hissiyatını, sıradan, ucuz ve kalitesiz bi havası var. En basitinden ekran ve telefonun kenarları arasındaki boşluk çok açık, direk saç kıl tüy yün bok püsür buraya dol diyor resmen. Ben üstüne çok toz moz yapışınca tuvaletin önünden geçerken lavabonun altına sokup yıkıyorum telefonu. Ucuz ve kalitesiz hava Galaxy'lerde var sen karıştırdın bence, son derece şık bir havası var bunun. Ben öyle çok spesifikasyon geeki değilim o yüzden S4 ile bunun arasında karar verirken muhtemelen asla kullanmayacağım eye tracking olayı ile su geçirmeme olayını karşılaştırarak karar verdim. Yani gözümle 1-2 kere bir şeyler yapıp hehe diyeceğime havuzda saçma sapan fotoğraf video falan çekerim diye düşündüm, bence çok güzel düşünmüşüm. Bir de Samsung boktan ucuz plastik, bu çok temiz full cam kaplama, onun da etkisi var. Hız olarak belki Samsung biraz daha üsttedir ama benim gibi casual bir kullanıcının fark bile edebileceğini sanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 genelde iostan androide geçince millet iosu arıyor yaw. xperia z çok şık bir telefon bence. note 2 almış olmasam onu alırdım kesin hatta bir ara satıp üzerine para verip almayı bile düşündüm note 2 halen para ederken ama sonra sadece kozmetik için 300-400 lira bayılmam gerekicekti deymez dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Androidin customizable olmasına bayıldım ben. iOS'da neyse o, bi lockscreen değiştiricem diye 6 takla atmak gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 olm bir de androidci mi oldun ya. leş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 action launcher ve holo locker tavsiye ederim. Gerçi sony launcherda iyidir herhalde. Samsungun touchwiz iyi değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ios'un artısı stabil olması. tatsız sürprizler ne olduğu belli olmayan uygulamalar falan yok. android'in her şeyinin değiştirilebilmesi güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Apex kullaniyorum ben launcher olarak aylardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 androidde stabil bence, ne bilim belki rootladığın zaman daha hızlı çalışan romlarda sorun olabiliyordur arada ama. 4 ay felan oldu 1 kere daha telefondan garip bi uyarı yada donma restart gerektiren işlem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Xaenin said: Ben hala acaip memnunum 1 haftadır kullanıyorum. iOS'dan Android'e geçtim onun da etkisi olabilir tabi, bir anda gözüm gönlüm açıldı yemin ederim. Telefonun henüz öyle kötü bir yanını göremedim, korkunç hızlı, korkunç görüntü kalitesi var. Viewing anglelarda birazcık hasiktirlik yaşanıyo renk kaybı falan olabiliyor da, telefona gün içinde sürekli enteresan açılardan bakmıyorsanız hiç bir sorun yok yani inanılmaz temiz ekran. kath said: Teknosada var bugün gelmiş sanırım. Ben hiç beğenmedim hissiyatını, sıradan, ucuz ve kalitesiz bi havası var. En basitinden ekran ve telefonun kenarları arasındaki boşluk çok açık, direk saç kıl tüy yün bok püsür buraya dol diyor resmen. Ben üstüne çok toz moz yapışınca tuvaletin önünden geçerken lavabonun altına sokup yıkıyorum telefonu. Ucuz ve kalitesiz hava Galaxy'lerde var sen karıştırdın bence, son derece şık bir havası var bunun. Ben öyle çok spesifikasyon geeki değilim o yüzden S4 ile bunun arasında karar verirken muhtemelen asla kullanmayacağım eye tracking olayı ile su geçirmeme olayını karşılaştırarak karar verdim. Yani gözümle 1-2 kere bir şeyler yapıp hehe diyeceğime havuzda saçma sapan fotoğraf video falan çekerim diye düşündüm, bence çok güzel düşünmüşüm. Bir de Samsung boktan ucuz plastik, bu çok temiz full cam kaplama, onun da etkisi var. Hız olarak belki Samsung biraz daha üsttedir ama benim gibi casual bir kullanıcının fark bile edebileceğini sanmıyorum açıkçası. ya benim hiç akıllı telefonum olmadı. =( O yüzden xperia z nasıldır merak ediyorum. Benim için önemli olan şey görüntü, net olsun renkler canlı olsun. Kağıt üzerinde ıPhone 5 e fark atıyor xperia ama peki gerçekte nasıl? ben de geek uygulamalar falan peşinde koşmam bazıları program yazar oldu telefonda da o yüzden casual için iphone dan iyi midir? iphone 5 ve xxperia arasında gidip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Avea'ya en pahali kontrat ile 66TL'ye gelmis. Alsam mi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 36 ay abi napıcaksın 36 ay ev kredisi gibi http://www.androidpit.com.tr/xperia-z-turkcell-avea-teknosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sola'yi satip almamak icin zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 piyasada flag shiplerin hepsi alanı memnun ediyor bir şekilde. Ama hangisini seçmen gerektiğini ihtiyaçlara göre karar vermek lazım. xpperia z şuanda en alınabilir olanı fiyat olarakta iyi. ip5 daha pahalı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gsm opratörleri 1000tl kaktırıyor lan. niye alıyor millet. ben çözemedim bu işi. 1000dk 1000sms + 2gb net = 36 ay 118 tl 4248 tl ayda 25 ödesen tarifene 25X36 = 900 tl hadi 30 öde, 1080tl 4248-1080 = 3168tl 3k ya kim niye telefon alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 3 yıl çok cidden. 12 ay kontrat modelleri iyi aslında ama bizde en az 24 aydan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 htc one mı xperia mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 valla one için övgüler iyi ya epey. tipi ben beyenemedim o kadar ama çook güzel diyenler var o.3 inç boyut kaybını dert etmessen düşünebilirisin. Ama ülkeye ne zaman gelir bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 birde u.sde 850 dolar felan gibi bir rakamdan başlamış siparişler türkiyede bi uçak parası isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tr de para vermem ya veremem elim gitmiyor sürekli ydışına gidip gelen insanlar oluyor çevremde getirtirim sanırım birisine. ekran için xperia dan iyi diyorlar htc one'a sağlamlık kalite açısından da iyimiş ama yazılımsal sorunlar varmış bir de tamiri çok zormuş tasarımından dolayı ama xperia çok class gözüküyor siyah falan müthiş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 xperia z al gitsin. one'ın ismi kötü sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar