Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 hangi serverda başlamak lazım tavsite var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 gandara, hem gold lazımsa satarım 500gold aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Anelor said: hangi serverda başlamak lazım tavsite var mı Desolution iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bu oyun negzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Desolation serveri çok güzel , tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 desolation ağzına kadar dolu snaırım paso ben gandara da açtım karakter transfer olayı falan var mı server seçerken altta transfer seçeneği çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bide oyun çok güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Lvl 20 ye kadar wow alışkanlığından ölüp durdum warriorla, mal gibi bekleyince olmuyormuş, oyunda evade diye birşey varmış, ne güzel şeymiş o elitleri 2 şerli 3 erli alıyorum greatsword ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 @Anelor 28 ocaktan sonra server değiştirme ücretli oluyormuş , şu an bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 abi oyun çok iyi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ya oyun güzelde işte theme park mmo yaşı geçti forumun artık, ya yenilikli birşey olucak yada fakrlı bir tür olucak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Anelor said: abi oyun çok iyi yaaGelecek yeniliklerle daha da iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Anelor said: abi oyun çok iyi yaa nesi iyi abi :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yeni konu açmiyim boşuna Guest sistemi var mı oyunda ? Yollamak isteyen olursa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Guildwars 2 Standard 22$ Deluxe 30$ http://getgamesgo.com/category/guild-wars-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 beyler 22$ değermi yoksa serverlar boş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ya ne boşu ya serverlar tıklım tıklım.Daha geçen Norn bölgesinde live story eventi başladı resmen adım atacak yer yok o bölgede.Oyun gayet dolu.Geçen konularda da demiştim tek sorun şuan mid level bölgelerinin boşluğu oda bütün oyuncuların nerdeyse end game olması ve dungeon-WvW-end game event kovalıyor olması.Şubat ve mart aylarında bu durumu düzeltecekler.Şimdiden daily sistemini değiştirerek hareket kattılar biraz.Orta levellarda boşlukta hissedebilirsiniz sadece.Başlarken mantıklı bir serverda başlayın bide.Boş serverlarda var tabi.Desolation'da filan başlayamazsınız full olduğu için kabul etmiyor ama bi Seafarer's Rest , Gandara gayet güzel serverlar mesela.Bu gibi serverlarda mid level bölgelerde fena değil birçok kişi var.Gw2 offical forumdan filan WvW sıralamalarına bakıp ordan kafanıza göre bir serverda başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 login serverları patladı an itibariyle oyuna girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://i.imgur.com/KMWtx9X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151248920426957&set=a.381864991956.171956.128567546956&type=1&theater çabalarım diyen olursa şöyle bir şey gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 22$ a değer mi derken? Hani bırakmış birisi olarak soru bile değil bu. Ciddi ciddi eğlendirir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bizim cikislar mi patates olmus yine? oyuna girdim, millet ufaktan ziplayarak gidiyor, moblar arada sapitiyor. lag degilde mini spikelar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 midi muzik cilgin :) karakter ekranindaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mart yamasından sonra rvr da hareketlenme oldu ben de yeni bir karakter açtım thief 80e kadar genelde pvp yapıp lvl kastığımdan rank hızlıca yükselior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 edit: çözdüm olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar