Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Geldi yeni patch. Oylar Evon'a! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Waypointlerin ucuzlaması vaadiyle pek şansı yok zaten Ellen in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bu 2 haftada gelen patch contentini oynamak icin 80 mi olmak gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Hayır, yarışlarda falan upscaling var, 80 yapıyor girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Evon'a oy verin, yanlış sularda yüzmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Kiel %52 oyla 1.'ymiş. Ayık olun Evon'u destekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Patchlerden sonra fps çok drop olmuştu, bu olaylar düzeldi mi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi su kırmızı alanları göremiyorum ben, gtx 770 kullanıyorum ayarlarda da açmakla ilgili bi yer falan görmedim ne yapmam lazım? birde elemeantalist ikinci silah slotuna sahip değilmi? 30+ oldum hala yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 anneye anlatır gibi anlatayım oyun içinde esc basçıkan menünün altında kırmızı alanları göster/gösterme kutucuğu var. isteğe göre değiştir. elementalistte weapon swap olayı yok. pve pvp stiline göre silahları belirleyip öyle gitmelisin. ya da combattan çıkıp öyle değiştirebilirsin. ama olsaydı çılgın olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 kırmızıları göremediğim dediğin hızlı lane targeting olayından mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 marksman said: anneye anlatır gibi anlatayım oyun içinde esc basçıkan menünün altında kırmızı alanları göster/gösterme kutucuğu var. isteğe göre değiştir. elementalistte weapon swap olayı yok. pve pvp stiline göre silahları belirleyip öyle gitmelisin. ya da combattan çıkıp öyle değiştirebilirsin. ama olsaydı çılgın olurdu zaten 4 tane elementten 20 skill var bi de weapon swap atsalar 40 skille OPlugun agzina vururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Silah değiştirme olayı olsaymış çok eğlenceli olurmuş. o kırmızı alan hikayesinde ayarlarda tik olmadığı halde göremiyorudum, tikledim reset attım oyuna tiki kaldırdım ayarları en alta çektim tekrar reset attım görünmeye başladı, alanları görmeden son eventte centaur boss mahvediyordu :D teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 80 lvl 6 karakterim var. aha şu zevkliymiş aha bunda şu varmış, şunda şunu kasayım, bu fena kıc tekmeliyo derken aban derken gurme oldum ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 internette spvp için solo sıralama ayrıldı, adam gibi rank sistemi falan geldi yazmışlar öyle mi harbi. spvp hakkında bilgi verebilecek olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 https://leaderboards.guildwars2.com/en/eu/pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ya şu sıralamayı win/lose ratio şeklinde yapmayı akıl edenin kafasına tükürüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 20 Ağustos'ta Queen's Speech gelecek. Dün sayfa normaldi ama bugün değiştirmişler, mini gameler yerine biraz aksiyon olacak herhal: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/august-20-2013/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1 sene oldu demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 büyük umutlarım vardı bu oyundan, niye bıraktım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 nedeni belli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 -Deno- said: büyük umutlarım vardı bu oyundan, niye bıraktım bilmiyorum Yanlış guild seçimi, klasik Pati guildi sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Refund olayından tut buy2play konsepti korumasına kadar bence çok başarılı işler çıkardı anet, ha hatalarda yaptı tabi, sequel olarak değil ama başka bir tür olarak bence iyidi. Eğlenceli yönleri vardı. Bence patlamadı gw2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 diablo 3 gibi oldu biraz, çıktığında çok eksikti ama patchlerle adam ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 İyi gidiyor şu anda gayet. Her 2 haftada yeni content (major değil tabi) geliyor, daha ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Öhöm patlayan oyun... Bu ss dün çekildi Us serverlarında.; Yanlış anlamayın bişey kanıtlamak için atmadım. Mmorpg.comda konusu açıldı dün bu ss ile ki 20-25 sayfada altında muhabbet döndü. Sonradan eu içinde koydularda bulamadım. Son zamanlarda oyunun populasyonu çok ciddi bir artış gösteriyor. Onu belirtmek istedim. Bu arada Guild Wars 2 Çin'de 3 mmorpg sitesinde 2013 yılının en çok beklenen oyunu seçilmiş oyuncular tarafından. Ki üçüde çok büyük siteler. Bir kaç ay içerisinde de Guild Wars 2, Çin'de satışa sunuluyor. Ncsoft inanılmaz yüklü para kaldıracak... Buda Çin trailerı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar