Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
anneye anlatır gibi anlatayım

oyun içinde esc basçıkan menünün altında kırmızı alanları göster/gösterme kutucuğu var. isteğe göre değiştir.

elementalistte weapon swap olayı yok. pve pvp stiline göre silahları belirleyip öyle gitmelisin. ya da combattan çıkıp öyle değiştirebilirsin. ama olsaydı çılgın olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

anneye anlatır gibi anlatayım

oyun içinde esc basçıkan menünün altında kırmızı alanları göster/gösterme kutucuğu var. isteğe göre değiştir.

elementalistte weapon swap olayı yok. pve pvp stiline göre silahları belirleyip öyle gitmelisin. ya da combattan çıkıp öyle değiştirebilirsin. ama olsaydı çılgın olurdu

zaten 4 tane elementten 20 skill var bi de weapon swap atsalar 40 skille OPlugun agzina vururuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Silah değiştirme olayı olsaymış çok eğlenceli olurmuş. o kırmızı alan hikayesinde ayarlarda tik olmadığı halde göremiyorudum, tikledim reset attım oyuna tiki kaldırdım ayarları en alta çektim tekrar reset attım görünmeye başladı, alanları görmeden son eventte centaur boss mahvediyordu :D teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Öhöm patlayan oyun... Bu ss dün çekildi Us serverlarında.;

Yanlış anlamayın bişey kanıtlamak için atmadım. Mmorpg.comda konusu açıldı dün bu ss ile ki 20-25 sayfada altında muhabbet döndü. Sonradan eu içinde koydularda bulamadım. Son zamanlarda oyunun populasyonu çok ciddi bir artış gösteriyor. Onu belirtmek istedim.

Bu arada Guild Wars 2 Çin'de 3 mmorpg sitesinde 2013 yılının en çok beklenen oyunu seçilmiş oyuncular tarafından. Ki üçüde çok büyük siteler. Bir kaç ay içerisinde de Guild Wars 2, Çin'de satışa sunuluyor. Ncsoft inanılmaz yüklü para kaldıracak...

Buda Çin trailerı (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...