Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

Haklısın çünkü Xenocide senin yazdığın yorumları görmüş olmasına rağmen seni ciddiye alıp sana yanıt verip, tartışmaya girecek kadar büyük bir hata yapmış. Frekanslar farklı, dünyanın en mantıklı ve akıllıca argümanı sergilese yine kaybedecek.

http://www.cicsworld.org/blogs/vkrishnaswam/communication%201%20copy.jpg

Nası dandik bi bakış acınız var arkadaş. Harita kücük diyip bok atıp arabaya ne gerek var demekle Battlefieldda kücücük harita uçağa ne gerek var demek aynı şey bunu idrak bile edemiyorsunuz gelmiş konusuyon
Sosyal ağlarda paylaş

Adam bana salak diyince usluba dikkat olmuyor ama? 2 3 tane demir bakırdan fırfırı var diye mi bunlar hani. Sizin bu mantığınızla asla muhattabım olamazsınız.Gerçekten yargılamalarınız,Düşünceleriniz aşırı sığ.Dediklerimin hala arkasındayım benim bakış açım şu an beni haklı gösteriyor ki insanın bakış açısının olması gereken standartı bu.Gerçekten beyin denen şeyi Tek bakış açısı, hedefe tek bir yönden varma EN DOĞRUSU NEYSE O EN IYISIDIR mantığı ile çalıştırmanız ciddi anlamda acınası. Yazdığım şeyleri idrak edememek çok acı.2 3 tane kendini bilmezde ins mage falan gibi tuhaf şeyler demiş. Di mi zaten zombie survivalın olmazsa olmazı magery ve inscription walking deadin yeni sezonunda Magery gelcekmiş zaten.

Ya benim xenocide ın harıta olayına yazma amacımı anlamadınız ya da anladınız haklı çıkarmamak için beni topluca safa yatıyorsunuz.

Hala programcıları savunduğumu düşünenler var. Oyun ve oyun içeriğini savunmakla yapımcıları yaptıkları ve yapmadıklarını savunmak arasında herhalde dünya ile mars arası kadar fark var. Daha bunu algılayamayan insanlara "bak son kez ciddi yazıyom" "adam fanboyluğu geçti" yazan insanlardan ne bekliyon.

Hayır burdaki forumdaki genel mantık çok safça hep ben doğruyum hep ben bilirim en iyisiyim tribindelerde noluyor ya? Oyunun içeriğini savunmayla programcıları savunmayı bir sanıyorsun.Nereleriyle okuyorlarsa artık neyse daha da uzatmayacam olayı. Dediğim gibi Bu oyunda harita küçük diye arabanın ne işi var denebiliyorsa Battlefieldda da Uçağın ne işi var kesinlikle denebilir harita küçük cünkü iddiaya göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Fakkoo said:
Hayır burdaki forumdaki genel mantık çok safça hep ben doğruyum hep ben bilirim en iyisiyim tribindelerde noluyor ya?

>>>

Fakkoo said:

Haklıyım %100 o yüzden.

Fakkoo said:

Sizin bu mantığınızla asla muhattabım olamazsınız.Gerçekten yargılamalarınız,Düşünceleriniz aşırı sığ.

Fakkoo said:
Dediklerimin hala arkasındayım benim bakış açım şu an beni haklı gösteriyor ki insanın bakış açısının olması gereken standartı bu.Gerçekten beyin denen şeyi Tek bakış açısı, hedefe tek bir yönden varma EN DOĞRUSU NEYSE O EN IYISIDIR mantığı ile çalıştırmanız ciddi anlamda acınası.
Sosyal ağlarda paylaş

Fakko nun yazdıklarını okudukça aklıma 3 söz geliyor.

Birincisi Socrates ten :

"Bildigim bir şey var oda hiç bir şey bilmediğimdir."

Bu arkadaş onu da bilmiyor.

İkincisi Albert Einstein den:

"İki şey sonsuzdur; İnsanoğlunun aptallığı ve evren. fakat ikincisinden emin değilim."

Üçüncüsü Mark Twain den :

"Asla Bir aptalla Tartışmayın, sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener."
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

fakko çok iyi ya :) o değilde bi kasa bira vardı o ne oldu :D (yancı mod : on)

İçecektik te:

En son bunu soylemişti

Fakkoo said:
Gel ben sana 1 kasa bira alayimda sus ya.

Bende gönder madem bira parası dedim. İban numaramı da verdim.

Fakkoo said:

Annem paramı alkollü içkilere vermememi söyledi o yüzden veremicem :(

Diye cevap geldi.

Bende üstelemedim, annesi para ve izin vermemiş çocuğa yazıktır dedim.

Anlayacağın Klavye başında delikanlılık yapmak bir yere kadar.

Real Life ON olunca buradaki laflar havada kaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya düzeltiyorlar sanki yavaş yavaş sorunları. Yani evet nameplate oyunun realismini azaltıyor mu? Evet.

Ama oyun şu an kimsenin kimseyi ayırmadan vurdugu bir halde zaten.

Hani Paragon oynamak gibi bir lüks yok anlatabildim mi?

Ve çok uzaktan gelmemesiyle güzel bi compromise yapmışlar, güzel.

Çok işi var oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...