Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Gerçekten asılsalardı şu işe çok başarılı olabilirlerdi ve büyük sükse yaparlardı bence oyun dünyasında. Mutlaka büyük bir firma iyi paraya alırdı zaten projeyi. Ama gününü gün edersen gelen para ile böyle olur sonun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 plagiarism ile parayı kırma örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 adamları bir taraftan takdir etmiyor değilim, 0 efor ile başarısız bir oyundan ne güzel para kaldırdılar. evil genius tam. ruski styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bingildak said: Haklısın çünkü Xenocide senin yazdığın yorumları görmüş olmasına rağmen seni ciddiye alıp sana yanıt verip, tartışmaya girecek kadar büyük bir hata yapmış. Frekanslar farklı, dünyanın en mantıklı ve akıllıca argümanı sergilese yine kaybedecek. http://www.cicsworld.org/blogs/vkrishnaswam/communication%201%20copy.jpg Nası dandik bi bakış acınız var arkadaş. Harita kücük diyip bok atıp arabaya ne gerek var demekle Battlefieldda kücücük harita uçağa ne gerek var demek aynı şey bunu idrak bile edemiyorsunuz gelmiş konusuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Arkadas (fakko) biraz usluba dikkat, sutlanmana ceyrek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Adam bana salak diyince usluba dikkat olmuyor ama? 2 3 tane demir bakırdan fırfırı var diye mi bunlar hani. Sizin bu mantığınızla asla muhattabım olamazsınız.Gerçekten yargılamalarınız,Düşünceleriniz aşırı sığ.Dediklerimin hala arkasındayım benim bakış açım şu an beni haklı gösteriyor ki insanın bakış açısının olması gereken standartı bu.Gerçekten beyin denen şeyi Tek bakış açısı, hedefe tek bir yönden varma EN DOĞRUSU NEYSE O EN IYISIDIR mantığı ile çalıştırmanız ciddi anlamda acınası. Yazdığım şeyleri idrak edememek çok acı.2 3 tane kendini bilmezde ins mage falan gibi tuhaf şeyler demiş. Di mi zaten zombie survivalın olmazsa olmazı magery ve inscription walking deadin yeni sezonunda Magery gelcekmiş zaten. Ya benim xenocide ın harıta olayına yazma amacımı anlamadınız ya da anladınız haklı çıkarmamak için beni topluca safa yatıyorsunuz. Hala programcıları savunduğumu düşünenler var. Oyun ve oyun içeriğini savunmakla yapımcıları yaptıkları ve yapmadıklarını savunmak arasında herhalde dünya ile mars arası kadar fark var. Daha bunu algılayamayan insanlara "bak son kez ciddi yazıyom" "adam fanboyluğu geçti" yazan insanlardan ne bekliyon. Hayır burdaki forumdaki genel mantık çok safça hep ben doğruyum hep ben bilirim en iyisiyim tribindelerde noluyor ya? Oyunun içeriğini savunmayla programcıları savunmayı bir sanıyorsun.Nereleriyle okuyorlarsa artık neyse daha da uzatmayacam olayı. Dediğim gibi Bu oyunda harita küçük diye arabanın ne işi var denebiliyorsa Battlefieldda da Uçağın ne işi var kesinlikle denebilir harita küçük cünkü iddiaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 demir bakir degil piksel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bf deki ucaklara mi laf atmis bu? git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bf1942de desert combat modunda belaydi ya ucak. yere paralel ucarsan 6,7 saniyede haritadan cikmis oluyodun. ben anliyorum fakko seni. easy fakko easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Güle güle donanımhaberci kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Fakkoo said: Hayır burdaki forumdaki genel mantık çok safça hep ben doğruyum hep ben bilirim en iyisiyim tribindelerde noluyor ya? >>> Fakkoo said: Haklıyım %100 o yüzden. Fakkoo said: Sizin bu mantığınızla asla muhattabım olamazsınız.Gerçekten yargılamalarınız,Düşünceleriniz aşırı sığ. Fakkoo said: Dediklerimin hala arkasındayım benim bakış açım şu an beni haklı gösteriyor ki insanın bakış açısının olması gereken standartı bu.Gerçekten beyin denen şeyi Tek bakış açısı, hedefe tek bir yönden varma EN DOĞRUSU NEYSE O EN IYISIDIR mantığı ile çalıştırmanız ciddi anlamda acınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Fakko nun yazdıklarını okudukça aklıma 3 söz geliyor. Birincisi Socrates ten : "Bildigim bir şey var oda hiç bir şey bilmediğimdir." Bu arkadaş onu da bilmiyor. İkincisi Albert Einstein den: "İki şey sonsuzdur; İnsanoğlunun aptallığı ve evren. fakat ikincisinden emin değilim." Üçüncüsü Mark Twain den : "Asla Bir aptalla Tartışmayın, sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 fakko çok iyi ya :) o değilde bi kasa bira vardı o ne oldu :D (yancı mod : on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Esnaf said: fakko çok iyi ya :) o değilde bi kasa bira vardı o ne oldu :D (yancı mod : on) İçecektik te: En son bunu soylemişti Fakkoo said: Gel ben sana 1 kasa bira alayimda sus ya. Bende gönder madem bira parası dedim. İban numaramı da verdim. Fakkoo said: Annem paramı alkollü içkilere vermememi söyledi o yüzden veremicem :( Diye cevap geldi. Bende üstelemedim, annesi para ve izin vermemiş çocuğa yazıktır dedim. Anlayacağın Klavye başında delikanlılık yapmak bir yere kadar. Real Life ON olunca buradaki laflar havada kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 hellban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bi de kim salak dedi ki adama öyle bi iddiada bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 tekrar okudumda yazdığını çok iyi ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hala oynayan var mı bu kötü oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 biz denk gelirsek akşamları oynuyoruz 1 saat fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 grafiklerde iyileştirmeler ve nameplate geliyomuş. http://forums.playwarz.com/showthread.php?95134-Dev-Diary-1-12-2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Ya düzeltiyorlar sanki yavaş yavaş sorunları. Yani evet nameplate oyunun realismini azaltıyor mu? Evet. Ama oyun şu an kimsenin kimseyi ayırmadan vurdugu bir halde zaten. Hani Paragon oynamak gibi bir lüks yok anlatabildim mi? Ve çok uzaktan gelmemesiyle güzel bi compromise yapmışlar, güzel. Çok işi var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hersey bitince oynicak miyiz? gene hep beraber oyun aldik, ben oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar