Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z #2


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

sitesi açılmıo asfgsahfsa

ayrıca connector da girmio...

şaka yapıyorlar bence ... aslmkfhaskjfasfsa


Dolandırıldık sakjfsakfasfasf




Çözüldü :)

Dns problemiymiş
108.162.203.133 thewarz.com
108.162.203.133 forums.thewarz.com
108.162.203.133 www.thewarz.com
66.180.197.58 api.thewarz.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burdan birinin attığı linkten kurcalaya kurcalaya dupe yapmayı öğrenmiştim geçen hafta. oyun çok güzel gelmişti hackera ölme korkusu olmayınca. dupe'ü kaldırdılar(en azından benim yapabildiğimi) girip birine ölünce çötenk diye tekrar alt f4'ü basmaya başladım :( madem dupe'ü durdurcaksınız, hacki de bitirin bari be arkadaş. alın teri itemlar hackera kaptırılınca evladım ölmüş gibi oluyorum :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyungezer'den:

"Bildiğiniz üzere The War Z 2012'de büyük çalkantılara neden oldu... Önce oyunun resmi forumunda moderatörlük yapmış bir kullacının açıklamaları, ardından Steam'de bir görünüp kaybolması, sonra tanıtım görselinin The Walking Dead dizisinden aşırılmış olması derken -gördüğünüz üzere bitmek bilmiyor- son olarak da isim hakları nedeniyle çıkan sorun geliştirici Hammerpoint Interactive'a büyük zarar verdi.

Tüm bunların ardından oturup biz nerede yanlış yaptık diye düşünen Sergey Titov - ki kendisi oyunun yönetici prodüktörü - bir mektup yazarak oyunun tüm hayranlarından özür diledi. Mektupta The War Z'nin kısa süre içinde büyük ilgi çekmesi nedeniyle kibirle hareket ettiklerini belirten Titov, zamanla kullanıcılardan koptuklarını ve bu iletişimsizliğin kendilerine büyük bir bedel ödettiğini yazdı.

Hammerpoint Interactive'ın ufak bir geliştirme takımı olduğunu, ellerinde daha çok kişi ve daha fazla fon olsaydı işlerin çok farklı olabileceğini ifade eden prodüktör mektupta yönetimsel ve fikirsel olarak değişikliklere gideceklerini, The War Z'nin potansiyelini ortaya çıkarmak için hala çok geç olmadığını da yazdı.

Yaşanan olaylardan sonra büyük tepki toplayan firmanın sözlerinde ne kadar duracağını ya da oyuncuların bu noktadan sonra The War Z'ye ne kadar ilgi göstereceğini ise hep birlikte göreceğiz..."

O screenshot Photoshop ürünü değildir belki. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor said:

DDOS nedeni ile kapalı kaldı oyun ya, yazık lan git gide daha da çöküyor adamlar. Birileri şu tarzı yaşatacak yeni bir oyun yapsın abi ne olur ya.


abi sakin olun lan yapılıyor diyoruz, DayZ Standalone. Bohemia Interactive. buglı oyun motoru yapma konusunda müthiş tecrübeleri olmasını bi kenara bırakırsak aynı zamanda da inanılmaz detaylı oyunlar yapabilmeyi başaran nadir firmalardan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...