Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gelin osloya, 29 derece hava var, nem yok. Gelirken temmuz ayı ortalaması 5 derece dediler diye yağmurluk, eldiven vs getirdik. Karşılama 29,tum hafta en düşük 26 olacakmış. 

• 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

ulan hava daha sicak ve iyi (bol gunesli) iken ustune birde kar keyfi yasiyorsunuz

amsterdam yagmur camur direk, bisikletimle ucuodum

turkiye cennet

cen

net

insanimiz nankor, kiymetini bilmiyor 

Mesaj tarihi:

ya buraya ruhi çenet gitmişti izledim acayip bir yer delilik ahaha 

sürekli laf ediyoruz bu ülkede doğduk tühh diye de gerçekten bir daha salsalar bizi şu ülkeye düşme şansı %3-4  falan 

Mesaj tarihi:

abi ülkeyle kimsenin sorunu yok ya gerçekten anadolu dünyanın en kral lokasyonlarından biri yani. hani dünya üzerinde şu topraklara sahip olmak istemeyecek medeniyet hiç olmadı zaten. bizimkisi biraz kinaye biraz sosyokültürel şeyler. değerini bilebilsek wonderlande çevirirdik.

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"Ülkemis aslında şok güsel ama biz değerini bilemiyorus" diyen sanssizsansli arkadasimiza tesekkur ediyor, sirasina ugurluyoruz 🤣

MrLevie tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Hem haberler hem de görüntüler 1.5 - 2mlik kar birikintileri gösteriyor, büyük sıkıntı ama o iklimde olmayacak şey değil. Thumbnailda 7 katlı binanın çatısına kadar çıkan kar görüntüsü var 20mden fazla yükseklik olması gerekir AI ile yapıp koymuşlar asd. Görünce inanamadım aptal gibi tıklayıp izledim bide böyle bişey olmuş mu gerçekten diye. 

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...