Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 evde olunca spor ve hareket yapmayınca, sokağa çıkmayınca vs neden kokulsun ki, özellikle kışın 3-4 günde bir duş alırım ben de 1 haftada kokuyosanız sıkıntı sizde olabilir duş almamakta değil
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 abi pazar akşamları duş almıyor muyduk sadece? ben öyle biliyorum
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 22 dakika önce, Oce4n dedi ki: karantinadayken duş almayı unutanınız olmadı mı ya. feel you bro
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 (düzenlendi) Haftada bir duş alanı ban pls Ben her gün duş alırken karantinada iki günde bire düşeyim dedim, onu bile yapamadım. Arada gün atlıyorum anca, haftada 5'e falan düşürdüm anca dönem dönem. O da artık olmuyo havalar ısınınca. Temmuz 7, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 1 saat önce, Aiko dedi ki: abi pazar akşamları duş almıyor muyduk sadece? ben öyle biliyorum Olm o şahane pazar varkendi. Şahane pazardan önce duşumuzu alıp biraz izleyip uyuyorduk bardak yarışmasından sonra
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Dışarı bile çıkmasanız bu sıcakta 2-3 güne apış aralarınız kokmaya başlar yavaştan, 4 gün yapmadım bir kez leş gibi kokmaya başlamıştım oturduğum yerden..
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 başlığı güncelde gördükçe paralel evrendeymişim gibi geliyor sdfds
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Keywordler; solar minimum 2020, sun lockdown, güneş kilitlenmesi Güneş 11 yıllık döngülerle tatile giriyor, aktivitesi azalıyor. Şu an son 100 yılın en şiddetli solar minimumu. Bildiğimiz yaz yok bu sene, önümüzdeki kış çok soğuk olacak.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Güneşin aktivitesinin mevsimlerden ziyade manyetik alanımız üzerinde etkisi var. Güneşin verdiği enerji miktarındaki artış azalış bizim gezegenimizin eksen eğikliği nedeniyle maruz kaldığı ışık süresine göre ihmal edilebilir.
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Teşekkürler bu bilgiler için neutrino
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 3 saat önce, Mal dedi ki: Şu an son 100 yılın en şiddetli solar minimumu. keske bu yil italyaya gitseymisim kavrulduk geberdik gecen yil
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Solar minimumun iklime şöyle bi etkisinin olabileceğini öne sürüyorlar; minimum sırasında güneşin manyetik alanı daha zayıf olduğu için kozmik ışınlara (güneş sistemi dışından gelen enerji yüklü parçacıklar, supernova kalıntıları vs) daha daha az etki edip dünyayı daha az koruyor, bu kozmik ışınlar yine ozon tabakası tarafından yakalansa da iyonizasyon kaynaklı bulut oluşumunun artmasına neden oluyorlar. Bu tez doğruysa solar minimumlarda bulutlar yüzünden daha az güneş enerjisi dünyaya ulaşıyor ve havalar genel olarak soğuyor.
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Nasa mayıs ayında bunun haberini ilk yaptığında yüz küsür gündür güneş yüzeyinde herhangi bir patlama olmadı solar minimuma girdik diyor. Sonra thesun gazetesi mini buzul çağı geliyor depremler olacak volkanlar patlayacak diye haber yapınca başka bilimsel kaynaklar sakin olun bu şekilde bir iklim değişikliğine neden olmaz diye açıklama yapmak zorunda kalıyor. Temmuz ayında kar yağdığı olmuş, hiç yaz olmayan seneler olmuş. Yani nasıl bir etki yapcağı tamda belli değil zaten tam ne zaman başlayacağıda hesaplanamıyor. Ama solar minimumdan sonra gelen kışların hep çok sert geçtiği ve derece düşüşleri gözlenmiş.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Bunun topiğini açmıştım ben birkaç sene önce
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 11 yıllık döngüyle oluyorsa dönüyoruz 2009 kışına, hatırlamadım bile demek ki sorun yok
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 İşte en son bu kadar yoğun şekilde 100 yıl önce gerçekleşmiş. Hafif de olabiliyor. Yoğunluğuda kaç gün güneş yüzeyinde patlama olmadığına göre belirleniyormuş.
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 1 saat önce, ShadowFury dedi ki: Bunun topiğini açmıştım ben birkaç sene önce 2030 yani bi sonraki için konuşulmuş hep.
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Yani belkide o zaman için söyledikleri 10 yıl erken olcak. Benim esas kafamı karıştıran kozmik ışınlar geliyomuş dünyaya şu an bu olay yüzünden. Öğlenleri balkona güneşlenmeye çıkıyorum çıkmasam mı özel güçlerimi felan aktive etmesin durduk yere.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Yaninda bir kaktüsle güneşlenirsen radyasyonu o çekeceği için sorun olmayacaktır. Ama monitöre kiyasla güneş parlak, ne kadar büyük kaktüs o kadar iyi.
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Olabilir zaten çıkmıycam artık balkona
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Ankara'da kar yağışı başlamış. 6 günlük yağış beklentisi olduğunu söylüyorlar
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 istanbula da yağsın artık be, geçen sene de göremedik
Öne çıkan mesajlar