Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Regalya said: Üsdküdara bu kadar kar 86-87 den beri yağmamıştır bune olm 8-10 saatte 15-20 cm karmı olur lol :D belediyenin ordan yarar yara yürüdüm baktım belediye ekipleride arkamdan kırpa ve küreme işlerini yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Dün gecenin kör vakti rumeli hisarına gittim taksiyle etiler nispetiye falan efsaneviydi. sabah kalktığımda her yer kardı harikaydı ya feriköy kasımpaşa şişli yollar açık şişhane yokuşlarını tuzlamamışlar millet patır patır düşüyor özellikle metro girişleri sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Bizim bura da günlük güneşlik anasını satiyim. (Antalya) Millet kardan bıktı biz güneşten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sabah bindiğim minibüs bi kere kaldırıma 1 kere de duvara çarptı. kadıköyde boğanın oraya çıkamadık. indim minibüsten söğütlüçeşmeden rıhtıma yürüdüm vapura binmek için. vapur seferleride iptal olmuş. götüm dondu 1 saat aralıksız kara ve rüzgara maruz kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 film almaya gidicem, bakalım nasıl geçecek aksiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Bir de İstanbul'da millet kış lastiği vb çok sallamıyor. İyice ortalık karışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Ana yollar açık ya istanbulda. bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 cihangirden cıkamıyo araclar kapalı yerler var. üsküdar beylerbeyi arası ne drumda bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Ankarada kar yok hala. Bu akşam yağabilir diyeceğim de -15C veriyor akşama kar mar yağamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 lan ben istanbula gezmeye geldim gidemiyorum hic bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Absolut said: Ankarada kar yok hala. Bu akşam yağabilir diyeceğim de -15C veriyor akşama kar mar yağamaz. Soğuk bi ankara gerçeği de 2 haftadır bu kadar şiddetli soğuğu bu kadar istikrarla devam ettirmesi beni ile şaşırttı. Kar yağarsa en az 1 ay kalkmaz yerden. Yollarda erir oda sürekli donar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Meanwhile in ortaköy http://www.imgim.com/6989incif6228386.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 hani 100 yılın en büyük karı geliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 87 kışı bi kar yapmış piiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 30 cm i geçti lan burada vay arkadaş. kardan adam yapmaya inicez. havuçtan penis yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Meanwhile mersin http://i.imgur.com/XtF44Mg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 mezitli tarafı mı göçmen fln mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sanssizsansli said: Meanwhile in ortaköy http://www.imgim.com/6989incif6228386.jpeg foto hoşuma gitti de, sanki kamera yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 axedice said: Meanwhile mersin http://i.imgur.com/XtF44Mg.jpg gelmedi mi lan işid oralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Merkez e varmislardir da yazliklara daha varamamislar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Rotar ustune rotar. Havalimaninda gircez herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Kartalda ara yollarda sıkıntı vardı, şimdi daha da kapandı. Sahilde sorun yok, minibüs caddesi de rahat, tuzlama olduğu için. Tabii tuz asflatı eritiyor, her sene olduğu gibi bu sene de asfalt çalışması bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Aslında tuz asfaltı eritmiyor. Tuzlu su asfalttaki çatlaklardan sızarak aşağıdaki normal suyla karışıyor ve tuzluluğunu kaybediyor. Böyle olunca da çatlağın içindeki su tekrar donuyor. Donan suyun hacmi arttığından asfalt zarar görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 biraz önce migrosa gideyim dedim. hayatta çıkmam dışarı bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 sanssizsansli said: Meanwhile in ortaköy http://www.imgim.com/6989incif6228386.jpeg demek gsü de okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar