Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Regalya said:

Üsdküdara bu kadar kar 86-87 den beri yağmamıştır bune olm 8-10 saatte 15-20 cm karmı olur lol :D

belediyenin ordan yarar yara yürüdüm baktım belediye ekipleride arkamdan kırpa ve küreme işlerini yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
Dün gecenin kör vakti rumeli hisarına gittim taksiyle etiler nispetiye falan efsaneviydi.
sabah kalktığımda her yer kardı harikaydı ya

feriköy kasımpaşa şişli yollar açık
şişhane yokuşlarını tuzlamamışlar millet patır patır düşüyor özellikle metro girişleri

sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekir.
Mesaj tarihi:
sabah bindiğim minibüs bi kere kaldırıma 1 kere de duvara çarptı. kadıköyde boğanın oraya çıkamadık. indim minibüsten söğütlüçeşmeden rıhtıma yürüdüm vapura binmek için. vapur seferleride iptal olmuş. götüm dondu 1 saat aralıksız kara ve rüzgara maruz kaldım.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ankarada kar yok hala. Bu akşam yağabilir diyeceğim de -15C veriyor akşama kar mar yağamaz.

Soğuk bi ankara gerçeği de 2 haftadır bu kadar şiddetli soğuğu bu kadar istikrarla devam ettirmesi beni ile şaşırttı. Kar yağarsa en az 1 ay kalkmaz yerden. Yollarda erir oda sürekli donar.
Mesaj tarihi:
Kartalda ara yollarda sıkıntı vardı, şimdi daha da kapandı. Sahilde sorun yok, minibüs caddesi de rahat, tuzlama olduğu için. Tabii tuz asflatı eritiyor, her sene olduğu gibi bu sene de asfalt çalışması bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
Aslında tuz asfaltı eritmiyor. Tuzlu su asfalttaki çatlaklardan sızarak aşağıdaki normal suyla karışıyor ve tuzluluğunu kaybediyor. Böyle olunca da çatlağın içindeki su tekrar donuyor. Donan suyun hacmi arttığından asfalt zarar görüyor.
  • Yeni Oluştur...