Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 altını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Eyvallah abi. Almışken şu alttakinden alayım madem bulayım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bi süredir yakın zamanda kırdığım G35'imin mikrofonunu kullanıyodum Skype için ama az önce tamamen kırdım ve artık çöpe atılcak vaziyete geldi sdf Şimdi bana bi mikrofon lazım ama kafaya asmalı falan olsun istemiyorum, dursun masada (50-60cm mesafe), hiç kasmiyim. Tabii bi de ses kalitesi de adam gibi olsun, 5 liralık Snopy kulaklığın mikrofonu gibi olmasın yani. Ne bilim biraz filtrelesin sesi, telefon sesini (dıtdırı dıtdırı dıtdırı şeklindeki) geçirmesin falan. Var mı böyle bi alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Var, Blue Yeti gibi mikrofonlar var. Podcasting mikrofonları genellikle ama ses falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Kojiroh said: Bi süredir yakın zamanda kırdığım G35'imin mikrofonunu kullanıyodum Skype için ama az önce tamamen kırdım ve artık çöpe atılcak vaziyete geldi sdf Şimdi bana bi mikrofon lazım ama kafaya asmalı falan olsun istemiyorum, dursun masada (50-60cm mesafe), hiç kasmiyim. Tabii bi de ses kalitesi de adam gibi olsun, 5 liralık Snopy kulaklığın mikrofonu gibi olmasın yani. Ne bilim biraz filtrelesin sesi, telefon sesini (dıtdırı dıtdırı dıtdırı şeklindeki) geçirmesin falan. Var mı böyle bi alet? Affiniti gibi kocaman bir mikrofon kullanmayı kafana takmazsan var tabii ki. http://www.youtube.com/watch?v=XRFThsYTwnc&list=UU3Q8giChZa8q8imBm19GQtg&feature=player_detailpage#t=23s Saklı dursun masada/monitörün arkasında; yüzümden gözümden uzakta tutayım diyorsan da Samson marka Reckful'un kullandığı bu mikrofon da güzel. Streamlerinden birini açıp dinleyip ses kalitesini az çok kestirebilirsin. http://www.amazon.com/gp/product/B004MF39YS/ Daha ucuzlarını arıyorsan amazon üzerinden AT marka mikrofonlara bak 25-30 usd aralığında bir model olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ya 10 liraya bi tane Trust marka masaüstü mikrofon aldım geçtim, cızır cızır öte öte konuşuyorum skjdhdsf Edit: Ha bi de Antlion modmic ya da Zalman ZM MIC-1 mi ne öyle bi şey var o ikisini aradım bulamadım Türkiye'de. Belki onları bi ara patlatırım yurtdışından getirtebilirsem. Bu arada bi arkadaş Sennheiser HD650 satıyo 900 liraya, ilgilenen olursa irtibata geçirebilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Alalı 1-2 ay olmasına rağmen Brainwavz M2 gg oldu, sol tarafın sesi gidiyo kafamı çevirince. Aldığım gnden beridir memnun diildim zaten, bi daha bundan alırsam sevsinler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 serjuhan said: Abi Creative olanın siparişi verdim amazon.de'den. 93 euro çıkardılar bakalım hayırlısı :) Aletin Mac için arayüzü olmadığından sanırım ne yazık ki hoparlör ve kulaklıktan aynı anda ses alamıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sen Dac alacaktin, hata ettin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Demeeee, işte bunu demee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 audioengine a2 near-field serinletici. bas vurdukça üfledikçe serinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Istanbula donunce bir dac-magic alacagim sanirim. Basligi gorunce aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Selam, Stereo receiver gerekmiyor mu kimseye yahu!!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Audio Technica ATH-AD700 deneyen var mı? bir süre kullanmış olan? amerikadan getirtmeyi düşünüyorum ama yorumlarda hep aynı şeyi yazmışlar sorun olarak. Çok büyük, kafan kabak kadar olması lazım ki otursun diye. ayarlanmıyormuş normal kafalara göre. doğru mudur bu? normal boyutlu kafası olan biri bir yorum yaparsa sevinirim. acil :D alıcam, bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi bende ath-700x var, koca kafa değilsen aşağıya kayıyıor bir süre sonra kulak kepçesine yük binmesinden kulakların ağrıyor. paket lastiği bağlamayı denedim o zamanda kafanı mengene ile sıkıştırmışlar gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ben bir seneyi aşkın süredir dandik headsetimin mikrofonuyla idare etmeye çalışıyorum. Alet teamspeakte falan belamı okuyor. Mikrofonun normal duruş şeklinde sesim çok kısık gidiyor. Mikrofonu ağzıma yapıştırmam gerekiyor neredeyse. Masaüstünde durup, rahatsız edecek derecede cızırtı yapmayacak ve oda dışındaki seslerin reklamını yapmayacak bir mikrofon arıyorum. Çok lükse kaçmadan böyle bir alternatif önerebilir misiniz? Düşününce headset de lazım bana /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 http://en-us.sennheiser.com/gaming-headset-stereo-dolby-headphone-pc-333d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Eyvallah gerge. Bunu kullandın ve memnun kaldın diye varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Kullanmadım, oyun kulaklığı kullanmıyorum. Güvendiğim eleştirmenlerden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 astro a50 aldım bakalım. nette araştırmalarıma göre, piyasadaki en iyi 2-3 gaming headsetinden biriymiş. cumartesi geliyor. bilmiyorum patide kullananı var mı buraya yazılabilir herhalde 250$'a aldım. ps3/4 ile uyumlu. cumartesi geliyor. roccat kave'den terfi ediyorum. üstelik wireless. kablolardan artık gına gelmişti, kulaklık da yanlardan soyulmaya başladı. 2.5 sene iyi götürdü ama iyi kulaklıktı vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Kojiroh said: Ya 10 liraya bi tane Trust marka masaüstü mikrofon aldım geçtim, cızır cızır öte öte konuşuyorum skjdhdsf Edit: Ha bi de Antlion modmic ya da Zalman ZM MIC-1 mi ne öyle bi şey var o ikisini aradım bulamadım Türkiye'de. Belki onları bi ara patlatırım yurtdışından getirtebilirsem. Bu arada bi arkadaş Sennheiser HD650 satıyo 900 liraya, ilgilenen olursa irtibata geçirebilirim sdf hala trustla mı takılıyosun? şikayet var mı zalman mic1 ararken denk geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Blue mic falan alin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar