Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audiophile'lığa giriş ve gerekli ekipmanın temini

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Bi süredir yakın zamanda kırdığım G35'imin mikrofonunu kullanıyodum Skype için ama az önce tamamen kırdım ve artık çöpe atılcak vaziyete geldi sdf
Şimdi bana bi mikrofon lazım ama kafaya asmalı falan olsun istemiyorum, dursun masada (50-60cm mesafe), hiç kasmiyim. Tabii bi de ses kalitesi de adam gibi olsun, 5 liralık Snopy kulaklığın mikrofonu gibi olmasın yani. Ne bilim biraz filtrelesin sesi, telefon sesini (dıtdırı dıtdırı dıtdırı şeklindeki) geçirmesin falan.
Var mı böyle bi alet?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kojiroh said:

Bi süredir yakın zamanda kırdığım G35'imin mikrofonunu kullanıyodum Skype için ama az önce tamamen kırdım ve artık çöpe atılcak vaziyete geldi sdf
Şimdi bana bi mikrofon lazım ama kafaya asmalı falan olsun istemiyorum, dursun masada (50-60cm mesafe), hiç kasmiyim. Tabii bi de ses kalitesi de adam gibi olsun, 5 liralık Snopy kulaklığın mikrofonu gibi olmasın yani. Ne bilim biraz filtrelesin sesi, telefon sesini (dıtdırı dıtdırı dıtdırı şeklindeki) geçirmesin falan.
Var mı böyle bi alet?

Affiniti gibi kocaman bir mikrofon kullanmayı kafana takmazsan var tabii ki.

http://www.youtube.com/watch?v=XRFThsYTwnc&list=UU3Q8giChZa8q8imBm19GQtg&feature=player_detailpage#t=23s

Saklı dursun masada/monitörün arkasında; yüzümden gözümden uzakta tutayım diyorsan da Samson marka Reckful'un kullandığı bu mikrofon da güzel. Streamlerinden birini açıp dinleyip ses kalitesini az çok kestirebilirsin.

http://www.amazon.com/gp/product/B004MF39YS/

Daha ucuzlarını arıyorsan amazon üzerinden AT marka mikrofonlara bak 25-30 usd aralığında bir model olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 10 liraya bi tane Trust marka masaüstü mikrofon aldım geçtim, cızır cızır öte öte konuşuyorum skjdhdsf

Edit: Ha bi de Antlion modmic ya da Zalman ZM MIC-1 mi ne öyle bi şey var o ikisini aradım bulamadım Türkiye'de. Belki onları bi ara patlatırım yurtdışından getirtebilirsem.

Bu arada bi arkadaş Sennheiser HD650 satıyo 900 liraya, ilgilenen olursa irtibata geçirebilirim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Audio Technica ATH-AD700 deneyen var mı? bir süre kullanmış olan?

amerikadan getirtmeyi düşünüyorum ama yorumlarda hep aynı şeyi yazmışlar sorun olarak. Çok büyük, kafan kabak kadar olması lazım ki otursun diye. ayarlanmıyormuş normal kafalara göre.

doğru mudur bu? normal boyutlu kafası olan biri bir yorum yaparsa sevinirim.

acil :D alıcam, bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Ben bir seneyi aşkın süredir dandik headsetimin mikrofonuyla idare etmeye çalışıyorum. Alet teamspeakte falan belamı okuyor. Mikrofonun normal duruş şeklinde sesim çok kısık gidiyor. Mikrofonu ağzıma yapıştırmam gerekiyor neredeyse. Masaüstünde durup, rahatsız edecek derecede cızırtı yapmayacak ve oda dışındaki seslerin reklamını yapmayacak bir mikrofon arıyorum. Çok lükse kaçmadan böyle bir alternatif önerebilir misiniz?

Düşününce headset de lazım bana /:
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
astro a50 aldım bakalım. nette araştırmalarıma göre, piyasadaki en iyi 2-3 gaming headsetinden biriymiş. cumartesi geliyor. bilmiyorum patide kullananı var mı buraya yazılabilir herhalde 250$'a aldım. ps3/4 ile uyumlu. cumartesi geliyor. roccat kave'den terfi ediyorum. üstelik wireless. kablolardan artık gına gelmişti, kulaklık da yanlardan soyulmaya başladı. 2.5 sene iyi götürdü ama iyi kulaklıktı vesselam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Kojiroh said:

Ya 10 liraya bi tane Trust marka masaüstü mikrofon aldım geçtim, cızır cızır öte öte konuşuyorum skjdhdsf

Edit: Ha bi de Antlion modmic ya da Zalman ZM MIC-1 mi ne öyle bi şey var o ikisini aradım bulamadım Türkiye'de. Belki onları bi ara patlatırım yurtdışından getirtebilirsem.

Bu arada bi arkadaş Sennheiser HD650 satıyo 900 liraya, ilgilenen olursa irtibata geçirebilirim sdf

hala trustla mı takılıyosun? şikayet var mı
zalman mic1 ararken denk geldim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...