sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 demin "eeeeeh yeter lan bu ne böle neresinden tutsan elinde kalıyor ne biçim olay bu" falan diye bakınırken spoiler yedim (sadece 1 cümlelik ama anladım galiba) bak ciddi büyük spoiler ha ileriye yönelik, bakmayın bence bazı insanlar titana dönüşüyor zannedersem. muhtemelen o yüzden 50 metrelik herifin geldiğini falan görmüyorlar, bi anda dönüşüp ortaya çıkıveriyor. bu arada emin değilim yani oturup spoiler okuyayım diye okumadım, yanlışlıkla okudum çabucak 1 cümle. bunu çıkardım, tamamen sallamış olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sabonis O çemberdeki herşeyi yiyerek ve yıkarak ilerliyor titanların düşünüş biçimiyle ilgili herhangi bir şey pek bilmiyoruz ama duvar dışında kalan bütün alanı temizleyerek geliyorlar yani hemen insanların merkezine inelim, startejik olarak şu daha iyidir şöyle yapalım, ne duvarsa kırlaım vs diye düşünümüyorlar. En azından öyle görünüyor. _ILuVaTaR_ O kırmızı dev öylece beliriyor teleport falan olmadan. Mangasını okurken çok tartışıldı /a/'da "hiç kimse nasıl görmüyor öyle birşey ta nerden belli olur" diye ama en azından kısmen açıklanacak collosal titan'ın nasıl geldiği (veya gelebildiği, çünkü mangada da kesin birşey denmiyor pek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 öeh sabo'dan spo'yu yedim bölümle ilgili konuşuluyor diye şak şak açarken spoları, neyse şimdi unuturum başka şeyler düşüneyim hmhmhmhmmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sam said: öeh sabo'dan spo'yu yedim bölümle ilgili konuşuluyor diye şak şak açarken spoları, neyse şimdi unuturum başka şeyler düşüneyim hmhmhmhmmhm oha o kadar yazdım ileriye yönelik diye... daha ne diyeyim lan. ayrıca dediğim gibi 1 salisede okuduğum uzunca bir cümle olduğundan kıçımdan uyduruyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sasha direk pudge ye bagladı fresh meat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 şimdi izledim hepsini bi çırpıda. kaçırmam ben bunu takip ederim her hafta. çok iyi potansiyel var , nereye gidecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sâşa çok iyi ya, gintama sarutobi zaten tam uyuyor psikopat takıntı rolüne ses lol http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p480x480/32341_643756072307917_1038423594_n.jpg pic unrelated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 harika gidiyo. nazar değmesin aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 mangayi okudum da kotu degilmis o kadr ya, gideri var kavgali dovuslu kontenjanindan cok feci bir asspull cikmazsa ileride izlenir gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 benim önceki sayfada yazdığım şey baya bi kıçtan senaryo uydurmacaya benziyor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Rerore said: sasha direk pudge ye bagladı fresh meat bölüm 4 sasha Ahah et çalması ve bölüm sonunda düşen elemana hook atması. Sasha'ya bir daha aynı gözle bakamayacağım asdsfddsadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ya tam takım olmuşken yarısı rape yiyecek gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Potato girl çok iyi ya. Kesin grubun deadweighti olucak bi halta yaramıycak diye beklerken sınıfta top10e girmesiyle dumur etti, o en sonra çektiği hareketle de gönlümü fethetti. Aksiyon sahneleri bayağı epik olucak gibi, hareketleri filan bayağı hoştu. Konusu ileride saçmalasa bile dinamik sahneleri animeyi izletmeye yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 potato girl'un top gun olacagi patates yerken belliydi. 5. bolum kehanet college fest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 zaten bölümler 20 dakika, niye bir karakteri tanıtmak için 3-4 dakika harcayıp sonra onu silip atısnlar manyak mısınız :D :D bizim grup ile devam edeceği çok belliydi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sâşa outdoorsman skill %250, survival 100, scavenging filan hepsi max. duvar dışında kesin iş yapacağı belliydi o karakterin ilk "patates soğumadan yemeliydim" demesinden. http://images.wikia.com/fallout/images/6/60/Survival.png "titanları pişirelim ziyan olmasın" bekliyorum ondan. lol shadowfury ben de onun sesiyle okudum şimdi, güzel de oldu :D ve evet kanbaru mikasa olurmuş ya. tüh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ahahahahah şu son cümleyi okurken aynı anda kafamın içinde direkt seiyuusunun sesini duydum(hemde direkt yazdığın gibi türkçe olarak eheh^_^) Şunun benzerini bir de Mikasa sahnelerinde yaşıyorum ama her seferinde Sawashironun sesini bekliyorum, başka ses gelince hayal kırıklığı oluyor. O karakter için fazla zayıf(veya hafif) kalmış sesi. Hatunun seslendirmediği karakter kalmadı her sezon 3-4 karakter seslendiriyor, tam cuk oturacağı karakter var onu seslendirtmemişler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bölüm sıkıcıydı aslında da o nasıl bir finaldi cidden, mangayı okumayacağım ama inat yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 off çok sert olucak sonraki bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PDHCLjuOzXY 25 bolum olacakmis, filler ending olmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sasha tam bir dişi aslan, evin ekmek getireni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 claymore gibi sonunu abuk sabuk bağlayıp mundar etmezler umarım. yalnız şaka bir yana, OP cidden OP. ÇOK İYİ. son zamanlarda duyduğum en iyi herhalde. değiştirmesinler ikinci yarıda aman diyim. said: Shingeki no elizabeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu ablanın aynısından istiyorum çok özendim, gel benim ablam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wLImJOIl2D8 "You can't just slap Snk's OP into everything." http://www.blogtap.net/wp-content/uploads/2010/02/obama-yes-we-can.jpg Bilgisayarımda bunun orjinali (yanında SnK OP'si olmayan hali) kayıtlı ama youtube'da bunu bulabildim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lXvLty81QgM dfsadsa ahaha http://www.youtube.com/watch?v=YFGlw48a0fM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar