Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 aslinda Couple yazisini görünce baska umut etmistim. basliga girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Duruma göre +16 ya da +18 içerik http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/575256_10150924757187488_1633648649_n.jpg http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536812_512772038733601_1013311003_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 HoMM felan denesene güzel oyundur mesela. Bu arada Diablodan tiksinmesi normal bende tiksindim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bioshock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Portal 2 bu arada unutmusum. 5 dolar felandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://www.due2life.net/wp-content/uploads/2010/02/Baka4_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 illa co-opmu istiyosunuz? adventure oynayın falan bence. hatta telltales'ınkileri oynayın yarısarak ik ifarklı makineden falan, heycan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 portal 2 indirimdeymiş two pack 8 dolara aldım çok şukule oldu. tf2 de indiriyorum onuda deniycez. karşılıklı olacağımız şeylerde olabilir illa coop olmak zorunda değil, önemli olan aşırı competitive olmaması. sürekli geride kalıp "kötü" olduğunu düşünüp soğusun istemiyorum. HoMM hiç gelmez abi, sürekleyici hızlı bir şeyler gerek bağlayacak bir şeyler. bioshock bende oynamadım ona da bakıyorum hemen. telltalelara da bakıyorum şimdi. kafa olarak aynı frekansdayız ama game of thrones sevip lotro'dan nefret etti anlamış değilim çözemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 zibidiliğe bağlamıstır. "cok basit bu hiç derinliği yok" bıkbık diye alternoluk yapmıstır. gecer üstüne gitme, kendiyle abrısıp sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bölüm bitince spaa die bagıran böyle sürekli kosturdugun iki boyutlu bi oyun vardı neydi o sonra suda yüzmeye baslayınca komik komik sesler cıkarıyordu. zayıf sebelek suratlı bişeyi yöneyiyordun yada istersen onun sisko versiyonu vardı kısa boylusuda vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 little big planet jazzjack rabbit uo lol dungeon defenders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 jazz jack rabbit kız arkadaşla oynanmaz bence. keşke yenisi gelse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kız arkadaşı bilmem de kız kardeşimle oynadığım oyunlar onların çoğu, hepsini sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bingildak said: FPS'e ilgisi var gibi ama ben biraz da derinliği olan şeylere alışsın istiyorum bir yandan. abi şu cümle bi tek bana mı komik geldi ? adfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 belki kızın tek gözü var, fps'de derinlik algısı hissetmiyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 herkes topicte direk "klasik kız oyunu" önermiş. "ay ay bak şirin bu sever" diye lol, uo felan önerilmiş. topiği okumadan önerimler çıkıyor da, benim gördüğüm kadarıyla lol, uo gibi oyunları sevmeyecektir. oldu olacak farmville tavsiye edeydiniz... bingildak said: torchlight, diablo (sevmedi) dungeon defenders (nefret etti) world of warcraft ve guild wars (sevmedi) heist, borderlands, l4d2 (gayet sevdi) anladığım kadarıyla hikayesi olan fps'ler ilgisini çekiyor. l4d2 gayet sevdiyse yollasaydın bize. "şirin olsun" diye tf2 veya dungeon defenders gibi ya da "sosyal oyunlar" babında uo'ydu wowdu gibi oyunlar sevmeyecektir. hikayeli fps'leri seviyorsa portal 2, karanlık temalı şeyler seviyorsa killing floor oynat. hatta şöyle bir deneme yap, bir the binding of isaac oynat, bir de castle crashers oynat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Masticore said: sims 3 oynayın cocuk fln yaparsınız kopeginize koyacagınız isim için kavga fln. Ona küçük sürprizler... vs vs sims 3 online oynanıyo mu karşılıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kanuni said: hidden object adventure games... su iyi misal, binlerce var.. The Treasures of Mystery Island: The Ghost Ship Kesinlikle katılıyorum. Benim önerim Mystery Case Files serisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 1 saat portal 2 oynadıktan sonra şuna bağladım: basit olacak, know how gerektirmeyecek. fps tarzı olacak elinde silah varsa vur öldür devam et tarzı olacak. çok fazla derin olmayacak, çok storyline uzun dialoglar olmayacak. mümkünse biraz vahşet, mizah ve/veya korku theme olacak. killing floor u gösterdi gayet beğendi. elim gitmedi 30 dolar vermeye zınk diye. UO falan gerçekten olmaz dont starve oynattım 15 dk'da falan sıkıldı zaten. UO'da gınalardan gına gelir healing yapacak da fail edecekte, fizzle olacak da reg bitecekte. bir sürü detay ve aşırı derinlik. anladığım kadarıyla yanımda oynarken geriliyor zaten "kötü" veya "beceriksiz" olduğunu düşüneceğimden korktuğu için çekiniyor. biraz deneyim kazanır, alışır, kendine güveni gelirse daha zevk almaya başlayacaktır diye düşünüyorum. kısaca tavsiye edebileceğiniz : 1) FPS (shooter diyelim veya ne bileyim, illa first person view olmak zorunda değil) 2) Co-op destekli 3) Oynanışı aşırı zor olmayan 4) İleri derece skill gerektirmeyen 5) Mümkünse skill point, inv vb. temalara sahip (ki mantık biraz yerleşsin) oyunlar varsa borderlands, killing floor, l4d2 gibi süper olur. (aklıma APB geldi ama çok competitive ezilirse tiksinir diye çekindim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Abi dedigimi bir deneyin cok keyifli basit ekrana kitliyor beraber cozuyorsun ne fpsi allah askina :) Begendim demesi seni uzmemek icindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 awesomenauts deneyebilirsiniz. skill konuşuyo onda biraz ama eğlenceli yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kızı gamer yapacam diye terkedilme de sfds kızla konsol oyunları falan oynanır abi.oturup fps kasıyorsun.patide bir sürü adam var fps oynayan onlarla oyna co op hatta bence en iyisi little big planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 CoD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gezegenyanı2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 rayman origins i al konsol yoksa da evdeki ps3-xbox controlleri gir oynayin iste grafikler sahane, konsept eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar