Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Couple Oyunları

bingildak

Öne çıkan mesajlar

portal 2 indirimdeymiş two pack 8 dolara aldım çok şukule oldu. tf2 de indiriyorum onuda deniycez. karşılıklı olacağımız şeylerde olabilir illa coop olmak zorunda değil, önemli olan aşırı competitive olmaması. sürekli geride kalıp "kötü" olduğunu düşünüp soğusun istemiyorum.

HoMM hiç gelmez abi, sürekleyici hızlı bir şeyler gerek bağlayacak bir şeyler. bioshock bende oynamadım ona da bakıyorum hemen.

telltalelara da bakıyorum şimdi.

kafa olarak aynı frekansdayız ama game of thrones sevip lotro'dan nefret etti anlamış değilim çözemedim :S
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm bitince spaa die bagıran böyle sürekli kosturdugun iki boyutlu bi oyun vardı neydi o sonra suda yüzmeye baslayınca komik komik sesler cıkarıyordu. zayıf sebelek suratlı bişeyi yöneyiyordun yada istersen onun sisko versiyonu vardı kısa boylusuda vardı sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

herkes topicte direk "klasik kız oyunu" önermiş. "ay ay bak şirin bu sever" diye lol, uo felan önerilmiş.
topiği okumadan önerimler çıkıyor da, benim gördüğüm kadarıyla lol, uo gibi oyunları sevmeyecektir.
oldu olacak farmville tavsiye edeydiniz...

bingildak said:

torchlight, diablo (sevmedi)
dungeon defenders (nefret etti)
world of warcraft ve guild wars (sevmedi)
heist, borderlands, l4d2 (gayet sevdi)

anladığım kadarıyla hikayesi olan fps'ler ilgisini çekiyor.
l4d2 gayet sevdiyse yollasaydın bize.

"şirin olsun" diye tf2 veya dungeon defenders gibi ya da "sosyal oyunlar" babında uo'ydu wowdu gibi oyunlar sevmeyecektir.
hikayeli fps'leri seviyorsa portal 2, karanlık temalı şeyler seviyorsa killing floor oynat.

hatta şöyle bir deneme yap, bir the binding of isaac oynat, bir de castle crashers oynat.
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat portal 2 oynadıktan sonra şuna bağladım:

basit olacak, know how gerektirmeyecek.

fps tarzı olacak elinde silah varsa vur öldür devam et tarzı olacak.

çok fazla derin olmayacak, çok storyline uzun dialoglar olmayacak.

mümkünse biraz vahşet, mizah ve/veya korku theme olacak.

killing floor u gösterdi gayet beğendi. elim gitmedi 30 dolar vermeye zınk diye.

UO falan gerçekten olmaz dont starve oynattım 15 dk'da falan sıkıldı zaten. UO'da gınalardan gına gelir healing yapacak da fail edecekte, fizzle olacak da reg bitecekte. bir sürü detay ve aşırı derinlik.

anladığım kadarıyla yanımda oynarken geriliyor zaten "kötü" veya "beceriksiz" olduğunu düşüneceğimden korktuğu için çekiniyor. biraz deneyim kazanır, alışır, kendine güveni gelirse daha zevk almaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

kısaca tavsiye edebileceğiniz :

1) FPS (shooter diyelim veya ne bileyim, illa first person view olmak zorunda değil)
2) Co-op destekli
3) Oynanışı aşırı zor olmayan
4) İleri derece skill gerektirmeyen
5) Mümkünse skill point, inv vb. temalara sahip (ki mantık biraz yerleşsin)

oyunlar varsa borderlands, killing floor, l4d2 gibi süper olur.

(aklıma APB geldi ama çok competitive ezilirse tiksinir diye çekindim)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...