sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Leş diil mi baya JA back in action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 witcher 2'yi alacamda. 1'i yarım bırakmıştım. 2'de 1. oyundan kalan ana öğeler var mı? yani 1'i bitirmemiş biri olarak 2'yi rahat oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Oynarsında benim tavsiyem 1i bitirip 2 ye geçmen. Save inide import edebiliyorsun zaten, pek bir bonus sağlamasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yani, sonu falan önemli tabi witcher 1'in ama youtube'dan da izlersin. onun dışında witcher.wikia (klasik) gir plot'unu oku. witcher 1'i bitirmeni tavsiye ederim gene de, enfes oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 screwy said: 6 dolara sim city 4 var oynarmıyım acaba abi 10 doların altında olan oyunları düşünmeden almaya karar verdim ben, illahi oynarsın. iki kahve parası sıtarbaks'da yani. kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 max payne alacam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 2 diil 3 kahve parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Soydu yine steam beni ya, ama pişman değilim. X-com u daha da bekleyebilirdim gerçi 1 ayda 50% ye inermiydi acaba =P X-com Walking dead Max P. Jagged Alliance Awesomenauts To the moon Age of empires Amazondan da Sega genesis pack Thq pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sabonis said: Leş diil mi baya JA back in action bir 7.62 değil ama türde neredeyse sıfır oyun çıktığı düşünülürse gene meraklısına hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 To The Moon Kesin alin bunu. Son zamanlarin en iyi oyunlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ns2 indirime girmiyecek diye twit var devlerden beklemeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 To the moon bu arada Gog un 5 oyun al 10 dolar ver indiriminde de var. Aşağıdaki oyunlardan 5 ini alabiliyorsunuz. RESONANCE BOTANICULA To THE MOON GEMINI RUE ALAN WAKE'S AMERICAN NIGHTMARE BLACKWELL BUNDLE TORCHLIGHT UPLINK: HACKER ELITE GENEFORGE 1-5 MACHINARIUM: COLLECTOR'S EDITION SPACECHEM DEFCON TRINE SYMPHONY DARWINIA MUTANT MUDDS ANOMALY WARZONE EARTH MULTIWINIA UNMECHANICAL THE BALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE said: To The Moon Kesin alin bunu. Son zamanlarin en iyi oyunlarindan. sonu feci koymustu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 di said: Madcat said: arma %50 max payne %75 awesumnuts %66 portal 2 %75 sleeping dogs %50 prototype %50 geldi o rusun cocuklugu degil de ne bu simdi ? almadim bisey de direkt gotluk abi bir sonraki gun daha fazla indirim yapmak. 3 dolar için steam'e küfretmeyelim diyecem de 1 oyun daha alırdık be :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi hic mi steam indirimine denk gelmediniz daha once? :D ilk gunden $ak diye oyun alinir mi? 75% degilse gecin direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Darklight1903 said: abi hic mi steam indirimine denk gelmediniz daha once? :D ilk gunden $ak diye oyun alinir mi? 75% degilse gecin direkt. direk amatör küme ya xbox stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi garip bi şekilde hala hiç b oynu alasım yok x com düşünüyorum sırf oda yane 33 dolar çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Indie oyun ise sak diye aliyorum ben. Endless Space'e indirim 3 gun once tam parasini verdim, helal olsun. Buyuk firma oyunuysa bekliyorum ama indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yok valla daha önce indirimleri takip etmiyordum. tecrübe oluyor şimdi :D %50 bile yetmez öyle mi? %75 bekleyelim o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi indie oyunda yok ki kafamda rock of ages alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE said: To The Moon Kesin alin bunu. Son zamanlarin en iyi oyunlarindan. Bunun neresi oyun allah aşkına, slideshow da oyun o zaman tıklıyorsun ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 witcher directors cutı 2.49 a aldım umarım pişman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 5 liraya oyun almışsın neyinden pişman olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 5 liraya kaç gofret alınır haberin var mı senin? paranın değerini bilin azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 iyi gofret mi dandik gofret mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar