Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Laurelin said: teror=islam denkleminde bir hata yokki? what is terror beybi? emin misin bi daha düşün bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 World Premiere - Live http://www.youtube.com/watch?v=z0OIPggil7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 perşembe 24.00. about to come multiple times. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ankara'da nerde izliyoruz bunu 3 boyutsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 http://www.starwars.com.tr/showtimes Şurdan bak panpa yazıyor 2Dsi 3Dsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 http://us.hellomagazine.com/imagenes/celebrities/2015121528794/harrison-ford-carrie-fisher-at-star-wars-force-awakens-premiere/0-142-248/star-wars-1--a.jpg https://www.reddit.com/r/StarWars/comments/3wwkzz/some_nospoiler_twitter_reviews/i burda seyredenlern spoilersız twitter yorumlarını toplamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Forum zenginlerinden biri İstanbulda kapatsın bi salonda izleyek paticik paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ilk trailer sağolsun hiç beklentim kalmadı filme ya, yeni oyuncular da phantom menace kadrosu yanında no name sırf. eu'yu da yokettiler sırf bunun için, hiç heyecanlanamadım, tersine antipati oluştu kotor vs'yi öldürdükleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 burayı da birbirine katıcan şimdi olm antipati elemantal misin nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bişi olmaz ya bizim forumda illa beğenmeyeni illa olur nasılsa. karşımda >%90 kitle yoksa np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Sıfır beklentiyle gitmek en iyisi zaten ya. Tırt çıkarsa hayal kırıklığına uğramazsın, güzel çıkarsa sürpriz olur daha çok sevinirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 kızın aksanı çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Sam said: ilk trailer sağolsun hiç beklentim kalmadı filme ya, yeni oyuncular da phantom menace kadrosu yanında no name sırf. eu'yu da yokettiler sırf bunun için, hiç heyecanlanamadım, tersine antipati oluştu kotor vs'yi öldürdükleri için. katılıyorum. çok sert girdiler hikayeye. ağırlıklı karakter syısı çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 hype hype hype kaldı 13 buçuk saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mukemmeldi lan film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 valla mı lan, izledin mi harbi, off çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Izledim tabi lan. Beklentiler cok dusuktu ama olmus. Kitaplardan farkli ama spark begenmez eheuehe. O kadar iyi ki spo vermeli saka yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Cuma gecesine kadar vermeyelim plz spo falan. O zaman izlicem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kapatsakmi konuyu :) yanlislikla tikliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 lan bileti 1 ay once aldim referans numarasini bulamiyorum emailde de yok napicam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kiosk tan harcamayı yaptığın kk ile çıkarttırabilirsin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 İstanbul-Anadolu yakasında nerde izlenir bu. yüz yıldır ilk defa sinemeya gideceğim çok heycanlıyım. bir de imax(3d sanırım) mi izlemek lazım. Not: Sinema'nın çok yakın lokasyonunda sigara balkonuda olursa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kitleyin abi konuyu geçici olarak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 µh said: lan bileti 1 ay once aldim referans numarasini bulamiyorum emailde de yok napicam ahaha aldığın kart belliyse önemli değil. kartı veriyosun direkt bileti basıyo gişe. sana bir şey sormuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 aa süper o zaman teşekkür ederim. bi de bende perşembe günü 24.00 gözüküyordu o herhalde bu gece seasnsıdır dimi? çok köylü bir soru oldu farkındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar