Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Abi Allah aşkına sinemadan çıkar çıkmaz filmlerin kritiğini yapmayın. 10 üzerinden 9'lar havalarda uçuşuyor her yerde. Avengers'tan tut Transformers'a kadar tüm filmler 10 üzerinden 9 oldu bu internet aleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 kritgini yapmicam ben, uzun uzunda tartisip hikaye nereye gider teoride uretmicem ben gayet begendim, cok basit, temiz ve lezzetli filmdi. abrams mayin tarlasinfda yurudugunu bildiginden lucas elestirilerini direk analiz etmis, tropelara dalmadan ve bi kismini subvert ederek goturmus filmi. cok guvenli oynamislar hikayeyi begenmedim ancak karakterler leziz, yadirgadigim bole bu evrene ait olmayan karakter yok lucasin ilk uclemesine kiyasla, detayla seyirciyi yormuyor baya ozenli gitmisler iste star trek gibi 2. filmde batirmaz ize baya umut verici bri film oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 2. filmi JJ'mi yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 -Deno- said: tartışmaya henüz açık olsa da, kullandığı lightsaber ancient adamın. yüksek ihtimalle bunun detayına gireceklerdir bir sonraki filmde, kylo'nun eğitimi devam ederken. lightsaber'ı kylo'nun kendisinin craft ettiğini varsayarsak, kendini tamamen farklı ve superior biri göstermek adına bu kadar eski bir dizayna başvurmuş olabilir. hem kendini bir zamanlar olduğu jedi'dan tamamen koparmak, hem örnek aldığı dedesi vader'ın kendi dizaynından bile ötesini tasarlamak gibi amaçları olabilir. kullanılan kristal de farklı saber'ın içindeki. normalde beam kısmında bu şekilde dalgalanma olmaz. darth vader'ın kılıcının bir özelliği var mıydı ki bunun gibi? hatırlamıyorum hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Spoiler Yandaki uzantıyı Finn'in omzuna sapladığı sahne hoştu. Bahsettiğim şarkı gelmiş bu arada, soundtrack iTunes'ta çıkmış. Ben Spotify'da bulamayınca henüz çıkmadı zannettim. "The Jedi Steps and Finale" ismi. Dinleyin. Derken albüm Spotify'a da gelmiş. Force Awakens olarak aratınca çıkmamıştı, Güç Uyanıyor olarak koymuşlar :) Buyrun. https://open.spotify.com/album/1wYMCwJR4fx2Wz2e7gWcIi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Bütün spoilerları itina ile okudum filmi izlemeden filmi tartışacak kadar materyalim oldu :), gidip izlemek kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Remus said: 2. filmi JJ'mi yapacak? Hayır sadece ex. Producer olacak, yönetmen Rian Johnson. 9. filmin yönetmeni Colin Trevorrow bu arada, Jurassic World'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Böyle birşey yapmanın nedeni nedir ? Hadi bakalım kimin sw'si daha güzel olacak diye iddaa ya mi girdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Orijinal üçlemenin yönetmenleri de farklı ama; Lucas, Irvin ve Richard. Bir zararı olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 filmi izlemeyen bakmasin kylo ren su haliyle hikayenin en zayif halkasi olmus ve main twistin onun ustunden gittiginden eksi bit tad birakti agizda. diger 2 filmden sonra gorucez ne oldugunu, su haliyle anakinden bile vasat bir karakter. ilham aldiklari jacen solo cok daha enteresan ve derin bir karakterdi, EU nun en iyi islenmis villianiydi bence. bu emo olmamis direk millet han solo icin ragelemiste star warsu uzaktan yakindan takip edenlerin kolay tahmin edicegi birseydi. harrison ford istemiyordu zaten ki star wars tarafindan kariyeri cakilmayan tek oyuncu, return of the jedi dan beri han in veda etmesini istiyordu ford. hem baton passing olarak hemde yeni karakterler eyer acmak icin boyle olmaliydi sonuc, kopru gibi kullanmis abrams ve gayet basarili olmus. chewie, 3po ve r2d2 direk eskiden gelen miras su anda falconla beraber, yeni hikayelerin onunu kapamiycak karakter bunlar. leia gene cuk oturmus ve bosluklari doldurmus, puzzle in son parcasi luke su anda. rey sahane guzel yazilmis, detayli ve gercekci bir karakter olmus, cok fazla foreshadowing ve ucu acik nokta var hikayesinde, buradan nereye gidebilicegi belli degil, kusurlari olan ve mizmizlanmiyan 10 numero karakter finn bastan cok onyargi ile yaklastimda filmin sonuna dogru oda sahane oturdu olmasi gereken yere. bu film pilot gibi bisiydi, 77den gelen yuku gunumuze tasidi ve yeni settingi oturttu iste, her film doomsday device patlatilicaksa isimiz var ama heh ana detay ama lucas gibi cgi ve dovus kareografisine baglamayip ture sagdik kalmasi, belki kapismalar goze guzel gozukmuyordu ama sahte kilic sekanslari ile hikaye kalitesinin alakasi yok. insanlar gorsel solen izlemeye degil karakterlerin etkilesimini izlemeye geliyor filme heh ilk yari new hope tadi birakti agzimda ama tam mirror diyemem, bu filmden acayip bir sekilde kotor tadi aldim setting olsun, dizayn, karakterler vs. vs. neden bu kadar bana kotoru animsattigini dusununce filmin ozeti cikiyor: familiar but fresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Soundtrack'i yazmayı unuttum ben. John Williams ile büyümüş, bu sektöre atılmış ve hatta hayatımı şekillendirmiş biri olarak daha evvel de konu hakkında tahminlerimi yazmıştım buralarda bir yerlerde. 95 sonrası Williams eserlerini beğenmiyorum. Müzikal olarak çok başarılı ama sahnesel tema müziği yaratma gücü bitti adamın. Bu yüzden de Force Awakens'a da original üçlemede her track'te akıllara kazınan ayrı ayrı temalar yaratmasını beklemiyordum. Hatta umarım orjinal üçleme'den kullanır yeri geldiğinde diye umuyordum. Mesela Jakku Falcon sahnesinin sonunda bir tema eksikliği var. Oysaki Şu kısım çalsaydı finalinde tüyler diken diken: (36:10'a kadar) http://www.youtube.com/watch?v=VExBxOvqhv4&feature=youtu.be&t=35m43s Ve mesela şu (39:15'de başlıyor): http://www.youtube.com/watch?v=VExBxOvqhv4&t=39m15s Tüylerim diken diken... İşte bu anlar eksik film boyunca. Açtım The Falcon track'ini. Sona gelin abi, son 13 saniye de temadan bozma bir victory'mtrak birşey çalıp bitiyor. Bu ne amk. Ama bu tema haricinde bir çok yer Orjinal üçlemenin tarzını kullanıyor. Prequel'den çok orjinal üçlemeye benziyor, bu açıdan iyi. Ama işte theme eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 o kalitede bi is cikmaz daha williamsdan, bence empire strikes backi herhangi bir acidan gecicek bir SW filmi gelmez bu saatten sonra trailer muzigi haric aklimda kalan hicbirsey yok benimde ama rahatsiz etmedi, muzik belki eskisi gibi gaza getirmiyor ama kotude degil hani, akilda kalici degil son derece subtle butun filmin geneli oyle iste, risk almak istememisler bariz battle of heroes ile duel of the fates yuzunden yuklenemiyorum williamsin ilk ucleme performansina :P episode 1 den cikan duzgun tek sey duel of the fates benim icin bidi midichlorians tabiki <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ya yıllar ilerledikçe Prequel Trilogy gözünde gittikçe şarap gibi güzelleşen bir tek ben miyim bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 http://thegoodlordabove.com/articles/details/161 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 off ne güzeldi ya film, mutluluk patlatması yaşattı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Laurelin said: filmi izlemeyen bakmasin kylo ren su haliyle hikayenin en zayif halkasi olmus ve main twistin onun ustunden gittiginden eksi bit tad birakti agizda. diger 2 filmden sonra gorucez ne oldugunu, su haliyle anakinden bile vasat bir karakter. ilham aldiklari jacen solo cok daha enteresan ve derin bir karakterdi, EU nun en iyi islenmis villianiydi bence. bu emo olmamis direk millet han solo icin ragelemiste star warsu uzaktan yakindan takip edenlerin kolay tahmin edicegi birseydi. harrison ford istemiyordu zaten ki star wars tarafindan kariyeri cakilmayan tek oyuncu, return of the jedi dan beri han in veda etmesini istiyordu ford. hem baton passing olarak hemde yeni karakterler eyer acmak icin boyle olmaliydi sonuc, kopru gibi kullanmis abrams ve gayet basarili olmus. chewie, 3po ve r2d2 direk eskiden gelen miras su anda falconla beraber, yeni hikayelerin onunu kapamiycak karakter bunlar. leia gene cuk oturmus ve bosluklari doldurmus, puzzle in son parcasi luke su anda. rey sahane guzel yazilmis, detayli ve gercekci bir karakter olmus, cok fazla foreshadowing ve ucu acik nokta var hikayesinde, buradan nereye gidebilicegi belli degil, kusurlari olan ve mizmizlanmiyan 10 numero karakter finn bastan cok onyargi ile yaklastimda filmin sonuna dogru oda sahane oturdu olmasi gereken yere. bu film pilot gibi bisiydi, 77den gelen yuku gunumuze tasidi ve yeni settingi oturttu iste, her film doomsday device patlatilicaksa isimiz var ama heh ana detay ama lucas gibi cgi ve dovus kareografisine baglamayip ture sagdik kalmasi, belki kapismalar goze guzel gozukmuyordu ama sahte kilic sekanslari ile hikaye kalitesinin alakasi yok. insanlar gorsel solen izlemeye degil karakterlerin etkilesimini izlemeye geliyor filme heh ilk yari new hope tadi birakti agzimda ama tam mirror diyemem, bu filmden acayip bir sekilde kotor tadi aldim setting olsun, dizayn, karakterler vs. vs. neden bu kadar bana kotoru animsattigini dusununce filmin ozeti cikiyor: familiar but fresh kylo ren in tasarımı maskesi vs. dark side-light side gidip gelmesi revandan özenilmiş çok bariz. buarada şimdi eu patlayınca kotor seriside yalanmı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Eğlenceli ve teknik açıdan kusuru olmayan bir film. Herkese tavsiye ederim ama efsane beklemesin kimse, sadece eğlenceli bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 han solo /10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Müzikler hariç fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 geyik bi yana 8/10. dayanamadım gittim imax'e de biletim var ona da gidicez mecbur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 episode 1-2-3 ü hesaba katarsak efsane bile denir 7 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Tortanic devam ediyor halada cok sacma yerlere gittiler zaten sacma olan settingde. Keske kotor 3 diye devam etseydi ama sevdigimiz cogu seyi yeniden goremicez belli oldu Kotor 1-2, df, jk, mysteries of the sith, outcast filan gg hep Kyle katarni koysalar keske bi sekil gene :( mara jade de en sevdigim sw karakterlerinden biriydi onun icinde umut sifir oldu bu filmle. Jaina icinde uzulebilirdimde christie golden sagolsun icine etmekle mesguldu karakterin en son, kadin iki farkli jaina isimli karakteri evrenlerarasi benzer sekilde bok etmeyi basardi, buyuk yetenek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Kotorlar niye GG ya. Bilmem kac sene oncesi degil mi. Bioware acisindan mi diyorsun.. Yani film olarak olmaz tabi de oyun vs olarak devam etse. Kotor 1-2 niye devam edilmedi merak ediyorum mesela. O setting de skyrim istiyorum sdfsd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Filmler ile clone wars haric hicbersey canon degil dedi disney, butun EU cop demek buda :( Korribandi, sith lordlardi filan hep eu da eklenen seyler. Exar kunun veya kotor 2 de iyice guzel islenen force konseptinin yeri yok artik yeni filmlerde. Film cekilemiycek kadar cok bagaj vardi, hepsini attilar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar