Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 iste onun icin yazdim, toplam 240 perk var bunlarin alt tierleri de sayinca 350 mi ne oluyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Benim tek merak ettiğim main quest için urgency var denmişti, water chip gibi süre mühleti var mı yoksa kafamıza göre side quest gezebilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Sam, işte tam o yüzden Skyrim ve Oblivion sevemedim ben Oblivion'da dünya yok oluyor, ama dağ taş ilgisiz quest yapıyorum. Ana görevin acelesi olması iyi bence, onu bitirelim, sonra sidelara girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 ben de onu sevmiyorum. ana quest bitti mi oyunu açasım gelmiyo. dünya yok olsun ben çiçek toplayacam arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 AMD ve NVIDIA Cyberpunk 2077 için sürücüleri çıkarmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 AI ilerledikce bitmeyen rpgler artmaya baslar. RDR cok musait mesela oyle bir AI icin, gayet inanilmaz yasayan bir dunya yapabilirler. belki 2-3 seneye goruruz oyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 19 dakika önce, GERGE dedi ki: Sam, işte tam o yüzden Skyrim ve Oblivion sevemedim ben Oblivion'da dünya yok oluyor, ama dağ taş ilgisiz quest yapıyorum. Ana görevin acelesi olması iyi bence, onu bitirelim, sonra sidelara girelim. İşte cp77 için bu dediğin kötü çünkü main quest değişiyor yapılan side questlere göre. O yüzden ben herşeyi yapmadan bitirmem süre limiti yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 23 dakika önce, GERGE dedi ki: Sam, işte tam o yüzden Skyrim ve Oblivion sevemedim ben Oblivion'da dünya yok oluyor, ama dağ taş ilgisiz quest yapıyorum. Ana görevin acelesi olması iyi bence, onu bitirelim, sonra sidelara girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 süre limiti değil de şey olsun mesela diğer oyunlarda bi quest alırsın, ilk phasei tamamlarsın, npc der ki, ben bu kitabı deşifre edicem. 24 saat sonra gel. Sen 3 yıl sonra gidersin (in-game 3 yıl), "aaah evet, şimdi bitirdim deşifreyi. böyle böyle yazıyo, babanın kılıcı şurdaymış. hadi git al" o tip şeylerde en azından bi kısıtlama olursa hoş olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 59 dakika önce, dreagloth dedi ki: alınıyordur perk başka şekilde, zibilyon tane şey var sadece leveldan gelen 1 puan yetmez Buldum onuda simdi, Skill Progression Rewards, her 3 skill artisinda 1 puan perk geliyor, gerisi baska bonuslar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 GOGa gelmis bi 10gb sanirim. Steamede gelir herhalde acilmadan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 YongYea eleştirisini izliyorum şimdi, main quest'i 35 saatte bitirdim diyor. Ama vidyo vaktinde yetişsin diye acele ettim dedi. 45 saat filan sürer öyleyse main quest sanırım, güzel. Başka eleştiriler de side quest süresi main queste denk gibi diyor, 100 saat çıkartacağız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 İlk yorumlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 main quest side quest gigler (repeatable öldür vs) gerge senle bana 200 gider sanki ama bakalım. beni combat sararsa gig gig gezerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 kart oyunu hakkında konuşuldu mu hiç ya bi anda aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 yukaridaki videodaki yorumlar cok cekimser. adamlar sanki, mehh "yet another FPS" dememisler ama, woow soyle grafikler, boyle yenilikler fln diye de heyecanlanmiyolar. sanki insanlarin heveslerini kirmamak icin rolatide gidiyolar, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 gogdaki update unpack icin 65 gb yer istemis, Steam update daha az olacak demis dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 SSD'de preload sonrası 100gb yer kaldı, yeter heralde ya yatayım bakalım umarım kendi kendine yükleyip açmış olur kalktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 bende de 50 kaldı ama yetmezse flight simulator'ın gözünün yaşına bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Stream izlemedim ama performans yorumlari umut verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 (düzenlendi) Benim desktop öldüydü zaten, laptop aldıydım geçen, total hdd zaten 500 gb'ydi. Bugüm yılbaşı için verilen hediye çekiyle gittim 5tb ext hdd aldım içini boşaltayım diye. 500 gb hdd yetmezse ext hdd'ye kuracaz artık. Aralık 9, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Laptopunki ssd işte zaten. Ötekine yapacak bişi yok, 5tb external ssd hediye edersen hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 https://www.game-debate.com/low-vs-ultra-graphics-settings/4614-cyberpunk-2077/1700-geforce-gtx-980-4gb Insallah dogrudur bu sonuc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 sanki generated text gibi bilmiyorum. https://www.game-debate.com/low-vs-ultra-graphics-settings/4614-cyberpunk-2077/3669-geforce-gtx-1050-ti-4gb bunun doğru olma ihtimalinden yola çıktım sdba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar