Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyberpunk 2077

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

yok ya real-time nişan alınan hiçbir oyunda işim olmaz gamepadle, dağlara taşlara, ulu ulu ağaçlara. konsolda ne zaman denediysem tövbe ettim.

iyi ki beklemişim bütün twitch setini, çok güzel set yapmışlar. yalnız bir baktım da bütün armor sistemi de değişmiş implantlar yanısıra, onları biraz okuyayım. aynı charla devam ederim demiştim ama yapılan bazı değişikliklere bakınca sanki yeni charla baştan başlamak daha mantıklı olacak gibi. hadi bakalım üçüncü charla bu sefer bitireceğim yarım bırakmadan umarım lol. rogue trader'a kadar kısmetse yeter zaman.

Sosyal ağlarda paylaş

cyberware artik hem stat hem de armor olarak hem vucut zirhlarinin yerini almis hem de cyberware secenekleri arttigi icin build yapmanin bir parcasi olmus. oyunun sunduklarini kacirmamak icin mutlaka tech dahil oynamak lazim. phantom liberty level cap yukselttigi icin bunu yapmak daha kolay - 3 stat 20, bir stat 15+ olabiliyor. 

ev, araba dizerken phantom liberty dukkanlarinda shard misali stat arttiran consumablelar oldugunu goz onunde bulundurun. saglam bir moneysink de orasi.

phantom liberty'nin ilk 1.5-2 saati kocaman, utanilasi bir koridor. 10 sene oncesinin battlefield/call of duty campaignleri gibi. oyunun rpg ve sandbox havasini siliyor. her sey scripted. xp vermeyen, bitmeyen dovus var mesela cunku oyun orada dovusmeni istemiyor. tutorial ile karisik, buildini degil encounteri oynadigin bir boss fight ile taclandirilmis. produksiyon ve hikaye su yuzune tasimaya calisiyor ama tasarim ve oynanis dibe capalamis. devamini henuz oynamadim. oradan sonrasi tekrar bildigin cyberpunk'a donuyor diye anladim zira haritada dukkanlar, gig'ler falan cikti. bakalim.

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

haydaaaaaaa benim buildi yoketmişler tamamen. smart guns'ı int'e koymuşlar. TAMAMEN bozdu bütün yapmak istediğim charı. neyse oturup baştan düşünmem lazım ama çok soğudum şimdi. kullandığım bütün silahlar dump statta.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

https://reddit.com/r/cyberpunkgame/s/sSA0YwcxCE

düzeltelim derken bozmuşlar polisi, yardım etmeye çalışınca saldırıyorlar. son ateşi boşa edince aggroluyorlar demişler ama shotgun’la son vuruşu ben yapıyorum yani bayağı saçma.

yere düşen broken silahlar scannerla bile gözükmüyor, alınca da kuş kadar skill ve comp veriyor. e o zaman hiç düşmesin yani ne gerek var. bir de cesetler anında kayboluyor sanki bölgeye girip hemen toplamayınca. daha önce olmayan bazı sıkıntılar var gibi.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Şimdi tekrar oynarken yine belli ettirdi, bu oyunda öykü anlatımı ne kadar iyi ya? Son iki yıldır oynadığım oyunları düşünüyorum, böylesi yok. Bir Guardians of the Galaxy bu seviyeye çıkmıştı. Akşam da Alan Wake'i göreceğiz işte.

Bu arada G-Sync denen meretin ne kadar iyi olduğunu da öğrendim tekrar. 40fps çalışıyor oyun 4K Path Tracing ile, ama sıfır rahatsızlık var. Akıcı bir şekilde akıyor. Monitör 40fps'yi 80Hz olarak gösteriyor zaten, onun da etkisi vardır belki.

Eski monitörümde 48fps altında Freesync çalışmıyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Simdi bitirdim dlcyi kisa ama ilkinden cok daha iyi bir hikayesi var ve inanilmaz iyi aktarmislar konuyu. Resmen yasiyorsun.
Oynamayanlar icin seri ince spoilerli (okumaktan korkmaniza gerek yok bence ama yine de tikatttttli olun)

Spoiler

Twinlerle ilk tanisdimiz kisimda off bu hatunla kesin romance yaparim ben dedim ve bunlari kacirana kadar bayagi ajancilik oynuyoruz biraz dark mevzular var ama sehrin tasarimi, kurulusu ve demografisi harici ilk oyuna gore biraz daha laylaylom gelmisti hikaye anarsistcilik oynayan bir lider var onu indircez anlasildi tadinda ilerliyordu. Ayrica silverhandin base game tavirlarindan sonra dlc'de mevlana gibi takilmasinin da etkisi buyuktur bu izlenimimde..
Ne zaman kacirdik bu twinleri ve ondan sonra yasananlar netrunner karakterimin kizarmamak icin buzlu kuvete dalmasi gibi wroncq diye cakti suratima. Zaten bundan sonrasinda (en azindan benim sectigim sonda so miyi aya yollama) karakterlerin gecmisini irdeliyoruz ve gercekler acayip agir geliyor adama 😞 resmen agzina siciyor ahaha. Ajanlik, politika, hirs neymis kocum ilk elden deneyimle  diyor oyun sana.

Dlc kesinlikle son kurusuna kadar hak ediyor alsam mi ya diye dusunen varsa kapsin direk base gameden cok daha iyi hikayesi bana gore ki base game tum sonlarini farkli karakterler ile bitirmis adamim.

Netrunner nerflenmisti simdi gercekten stealth oynicam diye yine netrunner actim. Eskisinden de op cikti asdf sadece oyunun basinda gercekten stealth olmaniz lazim ram yetmiyor, hacklere tracing koymuslar en sonunda buluyorlar sizi falan hardda oynayinca arkama bakmadan kosuyordum falan sdf. Ne zaman 40 lvl olup parayi bulup tier 5 synapse burnout ve %100 crit veren iconic COX-2 Cybersomatic Optimizeri takip overclock acinca god mode aciyorsunuz resmen herkese one shot atarak gidiyorsun mob varsa overclock hic bitmiyor (her kill 5 sn ekliyor overclocka ve synapse harcadigin rame gore dmg vuruyor ayrica %100 crit lulz.) Kisaca basic moblar one shot eliteler 2shot bosslar, saykolar 3-4 synapse. ilk sikilmistim cok ez diye de sonra isime geldi hem hikayeye hemde adamlarin yeni mekaninda (inanilmaz detayli ve ozenli yapilmis yeni map ufak diye) daha cok zaman gecirdim combatlar 5-6 sn surdugu icin.

Eyorrlamam bu kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

yama gelince yeni zorluk da olmamis onu anladim zira calismayan perkler calismaya baslayinca karakter olmemeye basladi.

health chargelarla alakali sorunlar da var ama en buyuk sorumlu finisher sistemi. tanitimda guzel gozukuyor fakat oynayisa gelince hem hantal kaliyor hem de herkes seni tararken sis kebap yaptigindan ucuncu sinif aksiyon filmi gibi gozukuyor. bu kadar uzun animasyona iframe muamelesi yanlis. 

boylesine dovus odakli bir RPG'de dengeyi bu kadar salmalari uzucu. imkanin bu kadariyla deneyimsizleri bezdirmeyecek, kidemlileri dusundurecek ayarlarla gelmek zor olmasa gerek. suphesiz biri yeni perklerin icerigin tamamina diz cokturecek oldugunu gormus ki yeni bir zorluk eklemisler. ayni mercinin sorunun kaynaginin perkler oldugunu kestirebilmesi de lazimdi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

metro geliyormus, tee ilk ciktiginda biri modunu yapmisti bunun.

hatta bunlar🥰 :

update:

Full metro system

Radio on foot

Smasher now has sandy

Replayable car races

New motorcycles

New Johnny car

Throwing knives usable on motorcycles

Motorcycles physics changes, can now do flips

Gang chases (I believe similar to police chases)

New accessibility settings tab

Hangouts with your romance

The abandoned highway is being opened, unlocking a new explorable section

Norak tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...