Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 abi streami açtım ve kadın şunu diyodu, bu footage kaydedildi, rtx 3090 takılı, dlss performansta, 2k çözünürlük, ve fps 78. biz performansı çok önemsiyoruz falan diyor. 3090. 2k. dlss performans. 78 fps??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 konsol update'i yapmışlar özet olarak. AMA xbox s 30 fps. en kötü çözünürlükte... hala söyledikleri özellikler yok, polis yok, transmog yok, buglar hala duruyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 uzun zamandir oynamiyodum, farkettim ki oyun cok LED liymis ya. bagcilar dogan slx gibi heryer, menu, atmosfer hersey insta filtresinden gecmis pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 36 dakika önce, Xenocide dedi ki: abi streami açtım ve kadın şunu diyodu, bu footage kaydedildi, rtx 3090 takılı, dlss performansta, 2k çözünürlük, ve fps 78. biz performansı çok önemsiyoruz falan diyor. 3090. 2k. dlss performans. 78 fps??? burda bir yanlışlık var herhalde çünkü dlss quality'de 3070 ile ben 2k'da o fps'i görüyordum raytracingle. anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 49 dakika önce, reyou dedi ki: uzun zamandir oynamiyodum, farkettim ki oyun cok LED liymis ya. bagcilar dogan slx gibi heryer, menu, atmosfer hersey insta filtresinden gecmis pff abi sanayileşme öncesi geçen oyunlarda da çok ağaç var diye şikayet ediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Hayir. O kadar bilimkurgu izledim, oynadim hic LED den sikayet etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 UI'dan perklere, vehicle control , AI combat, loot sistemi, araç fiyatları vs hayvan gibi update log eklemişler. Biri oynasa da gerçekten yazdıkları update log'ları doğru mu diye söylese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 ön siparişten aldım oynamak için hala bekliyorum. ben de son update yorumlarını inceleyip oynarım artık yavaştan. büyük update ise yine peşinden minor fix update ler beklenir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 kaş-göz customization getirmişler aynada ama hala transmog yok, meh.. 2005 wow palyaçoluğunu görmeyelim artık yeni oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 14 saat önce, reyou dedi ki: Hayir. O kadar bilimkurgu izledim, oynadim hic LED den sikayet etmedim. bilimkurgu =/= cp güzel kardeşim. cp evrenlerinin görsel kimliği bu zaten. beğenmiyorsan mafia city falan oyna... senin kalemin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 2022 ads'lerde çok geliştirdiler kendilerini asdaf. Her sene üzerine koyarak ilerliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 1 saat önce, goldbären dedi ki: bilimkurgu =/= cp güzel kardeşim. cp evrenlerinin görsel kimliği bu zaten. beğenmiyorsan mafia city falan oyna... senin kalemin... Begenmedim ve oynamaya devam edicem. Cunku icinde led var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 yeni koydukları benchmark seçeneği güzel olmuş ama bayağı zorluyor, sanki oyun içinde araba sürmekten daha ağırmış hissi verdi. dldsr 1920p ile dlss performance yapınca 1440p dlss quality ile ancak aynı performansı görebildim. dlss kapalıyken 1440p bayağı dibe vurdu fps, raytracing cidden değmiyor sanki. neyse baştan oynamaya başlayacağım zaman tekrar düşünürüm artık oyun için nasıl hissettiriyorsa. şu transmog da geleydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Alıntı Ray traced shadows have been tweaked. Previously they only worked for the light from the sun, which was only outdoors. Now it works for all light sources everywhere, which is why the performance has gone down. bundan ötürü performans çakılmış, şimdi anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 abi bu ray trace işinin aslında totalde render yükü alması gerekmez miydi ya? her şey daha kötü oldu afgsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 22 saat önce, reyou dedi ki: Hayir. O kadar bilimkurgu izledim, oynadim hic LED den sikayet etmedim. cyberpunk bu hatta cyberpunk 77 evreni. tamamen led neon üzerine hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 dedigin de haklisin aslinda, olmasi gereken gibi ztn hersey. oyun ilk ciktiginda da sanatsal tasarima hepimizin g.tu dustu. ben 2-3 ay ara verip Assassin's Creed fln oynadiktan sonra review videolarini izleyince garipsedim. oyuna kotu diyen tayfadan degilim ztn asdf, led neon olayinin menulere kadar sicramasi ikrah hissi yarattirdi olay o, yoksa su sokakta arabayla dolasmaya lafim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 burda dursun.: buda ideal optimizasyon icin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 çok saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 "witcher oynayamadım, hadi gidip putin'i devireyim" oyun oynayan her rus, savaşa gitmeyen bir rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Tam bir klasik virtue signaling olmaya basladi gene bu is alakali alakasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 C 2077 expansion coming in 2023 .. Ohoooo Oyunun tamamlanması 2030 desinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 twitch.tv/cdprojektred yeni duyurular filan var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 yeni expansion duyuruldu 1.6 update'inde sonunda transmog geliyormuş. Polis sistemini, arabalar arası combatı da önümüzdeki senelerde getireceklerini söylediler. Polis gelirse oynarım artık keyiflen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar