progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 bide Sam foruma kimse yazmıyor artık diyodu. Bannerlord beta için bi hareketlenmiş buralar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Valla ne BETA mış. Ölü toprağı attı üstümüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 18 saat önce, goldbären dedi ki: haha sinema salonuna benzemez adamı fena benzetirler burada Dünkü bebeler değiliz biz. Adamı pıçaklarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 beta için quake turnuvası yapalım. yigitler kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Quake diyorsan Alırım aklını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 o değil ne keymiş parayla satan bile yok ki alalım internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Netease çin içinse iyi bari. betaya gelirim ama bozmayalım düzeni de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 23 saat önce, goldbären dedi ki: ben istemem. bu ne çocuk oyunu lol. gold istemezse ben hiç istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 isigi goren betaya gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 beta key kaldiysa ben de alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 lortum beta key plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Bir betanızı alırım varsa. İlk M&B'nin alphasında beri M&B oynuyorum. Bannerlord duyurlduğundan beridir de monitöre ekmek banıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 bana da beta key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Beta key varmis, bu haber icin geldim. Son mesaj 2014. Herkes ispat cabasina girmis benim neyim eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 adam 2014'ten summonlandı ne forummuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 betayı duyan koşmuş bende istiyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 14 dakika önce, Xenocide dedi ki: adam 2014'ten summonlandı ne forummuş Ben summonladım. Hatta o heyecanla bir köy kahvesine bile girdim ve bağırdım: "Bannerlord betası var" diye. At yarışı tüyosu vereceğimi zannettiler ama olsun. Beni Bannerlord'la sınamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 57 dakika önce, Xenus dedi ki: bana da beta key pls önce bana verin !! istatistikler konuşsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 golda vermeyin çıksın hava alsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 gold'a verseniz de oynamicak ki, tüfekli cover'lı lootbox'lı shooter seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Burda da kozmetik lootbox olacak gibi bi hissiyata kapıldım, customizationdan bunu çıkardım kendimce yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Beyler sakin ortada bisey yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 diğerleri fake bu gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) adam tarihi hem yanlış hem de yamuk atmış. oyun çıkınca alırsa acımayın, vurun banı. edik: gold için diyorum tabi. lethe'ninki tabi ki gerçek, gayet nizami duruyor. Ağustos 27, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 lordum beta pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar