Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Eski nesil ateriler yüzünden downgrade yiyen oyun üzerinden pc gaming yorumu yapmak da doğru değil. Koşa koşa yeni aterilerden alan bebelere yönelik yapsalardı en azından pc versyonunda grafikler adam gibi olurdu.

Şu geçiş döneminde enayilere AAA++ diye pazarlanan bütün multiplatform oyunlarda olacak bu olay, tarladan mahsülü kaldırıp aterisine satın alan kekolar düşünsün bize ne.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Bence o ilk yayınladıkları video yüzünden patladı oyun.

-Deno- said:

e3 videosu hiç gösterilmeseydi bu kadar büyük şoka uğramazdım da, bildiğin her şeyi kısmışlar lan. direkt göz boyamaya oynamışlar.

Kesinlikle katiliyorum..Yalan soylemeseler, zaten GTA5 yoklugunda laf etmezdim sahsen..uzerine birde o video'ya realtime gameplay dediler, nextgen (ne demekse) platformlar da 1080p60fps ucucak falan diye yalan atip durdular..gorduk 900p30fps high setting zor bela oynatabiliyor aletler..Hatta AAA yeni cikan oyunlardan henuz 1080p60fps yok sanirim? Darksouls2'de downgrade
yedi ayni kafa..PC icinde son dk optimizasyon port mort, artik menu'lerde mouse pointer varsa ne ala.

Of ya..Division'dan iyice umidi kesmeye basladim, uzun zamandan beri hani "obaaa" dedigim tek oyun sanirim..Onun icinde realtime gameplay falan diye gostermislerdi.. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Konsolların o settings de oyunu kaldıramayacağını görüp downgrade etmişler işte. Belki ilerde PC için bir HD DLC yada patch getirip ortamı yumuşatırlar ama şu haliyle bariz büyük bir fark var.

Tamam yaptıysanız yaptık diyin hala neyin savunmasındasınız yok ne gösterdiysek o diyorsunuz. Anlamak mümkün değil.

Hala oyunu alıp almamak arasında tereddütteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

Aynen, hype ettirecem diye yalan atip durunca millet soruyor haliyle "nerde o ruzgar? nerde o ortam aydinlatmalari? nerde o sis? Nerde o fizik?" diye..

Saints Row kivaminda indirim'lik oyun gibi duruyor...zaten zilyon tane DLC pompalarlar simdi, hepsini tek paket alirim sonra...su dev orumcekle teror estirme modu super duruyor hehe.

he işte bunu diyorum aslında ben. saints row'un hekli mekli versiyonu. oynanır, ama 120 lira verilmez, "yılın oyunu" kıvamında bişey değil, indirimden alınır, eğlendirir, en fazla 2-3 hafta oynarsın sonra kaldırırsın. o kafada gözüküyor.

aşırı lüzumsuz bi hype yaratıldı. yiyen var yemeyen var.
Sosyal ağlarda paylaş

Division ilk lanse edildigindee konsol icin dediler, sonra PR falan kilifinda "Imza toplarsaniz PC icin de cikaririz" diye uzattilar, tabiki PC icin de olacak dendi sonra.

Redditte tatli gif kopartmis biri,
http://gfycat.com/WholeBestBlueshark#?speed=3

Bunu oyun ici olarak soz verdiler. Bunu istiyorum ben. O kapi kapanacak, o aydinlatma buradaki gibi olacak, fizik boyle olacak..Baska turlu olmaz..bildigin isyan cikar. Toma ile sularim head office'i.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...