Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Taahhüt bitiyor benim. 76 liraya 100 mbit sınırsız, akşam 19-00 arası 25 mbit oluyor. Buna geçicem heralde Var mı bundan net daha iyi bi tarife rakiplerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 karşı apartmandaki arkadaşım kullanıyor bunu, baya memnun hiçbi sıkıntı yaşamamış. ortaköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bende 100mbit / 250gb / sinema ust ~ 99tl sanirim. kotaliymis gb basi 0.5tl; 250gb bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bitince bende geçeceğim sanırım o pakede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 arkadaş cahilliğime verin bir şey soracağım; şimdi senelerdir twitch izliyorum, arada turnuva falan oluyor turbo alıyorum keyifli keyifli multi monitor yardırıyorum keyifli keyifli. Son kampanyalar sonrası arkada sayfalarda gördüğüm port sıkıntısından mı yoksa başka bir şeyden mi bilemiyorum Twitch izlenmiyor saat 18:00 - 22:00 arası. Saçmalık. Ne yapmak lazım, statik IP alsak düzelir mi acep? Bi akıl verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bahsettigin saatler prime-time throttling oluyor, yani youtube/twitch gibi sitelere baglantiyi yavaslatiyorlar cok bandwidth gidiyor diye o saatte. sen vpn kullanicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 evet olay vpn. ha nadir de olsa vpn ile de izlenmiyor ama o zaman zaten internet genel olarak patlak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 kablonet kullanan arkadaşlar yasaklı sitelere girişle ilgili ne kullanıyor? ben yarım seneden beri goodbyedpi kullanıyordum ama patlamış galiba bugün ne wikipedia ne imgur açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 @Khiran https://reqrypt.org/ Hiding mode? ? - Active - Highest (Tunnel Everything) Bu ozelligi aktif kullanicaksin. imgur, wiki, pr0n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 (düzenlendi) çok teşekkürler kullanımı bayağı basit ve işe yaradı Mart 26, 2019 Khiran tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 rica ederim. mantigi gayet basit, okumamissindir diye yaziyorum: senin bilgisayardan giden packet'leri tunnel'liyor (encrypt gibi). diger alternatifleri silebilirsin, goodbyedpi veya dnscrypt'e ihtiyacin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Ben 2 senedir 50 mbit kullanıyordum ve örneğin World of Tanks US serverda olmama rağmen iyi denebilecek ping alıyordum. Zamlardan sonra yine 50 mbit kullanmama rağmen aynı oyun neredeyse oynanamayacak duruma geldi. 24 mbit kullanırken yaşadığım mermi kaybolmaları, laglar, düşmanın beni daha önce görmesi gibi sıkıntılar yeniden başladı. Hatta aklıma geldi geçen doğum günüm diye 100 mbit hız hediye ettiler bir günlüğüne ama en ufak bir fark göremedim. Diğer taraftan birçok siteden hızımı test ettiğimde 47-49 mbit aldığımı görüyorum. Bence yavaştan bozuyorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Oyuna bi etkisi yok çünkü bahsettiğin hızların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 yurtdışı çıkışla alakalı, buradaki yurtiçi testle yurtdışına giden gelen veri hızı farklı. gerçek hız testi yapmak istiyorsanız şu siteden yapın https://testmy.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Akşam 7 12 arası yurt dışı çıkışları bok mu oluyor bana mı öle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 ben akşam 7-12 yi geçtim . 12 den sonra 100mb ye çıktıgında bile baglantı kalitesi baya baya kötü geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 (düzenlendi) bende bu aralar sadece ve sadece blizzard'da sorun var. o da kronik. mutlaka birkac ayda bir oluyor. tracert atinca goruyorsun, bati avrupa'da bir telia sunucusu si ktir git diyor. Nisan 17, 2019 arcane tarafından düzenlendi esekten dolayi. mecazen degil yani yaziyorum bir sey, esek cikiyor yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 On 26.03.2019 at 18:59, Goering dedi ki: @Khiran https://reqrypt.org/ Hiding mode? ? - Active - Highest (Tunnel Everything) Bu ozelligi aktif kullanicaksin. imgur, wiki, pr0n Bu bende çalışmadı nedense anlamadım, dediği gibi de yaptım ama garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Bu ara cok kötü. 2 maç atim diyorum slow motion fifa oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 3 saat önce, Seperate dedi ki: Bu bende çalışmadı nedense anlamadım, dediği gibi de yaptım ama garip biri daha ozel mesaj atmisti onda da calismadi tek basina. goodbyedpi ve dnscrypt’le birlikte calistigini anladik ve router’dan da dns degistirmen lazim, uydunet dns olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Uydunete bende geçtim fakat verdikleri dandik modemi(technicolor tc7200 ) beğenmedim wifisinin genel olarak çekim gücü iyi değil. Eski modemi kullanmak istiyorum. Verdikleri modemi bridge moduna alıp dhcp kapatip, eski modemime WAN olarak takip yoluma devam mi ediyorum. Kendi modemimi ekstra kurulum yapmam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 (düzenlendi) patladi genel patlamis, gg Ağustos 8, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 bir süredir rahat oyun oynayamaz oldum, loss çok fazla.düzeltemiyorlar da arayıp söyleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 bu aralar o genel arıza dedikleri amma çok olmaya başladı ya, gece gece gidiyor gelmiyorda sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar