Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ps4'in receiverı baya dandik. modem hemen yan odada değilse, ps4'ün bulunduğu odaya bi wireless extender gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Yani her türlü şu modemi bağlıym, boşta duruyor zaten. Çözüm olmazsa yandaki prize bi wifi extender takarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 lan bunu yazarak kesin nazar değdiricem kendime ama son 3 günlük kotanıza baksanıza bi saçmalık var mı? ben 3 gündür 2'şer mb falan kota harcamışım. 10 kere paticik açsam o kadar gitmeli lan ahsdufhuadsh sabonis said: kota doldu ya şimdi 1 hafta boyunca 3mbit çekilemez, illa kota satın alacam. çok lirik izledim bu ay ondan oldu galiba, adam çok yüksek bitrate'li yayın yapıyor, saat başı 2.5-3 gb falan gidiyo galiba. 4 gün önce şunu yazdığımda 246 gb'tım. hala 246'yım, hatta baktım kotanın dolmadığını görünce dün 4 tane bluray rip indirdim denemelik, hala 246'dayım ama. bir de bu bana özel bi bug'sa nedeni ne olabilir lan :D ona göre 100 mbit'e geçerim en düşük kota ile, bug abuse ile ne de olsa kota dolmuyor ooooh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 normal benimki 8,18/6,52/2,75gb son üç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 sabonis said: lan bunu yazarak kesin nazar değdiricem kendime ama son 3 günlük kotanıza baksanıza bi saçmalık var mı? ben 3 gündür 2'şer mb falan kota harcamışım. 10 kere paticik açsam o kadar gitmeli lan ahsdufhuadsh sabonis said: kota doldu ya şimdi 1 hafta boyunca 3mbit çekilemez, illa kota satın alacam. çok lirik izledim bu ay ondan oldu galiba, adam çok yüksek bitrate'li yayın yapıyor, saat başı 2.5-3 gb falan gidiyo galiba. 4 gün önce şunu yazdığımda 246 gb'tım. hala 246'yım, hatta baktım kotanın dolmadığını görünce dün 4 tane bluray rip indirdim denemelik, hala 246'dayım ama. bir de bu bana özel bi bug'sa nedeni ne olabilir lan :D ona göre 100 mbit'e geçerim en düşük kota ile, bug abuse ile ne de olsa kota dolmuyor ooooh :D bazen saçmalayabiliyor ya. ama permanent değil sdfg bi kere bana olmuştu modem değiştirirken, kota doluyodu ama hız düşmüyodu. 1-2 ay öyle gitti sonra düzeldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Adamlar 25 mbiti kaldırıp 24 koymuşlar yerine şu yeni kota zımbırtısından dolayı. Çakallıkta sınır yok. Benim sözleşme 25mbit umarım 24e falan düşürme gibi bir hata yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 BalisticGel said: Adamlar 25 mbiti kaldırıp 24 koymuşlar yerine şu yeni kota zımbırtısından dolayı. Çakallıkta sınır yok. Benim sözleşme 25mbit umarım 24e falan düşürme gibi bir hata yapmazlar. bi alt kotalı 50mbit'e geçebilirsin aynı paraya. benim 25-250, 50-150'ye geçicem aynı paraya. kotayı açtığımda 24'e düşücem. tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 50 Üzeri 24e düşecek diyor, 25ten 50ye kadar 16mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Olm noluyo lan tam 7 gündür ortalama internet harcamam 2 megabyte. Mantıken etkisinin olmaması lazım ama 7 gündür vpn ile bağlanıyorum hep belki bi alakası vardır uzaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 BalisticGel said: 50 Üzeri 24e düşecek diyor, 25ten 50ye kadar 16mbit. nedir bu? ne neye düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 BalisticGel said: 50 Üzeri 24e düşecek diyor, 25ten 50ye kadar 16mbit. nedir bu? ne neye düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 akk dolunca 3mbite düşüyordu ya hız şimdi o hızları artırdılar işte 1 mayıstan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf tarifem 25mbit görünüyor hala bakalım onlar gavatlık yapıcaksa biz de çirkinlik yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 bu aralar paket değiştiren oldu mu? fatura tutarımı arttırarak bir üst pakede geçicem diyorum yok diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 25 Mbps 150 GB AKNli Ekosınırsız gozukuyor bende de. bu pakette kalirsak mecbur 50mbit mi vericekler / 25 Mbps ile kota asinca 24 Mbps'e mi dusecek :) yeni tarifelerde 24 Mbps cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 benim de paket o. daha yeni 3mbite düştüydü ay başını bekliyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 70 TL veriyorum, halihazirda 24 ay. 150 gb kotadayim, dusureyim mi?50 Mbps'e kadar 4 Mbps'e kadar 75 GB - 70 TL buna geciyoruz mayis'ta ayni paraya o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 ben harbiden bozdum galiba bu uyduneti. resmen kotam ilerlemiyor 8-9 gündür asdhfuahdsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 o nasıl oluyor ya dpaksngpdıskng netflix çatır çatır kota yiyor 150 gb ucu ucuna yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 bilmiyorum ya. günde 2 ile 10 megabyte arası harcıyorum 9 gündür. dün nedense 3 gb harcamışım gözüküyor. Bu gece mesela 12'den beri full twitch izliyorum: Download: 0,1 MB Upload: 64,71 MB sadfhuadsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 adam buglamış ya dpaıkngmdpğsıong bende istiyorum ondan dl nin dibine vurarım herhalde pakdfnmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Goering said: 70 TL veriyorum, halihazirda 24 ay. 150 gb kotadayim, dusureyim mi?50 Mbps'e kadar 4 Mbps'e kadar 75 GB - 70 TL buna geciyoruz mayis'ta ayni paraya o zaman? abi geçirmiyorlar. konuştum müşteri hizmetleriyle taahhütünüz var direk değiştiremezsin diyor. fatura tutarını arttıracak t arifeye geçeyim diyorum yok geçemezsin diyip duruyor. 100güldüren kampanya diye bişey var ona geçecektim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 abi ben simdi internet'ten yazdigin kampanyaya basvurdum faturayi odetmeden basvurtmuyordu, simdi kabul etti. "iletisime gecilecek" yazdi. sen bu asamalari yaptin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Cumartesi günü uydunet'i aradım. Gün içerisinde 60-70gb arası bir dosya indirmem lazım, uyku yok mudur nedir, o tarifem var ama gece o saate kadar bekleyemem napmam lazım diye. Nitro diye bi kampanyaları var, hızını 100mbit'e çıkartıyorlar 1 günlügüne. Onu alsam kotamı etkiler mi diye sordum. Evet kotanızdan yer dedi kadın bana. Ertesi gün biri aradı. Dün yapılan görüşmede size yanlış bilgi verilmiş, kotanızı etkilemez nitro ile yaptığınız download dediler. Bana bedava 1 günlük nitro yada 25gb ek kota verdiler. Yanlış bilgi verildigini vs nasıl farkettiler bilmiyorum ama hoşuma gitti ya. Canım uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Goering said: abi ben simdi internet'ten yazdigin kampanyaya basvurdum faturayi odetmeden basvurtmuyordu, simdi kabul etti. "iletisime gecilecek" yazdi. sen bu asamalari yaptin mi? abi 50mps'ye geçtiniz ama 50'nin üzeri 24mbpsye düşecek diyor btk açıklamasında? ben de bu mantıkla geçeyim dedim ama 51 min gerekmiyor mu şimdi bu mantıkla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar